Озбиљно питање неозбиљне форме

Na ovoj temi je pokrenuto i pitanje eventualne izmene pravilnika. Eto zasto sam to i pitao na onoj temi АТМОСФЕРА - " ШТИМУНГ" .

Citat iz pravilnika
- Постављање оивичених фотографија, оних у рамовима, оквирима, без обзира на боју, облик или форму није дозвољено .(****)

P.S. Nije mi namera da vam poremetim ili "miniram" rad podforuma fotografija.

Рам је додтак слици није њен саставни де ,као што није убачени текст или потпис и некаква легенда - објашњење. Како презентација фотоса била једнака за све постоји ово правило.
Не разумем зашто сте сви тако кратких живаца. :zddm4:

Реплик можда не зна... Имали смо јако упоран и дуготрајан проблем с... извесним члановима, који су од Фотографије(пдф-а) хтели да направе параду шаренила и кча, игралиште за своју (поремећену) вузуру света и саме идеје фотографије.
Кад то није пошло за руком, Фотографија је постала место на којем се тражила освета за осујећен план тако што се озбиљан и свестан труд улагао да се да се с ње отерају чланови који су доприносили да ово буде ово што јесте...да се пдф унизи и наружи, свеснмим и намерним затрпавањем кичом и свакаквим гадостима међу којима су били рамови који су по површини превазилизализи пикселажу саме фотографије, агресивних боја и комбинација боја... преко 20 клон налога је направљено, са већином смо недељама и месецима водили борбу пре прилике да се банују... да не улазим у детаље... то је у принципу главница разлога за онолико гломазна и специфична правила...

Odavno sam na ovom pdfu i tacno znam o cemu prica moderacija i sta smo sve ovde pregrmeli. I saglasna sam sa njihovim stavovima u vezi sa tim da sva ta pravila samo doprinose da je ovaj pdf i dalje mirni kutak za lepe fotografije.
Ima ovde toliko zasebnih tema, komotno da se svako iskaze na svoj nacin.
Uopste nemam utisak da je ovaj pdf uokviren glomaznim, krutim, specificnim pravilima.
Naprotiv. Ovo je meni mnogo lep i opustajuci pdf. Moja mirna luka, mestasce gde se odmaram od turbulencija zivota.

Back