Ovsene pahuljice

ja ovsene pahuljice kupim u onim musli mesavinama - znaci i ovsene i razene i kukuruzne i suvo grozdje i komadici cokolade i sitno iseckano voce i sve to sa mlekom sa sto manjim procentom mlecne masti...To mleko pomalo ugrejem i potopim sve to i sacekam jedno 5 min da sve to omeksa i onda navalim.....I bas je ukusno.....Ni ja ne bih mogao da jedem samo ovsene pahuljice bez icega.........

Ako nema takav proizvod ili ako je mnogo skup (onda ne kupuj ne isplati se - 1 kg bi trebalo maksimalno da platis 400 i nesto din) onda odi u prodavnicu zdrave hrane i kupi cokoladni musli + ovsene pahuljice+ razene pahuljice+ belo suvo grozdje + crno suvo grozdje i sve to lepo izmesas.....Mozes da skuvas i kakao bez secera pa da dodas u tu smesu jer je i on zdrav i sadrzi puno minerala vitamina i sl...

ja ovsene pahuljice kupim u onim musli mesavinama - znaci i ovsene i razene i kukuruzne i suvo grozdje i komadici cokolade i sitno iseckano voce i sve to sa mlekom sa sto manjim procentom mlecne masti...To mleko pomalo ugrejem i potopim sve to i sacekam jedno 5 min da sve to omeksa i onda navalim.....I bas je ukusno.....Ni ja ne bih mogao da jedem samo ovsene pahuljice bez icega.........

:super::super::super:

Umesto mleka koristim neki vocni sok...mmmm...:ok:

Back