OZAKONIMO ONO,STO VEC POSTOJI !

Stvarno mi je vec muka,od te licemerne politike.Od tog jeftinog prodavanja morala.Opet moram da nacnem temu
o kojoj sam vec pisao.Rec je o mom ( i ne samo mog) z.alaganja,da nesto sto postoji,konacno dobije zakonsku formu.Rec je ako niste vec shvatili,o stavljanju davanja seksualnih usluga,u zakonske okvire.

Stotine devojaka u beogradu,ali i sire,bave se ovim jos uvek nedozvoljenim "poslom".Svi smo svesni,kako je
opasno,kada se nesto radi,radi na veliko,ali se nalazi u sivoj zoni.Cim neka delatnost nije dozvoljena zvanicno,
tu se umesju razni mesetari.Pocinje da se radja kriminal,pocinje nekontrolisano da se sire zarazne polne bolesti.

Ali nizta ne vredi.Oni koji treba da ovu "delatnost" zakonski ukolotece,zatvaraju oci,prave se ,da nista ne primecuju.
Ulice su nam pune devojaka,koje se prostitucijom bave.U svim hotelima,odvija se organizovani biznis,moteli su
puni uzivaoca zenskih drazi.Evri se "okrecu",kao tocak na ruletu.Ali ne.Prostitucije kod nas nema,kazu Oci nase
lepe srbije.Otvaranjem legalnih kuca za nameirenje polnih bolestinu iznajmljivanja devojaka,nekoliko stvari bi bile resene.

Devojke bi bile zasticene.Sirenje polnih bolesti,stavile bi se pod kontrolu.Konzumenti tih "kuca",bili bi zasticeni
od kriminalaca.Devojke bi imale zdravstveno osiguranje.I konacno,Drzava bi ubirala porez,koji sada ide u ruke
kriminalaca.Ali sve ovo,podseca me na stupidnu papinu izjavu,koji time sto ne zeli da odobri pobacaje,smatra da
oni i ne postoje,jer zaboga,On ih ne priznaje...suludo,zar ne...:dash:

.....pošto si ti za legalizam Lorde , onda sve oblike prostituisanja da legalizujemo i stavimo pod kontrolom - ako ništa drugo ono zbog zdravlja nacije......mene brine ova naučno obrazovna prostitucija , i njena nabujalost ; pa onda , iz nje sledi takozvano kulturno umetničko prostituisanje , koje u takozvanom šou biznisu stvarno dodirnulo dno dna ; pa sudsko prostituisanje koje razgranava i zahvaljujući kome buja industrijsko ekonomsko i bankarsko prostituisanje .... i na kraju , politčko prstituisanje , koje multiplicira svu prostituciju u državi......
......kad bi rešio problem ovih prostituisanja , kad bi ih potro , stavio pod kontrolu ili sveo na minornu meru - ovo seksualno prostituisanje izčilelo bi samo od sebe......
.....ono , seksualno prostituisanje , poslednje je u lancu poštovani Lorde.......

....metode takozvane , zakonodavne hirurgije kroz legalizaciju zla , direktno nas vode u bezočni kapitalistički profitalizam , koji preko sodomizma i duhovnog ništavila sluđuje i drži u pokornosti argatore , radnu rulju.....

.......bolesti , etičke , duhovne pa i telesne , ne iskorenjuju se legalizacijom , koja podrazumeva eksploataciju iste kroz njeno uvođenje u profitabilnost ! !

Poslednja izmena:
Od svih "prostitucija" koje si naveo,prijatelju Loncar,ni jedna me toliko ne zabrinjava,kao POLITICKA PROSTITUCIJA,koja je uzela maha.
Pogledaj samo "narodne" poslanike.Covek bude izabran u parlament,na listi neke politicke stranke.E onda mu neka druga stranka,verovatno nesto
ponudi "ispod stola".I...baja predje u drugu stranku,ili ko bajagi,postane "samostalni" poslanik.Zar to nije klasicni oblik prostitucije.

Ova "klasicna" prostitucija, to je decja igra,prema ovoj politickoj.

hakim bej - Ne "hakime". ne zalazem se ja za tu vrstu,za politicku prostituciju.Ja se zalazem za "klasicnu" prostituciju,koja bi omogucila
ljudima,koji na primer ne zele brak (ponekad,to je legalna prostitucija) da mogu da se "relaksiraju" po potrebi,naravno bez ikakvih obaveza.
Sto se tice kolege Loncara,on je uvek,pa i ovom prilikom,veoma dobro razumeo,za sta se ja zalazem.

Back