Ozbiljno pitam ?

I žene imaju potrebe za sexom, a ne samo muškarci.
Žene koja uživa u seksu i menja partnere u narodu je poznata kao drolja, a muškarac koji menja partnerke je faca, yebač i slično.
Mene to nervira.
Ma ne, sve je to samo u priči, žene ne vole seh i upražnjavaju ga samo da bi zadovoljile mušku junačinu. :zcepanje: Uvek su do ušiju zaljubljene u svog princa na belom konju

ne znam ko vise voli seks (idi pa analiziraj jednu po jednu jedinku na svetu missim,al tek nakon sto uspostavis mernu skalu :roll: ) al mislim da muskarci imaju jaci nagon za seksom.

inace seks je precenjen, al daj leba i igara,pa mnogi nece ni shvatiti da postoje i druge lepse stvari u zivotu. evo ova a i mnoge druge neznankove teme su dokaz :)

Da li ste gospodo ikada čuli od nekog ženskog stvora, da kaže: da više voli SEX od muškaraca, to jest svog partnera...ne teorije nema, ja to nisam čuo nikada.
E bogami mislim da tu leži deo frustracije kod ženskog pola, zato puše, piju ko Rusi, Srbi i Turci zajedno... zato valjda ženski pol brže stari-to jest brže ih vreme pregazi što bi se reklo.

P.S. Dakle, ko više voli sex, i kome on više treba, ako uopšte treba ?
Mislim nije to pitanje, no je pitanje: što ne priznajete, pa da vam pola dodajemo.

Ja čuo od nekih žena. I to ne baš odbojnih nego dobrih, baš ribetina.
U fazonu da im m. služe samo za kres i ni za šta više, ali to i nisu partneri u opšteusveojenom rečniku. A predrasude su da žene ne ćelave, koliko ima muških ćelavaca, ima i ženskih, samo što one nose češće perike :mrgreen:

Da li ste gospodo ikada čuli od nekog ženskog stvora, da kaže: da više voli SEX od muškaraca, to jest svog partnera...ne teorije nema, ja to nisam čuo nikada.
E bogami mislim da tu leži deo frustracije kod ženskog pola, zato puše, piju ko Rusi, Srbi i Turci zajedno... zato valjda ženski pol brže stari-to jest brže ih vreme pregazi što bi se reklo.

P.S. Dakle, ko više voli sex, i kome on više treba, ako uopšte treba ?
Mislim nije to pitanje, no je pitanje: što ne priznajete, pa da vam pola dodajemo.

Priznajem...a sad dodaj:)

Back