- Poruka
- 76.576
Ок је, буди ти против обе стране, али немој да повезујеш палестински Отпор са нашим приликама јер једно са другим везе нема.Против обе стране.
Је ли је толико тешко разумети да неко може да буде против обе стране у тим сукобима?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ок је, буди ти против обе стране, али немој да повезујеш палестински Отпор са нашим приликама јер једно са другим везе нема.Против обе стране.
Је ли је толико тешко разумети да неко може да буде против обе стране у тим сукобима?
Tako što otima civile koji veze sa Izraelom nemaju? Ti stvarno veruješ u to što pišeš?То је покрет отпора који је, после вишегодишњег ционистичког тероризма, решио да узврати ударац!
Obe strane su duboko u zločinima.Против обе стране.
Значи уместо да у твојим годинама радиш нешто паметније, ти проводиш време на онлајн форуму објашњавајући зашто су једни терористи бољи од других?Синко не борим се ја против никога
Сувише сам се ствари нагледао и и наживео у прелазним временима и био као сведок да би ја гинуо више за ичије идале .
Гледам на ствари објективно и реално као сведок времена од 50 их година па до дана данашнјег
Баш ме занима од кад си ти постао свестан на коју се страну пиша , а на коју сере ?
Израел и отима и убија цивиле. Заправо,више од 20 000 палестинских душа, цивила, су побили.Tako što otima civile koji veze sa Izraelom nemaju? Ti stvarno veruješ u to što pišeš?
Treba dostići nivo da možeš komotno da provodiš vreme i kanališeš ga kako ti želiš i možeš !Значи уместо да у твојим годинама радиш нешто паметније, ти проводиш време на онлајн форуму објашњавајући зашто су једни терористи бољи од других?
Da ne bude nesporazuma , strana koja zabrani plovidbu , uvede zonu zabrane plovljenja , možda jeste prekršila odredbe u vezi slobode transporta u međunarodnim vodama međunarodnog javnog prava ali nije teroristička . Da je teroristička onda bi sa punim pravom svako SAD zvanično mogao proglasiti kao terorističku državu jer je ta zemlja ubedljivo najviše proglašavala takve zone bez odobrenja S.B.Против обе стране.
Ех те благодети комунизма.Treba dostići nivo da možeš komotno da provodiš vreme i kanališeš ga kako ti želiš i možeš !
Ne brini moj život u RL je jako bogat i ispunjen
Sad trenutno imam vremaena čekam proleće da odradim neki poslič i dovoljno mi za iduću godinu . posle ču s"jeseni opet na net da prosvetljujem neprosvetljene !
Imam misiju![]()
Баш тако.Obe strane su duboko u zločinima.
Да ! Комунизма, Социјализма, Демократије, СНС диктатуре....Ех те благодети комунизма.![]()
Откуд знаш да ја већ нисам на том нивоу?Да ! Комунизма, Социјализма, Демократије, СНС диктатуре....
Треба достићи тај ниво да те не дотиче ни једна власт
Онда се можеш посветити лјудским и узвишенијим ствариме
А то је километрима далеко од тебе![]()
Ne, uopšte sad ne pišemo o tome, već o terorističkom napadu. Sada gledamo odogovr Izraela na taj napad.Израел и отима и убија цивиле. Заправо,више од 20 000 палестинских душа, цивила, су побили.
Па ти сад види.
А , животно си заинтересован шта ја пишем ?Откуд знаш да ја већ нисам на том нивоу?
Видео све стране, па ме не интересује ниједна?
Мени лепо.
Можда имам фетиш.А , животно си заинтересован шта ја пишем ?![]()
Убијање цивила и деце је ,,одговор" на тероризам???Ne, uopšte sad ne pišemo o tome, već o terorističkom napadu. Sada gledamo odogovr Izraela na taj napad.
O , pa samosvestan si . Biće nešto od tebe !Можда имам фетиш.
А можда сам и превише тврдоглав да изађем из дебате коју не могу да добијем.
Ко ће га знати.
Uništavanje terorista koji se kriju među civilima. Isto kao kad Rusi pogode soliter na kome je PVO.Убијање цивила и деце је ,,одговор" на тероризам???
Није исто.Uništavanje terorista koji se kriju među civilima. Isto kao kad Rusi pogode soliter na kome je PVO.
Apsolutno isto. Ne budi navijač za jednu stranu, izađi iz kutije.Није исто.
Руси не врше свесни и плански геноцид као ционисти у Гази. Значи апсолутно није исто.Apsolutno isto. Ne budi navijač za jednu stranu, izađi iz kutije.
„Непријатељ ће крвљу платити што је пролио крв нашег народа“, упозорио је Насралах.