Ozbiljna tema.

• Začetnik teme Začetnik teme koto
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
...Mojoj prijateljici se posebno dopada kostimografija u serijalu, sa naglaskom na to kako metri teskog brokata 'padaju' Sulji...Smatra da je prizor bez izuzetka velicanstven...

46453845.jpg

99460515.jpg

vala ako bi morala dva puta da gledam istu epizodu Suljosava, kao sto su nas ubijali sa Paradom, a o Folku da ne pricam (ljudi imaju jednu epizodu), mislim da bi prsla skroz
mogu Bolji zivot da gledam sto puta ali ovaj danasnji tres ne mogu

...Bliska prijateljica je, sticajem okolnosti, pratila seriju od pocetka premijernog (bitno je naglasiti) emitovanja u Turskoj, te je, zbog interesovanja nama bliskog i dragog okruzenja, a u nedostatku prevoda na poznate nam jezike, cak i prevela nekoliko epizoda...Vremenom je prestala da prati, izgubivsi interesovanje zbog nedovoljno autenticnog istorijskog okvira price, losih scenaristickih i dramaturskih resenja, ali pre svega usled nemogucnosti da uziva u maljavom torzu glavnog glumca, za koga se ispostavilo da je zapravo (cenzurisani) statista...Pouzdano zna da se serijal moze pratiti, sa prevodom, online na vise portala, a takodje je moguce download-ovati epizode, za one sa sporijom internet konekcijom...

molila bih link gde se moze odgledati poslednja epizoda drugog serijala koju je moja prijateljica naravno propustila..z:cry:

Back