bundeva
Buduća legenda
- Poruka
- 29.056
eh, nijednom.. ma sta se ja raspravljam sa zenama 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
eh, nijednom.. ma sta se ja raspravljam sa zenama![]()
па да
боље нешто друго да радиш са њима
ти гледаш порниће а са женама се расправљаш...
свашта![]()
mrtva si kokosko... i Bog stvori forumski avatar...
![]()
ja sam promasila temuomg tek sad vidim
hmmm...ne znam sta da kazem....meni je malo glupavo iznad 50 godina....ne zbog majki...vec zbog dece
nema veze, zato ima zavdenih koji na temu ne odgovaraju na osnovu postavljenog, nego poslednjeg posta![]()
...Bliska prijateljica je, sticajem okolnosti, pratila seriju od pocetka premijernog (bitno je naglasiti) emitovanja u Turskoj, te je, zbog interesovanja nama bliskog i dragog okruzenja, a u nedostatku prevoda na poznate nam jezike, cak i prevela nekoliko epizoda...Vremenom je prestala da prati, izgubivsi interesovanje zbog nedovoljno autenticnog istorijskog okvira price, losih scenaristickih i dramaturskih resenja, ali pre svega usled nemogucnosti da uziva u maljavom torzu glavnog glumca, za koga se ispostavilo da je zapravo (cenzurisani) statista...Pouzdano zna da se serijal moze pratiti, sa prevodom, online na vise portala, a takodje je moguce download-ovati epizode, za one sa sporijom internet konekcijom...