Ovu mislim da ne smijem potpuno dijeliti ovde zbog autorskih prava (Three Little Birds)

Karaoke su i napravljene da možeš slobodno da koristiš kao podlogu.
Ne ne, za koriščenje na drugim platformama ili kao svoje. YouTube kaže da mogu imati to na you tube kanalu da se tamo predvaja. Ali kad skinem omoguči vdelavo onda se ovde ne vidi. Ako ja shvatam ok, onda moguče je , da vdelava ne smije biti ali nisam sto posto.

Ne ne, za koriščenje na drugim platformama ili kao svoje. YouTube kaže da mogu imati to na you tube kanalu da se tamo predvaja. Ali kad skinem omoguči vdelavo onda se ovde ne vidi. Ako ja shvatam ok, onda moguče je , da vdelava ne smije biti ali nisam sto posto.
možeš da imaš kover ili karaoke ali ako tražiš monetizaciju onda mogu da te odbiju za to. Drugim rečima, video je i dalje tamo ali neko drugi uzima pare.

možeš da imaš kover ili karaoke ali ako tražiš monetizaciju onda mogu da te odbiju za to. Drugim rečima, video je i dalje tamo ali neko drugi uzima pare.
To znam, da tako ide, čitao sam. Ako imaš cover na YT a od njega se dobiju pare, te pare idu avtoru ili se pare dijeli. Ali to je kad se na YT predvaja.

To znam, da tako ide, čitao sam. Ako imaš cover na YT a od njega se dobiju pare, te pare idu avtoru ili se pare dijeli. Ali to je kad se na YT predvaja.
Jedino ako hoćeš da izdaš svoj album i staviš ga u prodaju onda moraš da platiš za autorska prava. Imam ortaka u kover bendu i nisu puno platili za desetak pesama koje su stavili na CD jer su rekli da će da prodaju oko 50 komada. Tačan broj niko i ne proverava

Jedino ako hoćeš da izdaš svoj album i staviš ga u prodaju onda moraš da platiš za autorska prava. Imam ortaka u kover bendu i nisu puno platili za desetak pesama koje su stavili na CD jer su rekli da će da prodaju oko 50 komada. Tačan broj niko i ne proverava
Nije problem neki CD. Ko uopšte još kupuje to? Problem ima ako nastupaš javno. Ali ne znam tačno, kad kupuješ neka prava što ti je tamo sa time dozvoljeno ili ima različitih ponudbi. Ali da, svakako znam, da se neke muzike mogu da kupe ili zaplate. Tako i kod video za YouTube. Ako platiš autorske da imaš u videou neku autorsku glasbu tako možeš i onda onaj video tagati kao svoj autroski i u primjeru monetizacije pare su tvoje koje video donosi.

Počni odmah da gledaš. I skupljaj pare za SHURE SM58 mikrofon, da imaš svoj. TO ti je ko Gibson medju gitarama. A i nije skup
Ma nije mikrofon poanta. Poanta je sve drugo. Nabavio sam pre nekoliko godina i onaj veliki prenosni karaoke zvučnik sa dva mikrofona. Imam i jedan ili dva prava muzička mikrofona za nastupe ako bih trebalo. Otac je bio muzičar, gitarista.
Imam i nek snimak prije je otišao da zauvjek zaspi kdje skupa nešto odpjevamo.
otac (Oče) i ja (otac svira)

Ma nije mikrofon poanta. Poanta je sve drugo. Nabavio sam pre nekoliko godina i onaj veliki prenosni karaoke zvučnik sa dva mikrofona. Imam i jedan ili dva prava muzička mikrofona za nastupe ako bih trebalo. Otac je bio muzičar, gitarista.
Imam i nek snimak prije je otišao da zauvjek zaspi kdje skupa nešto odpjevamo.
otac (Oče) i ja (otac svira)
To je lepo ali tebi treba iskustvo sa kompletnim bendom - barem bas, gitara i bubanj. Pri tome bi ti bio druga gitara (ritam).

Daj oglas. Mora da ima kod vas nešto za takve stvari online?
Ne poznaš Slovenije kako je tužna u svemu ovome. Slovenija postaje satanističko đubre na svim krajima. Oni koji su dobri po večini šute a drugi napadaju ko đavoli trolovski. Tako je vrlo malo toga kao što kažeš, kdje bi ljudi skupili se za neke bendove. U Sloveniji su se i kad sam dijelio svoju muziku pokazali za ološ. Samo zato jer sam podijelio kakav video našli su se trolovi koji onda pišu žestoke žaljive komentare i osobno napadaju. Eh neću o tome pričat.
Samo mogu da kažem, da od kad sam bio mali klinac kad je Jugoslavia propadla od tada je kao da živimo u sve gori i gori zemlji, tako od politike pa do čovjeka. Tako, da oni koji imaju neke amaterske bendove našli su se bez nekih sajtova.

Back