ozbiljan/neozbiljan

Moze li da uspe veza gde je jedna osoba sanjar, ne shavata skoro nista ozbiljno, kako cemo-lako cemo, jednom se zivi i tako to, a drugi stoji cvrsto sa nogama na zemlji i surovi je realista? :think:

Ne.Po meni,suviše različiti,i to vodi jednom životu,gde ce druga strana uvek imati drugačija shvatanja i očekivanja od života,partnera..I to će biti ono što će ih više voditi ka sukobima nego nečemu zajedničkom...Govorim iz iskustva,jer sam ja bila ta nekada koja je cvrsto stajala na zemlji a taj neko drugi,neko ko je milsio posve druagačije...Sličnost je bolja,različitost možda i može da uspe uz neki kompromis,ali po meni vrlo teško...Iskreno.Ne kažem da ne može i da sam isključiva,ali više ne verujem u to,da se suprotnosti bolje slažu od sličnosti...:)

Moze li da uspe veza gde je jedna osoba sanjar, ne shavata skoro nista ozbiljno, kako cemo-lako cemo, jednom se zivi i tako to, a drugi stoji cvrsto sa nogama na zemlji i surovi je realista? :think:

Moj muz i ja smo meni dokaz da moze.Jednostavno ,ja svojom nerealnoscu ponekad pomognem njemu da prebrodi neke stvari a on meni svojim jasnim i realnim stavovima i pogledima na zivot,ponekad pomogne da sagledam stvari iz vise uglova.
Mislim da niko nije samo jedno od ta dva vec da se mozda samo neka odredjena crta vise ispoljava,realna ili nerealna.

:) Vecina kaze moze..ja nesto posumnjala juce..ubio me u pojam sa neki ozbiljnostima a ja leprsham negde u oblacima

samo je pitanje koliko taj lepršavko može da podnese surovog realistu...ne vidim zašto bi to bio neuspešan spoj:D...samo strpljenje i čelični živci za rad na jednom takvom odnosu...:mrgreen:

Back