OZBILJNO PITANJE ZA DEVOJKE

kristiansand

Veoma poznat
Poruka
10.393
Ovako...
Nisam bas cesto na ovom delu foruma, trazeci nesto po googlu, naisao na neku temu sa ovog foruma, pa rekoh kada sam vec tu, da iskoritim da postavim temu u vezi necega sto me interesuje.

Imam 31. godinu a nemam devojku vec 10 godina.
Zivim u relativno malom mestu od nekih 5-6 hiljada ljudi.
Ovde su gotovo SVE devojke starije od 20-ak godina, 22,23... 3x, udate ili u BG-u na studijama ili u inostranstvu pa sam resio da devojku trazim preko internet sajtova za upoznavanje, u poslednje vreme sam batalio sajtove i presao na FACEBOOK.

Sastavio sam jednu copy/past poruku, u njoj sam opisao sebe kao osobu i okacio link do videa na kome sam nasnimio sebe i to saljem po raznim facebook profilima.
Cilj mi je da tom porukom iniciram sastanak LIVE-UZIVO, negde.
Nekada saljem i na po 100 profila na dan a nekada samo na par....
Uspeh do sada je NIKAKAV, gotovo niko ozbiljan se nije javio osim onih devojaka koje samo zele da mi saopste da su vec udate ili zauzete.

E sada sta me interesuje, tj. sta bih pitao zenske clanove ovog foruma.

Ako bi vama stigla neka takva poruka, kako bi ste reagovale-postupile i ZASTO bas tako.
Ako moze malo opsirnije obrazlozenje, dakle da ne bude ono tipa. "Ne odgovaram obicno na takve poruke".
Dakle, zasto?.

Licno mislim da je to zato sto smo svi razliciti i da vecini ljudi takav vid upoznavanja nije bas poznat pa ga se boje.
MOLIM VAS, posto sam ovde vec jednom postavljao slicnu temu i dobijao odgovore tipa. "Zasto ne ides na ples?". I ostalo,
NEMOJTE mi postavljati ovde vise takve odgovore, ODGOVORITE ISKLJUCIVO NA PITANJE GORE.

nekako bih da te preskocim. mozda bi me zanimalo sta pises na te politicke teme ako bih resila da se bavim time. ali ionako nisam bas jaka riba. isto ne bih da ti saljem sliku pa da me ti ocenjujes i procenjujes. ali nisi ni odbojan na neki klasican nacin samo te je previse kao da neki stap udara u mene: nula ili jedinica
nema neki razlog da pristanem. mozda ako bih smatrala sebe da sam dovoljno savrsena izasla bih, mozda. mada otkud znam ko si, previse pitanja, preskocim.

ne.
prvo nisi na stocnoj pijaci da se tako reklamiras. a drugo odbojno je videti muskarca koji je ocajan da dodje do bilo cega zenskog. do tog zakljucka si mogao i sam da dodjes,ali nema jednostavnijeg odgovora od ovog :neutral:

missim...ima i po forumu tipova koji ti salju na pp izvesne delove svog tela...al to moras njih da pitas kolko su bili uspesni :sad2:

• Podržavam
Reactions: JJR
koji je ovo put da pricas o sebi i postavljas pitanje samo devojkama?jesi naucio da to ne moze!!!!kao sto sam ti objasnio da zabole nekog tvoje predstavljanje i ko si sta si kakav si u dusi jadanje..ili nauci biti zabavan ili postavi sliku kesha i automobila

Мислим да није у реду да шаљеш коме стигнеш и то на фб.
Неког ћеш можда, уплашити, неког узнемирити, има и оних које ће те исмејавати, ...

Делује као да ти је не битно ко ће се од девојака јавити само да се јави!
То је мало неозбиљно, зар не мислиш тако. :think:
Ако желиш озбиљну везу ваљда треба да одговарате једно другом и духовно и интелектуално, и наравно да постоји физичка привлачност. Нека хемија, нешто.

Не разумем зашто си баталио сајтове за упознавање. :dontunderstand:
Тамо жене желе да упознају неког, а не оне којима ти шаљеш видео поруку на фб.
Не знам да ли ти је циљ само да се зезаш или имаш озбиљне намере, али начин ти је погрешан.

Како се не бојиш да не налетиш на неку лудачу или болесну особу?
Има свакаквих жена, као што има и лудака међу мушкарцима!

Отиђи мало међу људе, жене, и верујем да ћеш упознати неку девојку!
Желим ти све најбоље!

Nemas uspjeha zato sto NE ZNAS .Ocito da nisi ribolovac .
Ides logikom da ces povecati sanse za uspjeh ako zabacis sto vise udica .
Ja imam iskustva na sajtovima za upoznavanje i mogu ti reci da ti je Fejsbuk
pogresno mjesto gdje ces nekoga traziti . Specijalizovani sajtovi su pogodniji .
Ne treba juriti po svim sajtovima nego se koncentrisati na najbolji .
Preduslov je da si pismen , kulturan i da imas tehnicko znanje .
Kad napravis neki lijep kontakt sa zenskom , tek onda sklapas s njom prijateljstvo
prekoFB . Nauci i da koristis Skajp ako ne znas !

Ja iskreno nikada nisam dobila neciju sliku (musku naravno, posto sam hetero) i predlog da se nadjemo onako na nevidjeno.
Mislim da ne bih pristala na tako nesto. Bez obzira koliko ocajna bila. ;)
Ako zelis da sa nekom devojkom ostvaris nesto vise, prvo je potrebno da ako vec nijednu ne poznajes uzivo, pocnes da se dopisujes, pa onda polako, pa kako ispadne...
Ne ocekuj previse.

Мислим да није у реду да шаљеш коме стигнеш и то на фб.
Неког ћеш можда, уплашити, неког узнемирити, има и оних које ће те исмејавати, ...

Ако желиш озбиљну везу ваљда треба да одговарате једно другом и духовно и интелектуално, и наравно да постоји физичка привлачност. Нека хемија, нешто.

Не знам да ли ти је циљ само да се зезаш или имаш озбиљне намере, али начин ти је погрешан.

Желим ти све најбоље!

Ne. Nije mi bitno da se neko javi zbog javljanja, rekao sam da ima devojaka koje s ejavljaju ali ili da mi kazu da su zauzete i da mi pozele srecu u daljoj potrazi ili da me okarakterisu kao sexualnog manijaka, pacenika ili pedofila alp se prevarim pa poruku posaljem 16-ogodisnjakinji.

Zato sto sam uocio da na vecini njih administracija stancuje profile sa lepim slikama.
A i na FACE-u je daleko veci izbor, ima vise lepih devojaka i uglavnom nisu lazni profili u procentu gledano.
Jedno vreme sam bio samo na sajtoviam za upoznavanje:Upoznavanje, Filtric, Karike, Elmaz, Zaljubisse....
Sada sam uglavnom an FACE-u jer mi je dosadilo da bezuspeson saljem poruke po ovim sajtvima.

I meni se sve vise cini da je pogresan, napusta me onapocetna euforija.
Pa godinama sam pokusavao na one ispravne nacine i nije uspelo, deluje mi kao da nemam izobra, mislim da ne samo da mi deluje, vec jeste tako.

Cekaj prvo da naletim, daj Boze da naletim ustvari. Pa bolje i to nego nista, bar bi mi podiglo elan i veru u uspeh.

Желим ти све најбоље!
Medju koje ljude, na sta konkretno mislis. Ja sam pomalo samotnjak po prirodi, vise volim devojke koje ne vole bas PREVISE da se druze sa okolinom nego one drustvene. Ma da bih mogao i te drustvene da istrpim, zavisi MNOGO od ostalih osobina, naravi.
Hvala an lepim zeljama.

nekako bih da te preskocim. mozda bi me zanimalo sta pises na te politicke teme ako bih resila da se bavim time. ali ionako nisam bas jaka riba. isto ne bih da ti saljem sliku pa da me ti ocenjujes i procenjujes. ali nisi ni odbojan na neki klasican nacin samo te je previse kao da neki stap udara u mene: nula ili jedinica
nema neki razlog da pristanem. mozda ako bih smatrala sebe da sam dovoljno savrsena izasla bih, mozda. mada otkud znam ko si, previse pitanja, preskocim.
Aj aj aj aj....
Jel moze to malo jasnije, sa tackama i zarezima, povezano. Nista te ja ovde ne razumem.

:eek:

ne.
prvo nisi na stocnoj pijaci da se tako reklamiras. a drugo odbojno je videti muskarca koji je ocajan da dodje do bilo cega zenskog. do tog zakljucka si mogao i sam da dodjes,ali nema jednostavnijeg odgovora od ovog :neutral:

missim...ima i po forumu tipova koji ti salju na pp izvesne delove svog tela...al to moras njih da pitas kolko su bili uspesni :sad2:

Ne saljem te delove tela vec od pojasa pa na gore. Pa, nekada mi devojka zatrazi i ono dole, onda posaljem video na kome sam nasnimio donju polovinu.
Na ravno , na svim snimcima sam obucen.

pa izadji u veci grad leb te j.ebo
Posto sam i svoju bivsu devojku upoznao slucajno u prodavnici kao i vecinu malobrojnih zenskihdrugarica iz BG, mislio sam da ce to i posle 3 ili 4 godine opet upaliti.
Zato sam izlazio u BG/u i nista.
Mislim, nisam izlazio uvece vec preko dana i popodne.
Ustvari prvo jedno vreme uvece sa prijateljima.
Sve se svodilo na to da sedimo u cosku, slusamo muziku i ispijamo pice.
Uvece pojedemo po jednu pizzu, burek ili hamburger i natrag kuci.
Onda sam resio da radim sam, jer mi je tako lakse i nemam neprijatnosti da je jos neki muski pretendent tu pored mene.
Osecam se lose kada se upoznajem sa nekom devojkom a pored mene je jos neki muskarac koji takodje nema devojku.
Imam osecaj ili da sam visak tu i smetam mu ili da je taj drugi muskarac visak, smeta mi i cini da se osecam nelagodno jer i on nema devojku.
Bio sam i u pozoristu i u bioskopskim salama, cekao sam kao za kartu i odustao, posto uglavnom ne volim filmove koje distribuira TAKVUD.
Setao po Kalemegdanu, pravio kao ankete i intervijuisao devojke koje mi se dopadnu tamo, setao po Knezu, setao sam i po Smederevu i Smed. Palanci... itd. Jedino u Velikoj Plani, gradskom sredistu opstine kojoj pripadam nisam bio, iz prostog razloga sto tamo posle 18h nema nigde nikoga na ulici.
Svi su u kucama ili po kaficima, na bazenima a ja ne volim takva mesta, narocito ako su velike guzve a postoji velika mogucnost da sretnem nekoga koga poznajem koji bi mi samo smetao i DRASTICNO otezao upoznavanje nepoznatih devojaka tamo.

jesi gore na severu norveske/ dodji dole na jug u tonzberg sandefjord i nemas brige nisu ti potrebni sajtovi niti bilo kaka sranja od neta da bi upoznao nekog,ovde su trenutno zastupljene selma bajrami sad je skoro bilo i onih malih kujica zvezde granda itd itd sta ce ti norvezanka a pogotovo ne nasa neka:eek::hahaha:

Ja iskreno nikada nisam dobila neciju sliku (musku naravno, posto sam hetero) i predlog da se nadjemo onako na nevidjeno.
Mislim da ne bih pristala na tako nesto. Bez obzira koliko ocajna bila. ;)
Ako zelis da sa nekom devojkom ostvaris nesto vise, prvo je potrebno da ako vec nijednu ne poznajes uzivo, pocnes da se dopisujes, pa onda polako, pa kako ispadne...
Ne ocekuj previse.
Ne ocekuj previse
Ma kakvo dopisivanje, ja bih to odmah.
Da razmenimo 3 poruke i da se vidimo uzivo.
Nema tu filozofije.
U copy/past poruci sam se opisao DETAALJNO kao osoba.
Ona da procita to i da zakljuci moze li mesto da bude izmedju mene i nje ili ne moze.
Hocu da kazme, da li je negde pronasla sebe u tom opsiu ili nije.
Onda neka pogleda video snimak, pa ako zadovoljim i njene estetske kriterijume onda d aona meni posalje video i da se nadjemo negde ako mi se dopadne.
JA abr tako razmisljam, to mi deluje racionalno i savim normalno, OK.

jesi gore na severu norveske/ dodji dole na jug u tonzberg sandefjord i nemas brige nisu ti potrebni sajtovi niti bilo kaka sranja od neta da bi upoznao nekog,ovde su trenutno zastupljene selma bajrami sad je skoro bilo i onih malih kujica zvezde granda itd itd sta ce ti norvezanka a pogotovo ne nasa neka:eek::hahaha:

Neki ljudi skoro bili na Topalkovom koncertu.
Selmi Bajrami nista ne fali, ukusi su razliciti.
Nisam bas ljubitelj muzike ni jednog ni drugog ali nemam nista protiv.
Ako bi napravili nesto sto m ise dopada, isao bih na Selmu ponarocito.

Tacno tako . Nema veze ni o zenama ni o politici , ali bi na ljisu barem naucio nesto korisno .

Ovo je moj poslednji odgovor ovde, sto se muskaraca tice.
Politikom se bavim jer me to interesuje, BEZ OBZIRA na to da li imam ili nemam pojma o istoj.
Politika se NE MOZE nauciti.
Ili si u NJOJ ili si IZVAN.
Ili te interesuje ili ne.
Devojke interesuju SVAKOG, hteo on to ili ne.
Pod SVAKOG mislim an hetero muskarce i homo zene.
Devojkama se bavim jer me interesuju a interesuju me zato sto mi trebaju.

Politikom se bavim jer me to interesuje, BEZ OBZIRA na to da li imam ili nemam pojma o istoj.

ne mogu se ni zene nauciti ili si u njima ili si izvan njih :)
ja licno mislim da ti je prica prdulenko al cu ti kazem moje misljenje, treba da se opustis malo i preusmeris tu politicku energiju na vedrije stvari i da tim devojkama' ne pristupas analiticki :)

Ne moras ni odgovarati , ali u startu radis sve pogresno .Ocito u tvojoj glavi nesto nije u redu a ne kod djevojaka .
Imas i pogresan stav i prema muskarcima . Sve ih gledas kako konkurente .Ovdje trazis savjet iskljucivo od zena .
Nisi ga dobio , a to je bilo i za ocekivati .Ti si asocijalan tip i taj problem moras da rijesis sa sobom inace ces upasti u
gadne probleme .Ono napadanje zena na fejsu je cist kretenizam i okani se takvih stvari .

Back