Ovo treba svima nama: konekc. od 2MB/sec. za DZABE + + +...

• Začetnik teme Začetnik teme minix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
minix:
Vrlo brzo doci ce na novih 500 miliona korisnika koji placaju uslugu, a to je prihod od 1 milijarde, 495 milona funti mesecno.

500 miliona korisnika? :shock: Pa to znači da će svaki deseti stanovnik planete da im plati 3 funte (a podazumeva se da je pre toga kupio računar).
Priznaćeš i sam da je to nemoguće.

Realno je da se u startu upeca nekoliko hiljada naivčina i da im plati te 3 funte. Taj broj se sledećeg meseca drastično samnji jer program koji su dobili je čista šarena laža. Na kraju im niko ne plaća ništa, ali šta ih briga, oni koji su sve to smislili sada već zadovoljno broje pare u nekoj egzotičnoj zemlji.

Već viđeno...

Moja namera je bila postena:
- da obavestim ljude o mogucnosti da zarade od onih koju su nas opljackali i unazadili 50 godina, bez ikakvog svog troska, pa samim tim i rizika.
- Pokusao sam i da dam logicne odgovore i objasnjenja, najvise zbog ljudi koji ne mogu sami da ih potraze na JUICE sajtu, zbog nepoznavanja jezika.
- Kao sto sam rekao vec, nisam drveni advokat JUICE-a, niti imam nameru da ih branim ni na koji nacin, jer ne znam ni ko su, ni za sta su sposobni (ili nisu) i sve sto sam rakao bazira se na cinjenicama i zakljuccima koji se mogu naci ili formirati na osnovu podataka sa njihovog sajta, a i na osnovu nekih "istraga" i saznanja mojih saradnika.

Mada je moj IQ veoma visok, vidim da se ovde pojavljuju pametniji i od mene i od svih ostalih, jer po svoje misljenje idu kod takvih velicina kao sto su izvesni Einsteini i The Partisani po raznim stranim forumima. Tamo sakupljaju materijal kako bi ovde mogli da pljuju po svima, njima nedovoljno doraslim, pri tome ne navodeci nikakve dokaze, ili cinjenice. Njihova misljenja, kao napr.:
...to nema teoretske a kamoli prakticne sanse...
...za nas iz Srbije ovo poprilicno kosta...
... program koji su dobili je čista šarena laža.
Ma nema sanse da se preko modema (ni obicnog ni ....
...ne verujem da je neko spreman da ide bash toliko daleko ...

su aksiomi. Kada oni tako kazu, tu vise nema diskusije, niti to treba dokazivati. Pa znaju ljudi, kad imaju Einsteina za mentora, a The Partisan ih verovatno uci davno zaboravljenom partisanskom ponasanju, koje ovde uspesno demonstriraju!

Posto sam ja inzenjer, a ne Don Kohot, spreman sam da diskutujem o cinjenicama i odgovaram na pametna i razumna pitanja, ali nisam spreman da se borim sa vertenjacama, pa cu se povuci i ovaj forum prepustiti ovim pljuvacima i etiketarima.

Uloga foruma verovatno i jeste da se pored razmene informacija, znanja i diskusija, pruzi prilika i frustriranim pacenicima da se istresu i postanu velicine (bar u svojim ocima), jer nigde drugo to ne mogu. I to je OK; bolje je ovako, nego da svoju destruktivnost i agresivnost ispoljavaju u nekom drugom obliku.

Vidi njega... :roll:

Hajde ti onda meni lepo objasni zasto nekoliko hiljada, a mozda i vishe ljudi smatra da je ta prica oko tog juice najobicnija prevara? Zasto se ljudi na sve moguce nacine trude da ugase taj juice ( sto si mogao da malkice procitash ako si pogledao link ka forumu koji sam postavio neki post iznad)
To nije jedini link preko koga mozes doci do misljenja drugih ljudi...I ih mnogo, samo malo potrazi...
I ko je onda u pravu? Svi ti silni ljudi koji tvrde ( u nekim slucajevima osnovano) ili ti?
Taj juice izgleda hoce da postane veca firma od aol-a...Uostalom,kada to pocne da radi, za jedno godinu dana ce svaki korisnik interneta na planeti koristiti juice, tako da ce hiljade i hiljade ISP-a i ostalih kompanija biti ugashene...
Ma daj...

2r476

WizzArt:
Ma nema sanse da se preko modema (ni obicnog ni ISDN)probaci 2Mb/s pa makar zvao i preko nekog dialera.
Pozdrav
Posle procitanog teksta" Uspelo teleportovanje preko Dunava" (Glas 20.08.2004) moracu da povucem tekst gore citiran.
Ko zna danas je sve moguce pa cak i provuci 2Mb/s kroz obican modem.
Ali ono sto je jos verovatnije je to da neka nova firma za godinu dana postane veca i od AOL-a.
Pozdrav

Prvo da cestitam Wizard32, na potezu koji je povukao. Nije morao, ali ovo priznanje moguce greske, ukazuje na vrlo solidnog i ozbiljnog coveka.

A Logitech drzi sve konce, sagledava sve aspekte, ali nikako da slozi kockice. Procitao sam sve te primedbe na forumu na koji upucujes i jos neke i slozices se samnom da ovakve hajke nikad nije bilo na neki program ili posao, ako si se bavio takvim stvarima na netu. Bilo je uvek nekih poslova oko kojih su se lomila koplja na forumima u smislu "za i protiv", kao sto uostalom i mi ovde razmenjujemo neke adute i misljenja.

Medjutim, u ovom slucaju izdvojila se jedna struja koja sve agresivnije deluje kako prolazi vreme i nastoji da skine sa oglasivaca i zabrani JUICE, pozivajuci i kojekave policije i drzavne institucije da reaguju u tom smislu, a sve pod plastom zastite svetske populacije od JUICE prevare. Pitam se gde su bili ti nasi zastitnici u 99% programa koji su zaista bili prevare, jer su svi trazili neku uplatu, a onda nestajali sa neta? Tada se nisu oglasavali jer su ti isti koji nas sad stite bili deo, ili cak i organizatori tih prevara. Ali sad su vrlo glasni da nas zastite od prevare koje ustvari nema. JUICE je jedini posao do sada na netu koji ne trazi nikakve pare, clanarine, nadoknadu troskova registracije.... NISTA - samo nudi i poklanja. Pa od cega nas onda stite ti dusebriznici?

A kome JUICE toliko, ili jedino smeta i ugrozava ga? Sam si to otkrio; ovo si ti napisao i u pravu si:
"Uostalom,kada to pocne da radi, za jedno godinu dana ce svaki korisnik interneta na planeti koristiti juice, tako da ce hiljade i hiljade ISP-a i ostalih kompanija biti ugashene..."

Tacno, mozda i milioni provajdera u svetu, koji su godinama skidali kajmak sa Interneta. Prodavali su naloge po 50 Ł mesecno, a sad neko deli mnogo kvalitetniju uslugu besplatno, ili ce je kasnije naplacivati 2.99Ł. Ako njima dodas i mocne telekomunikacione kompanije, koje su takodje znacajno ugrozene - sve je jasno. Otuda te silne kritike i zahtevi za nestajanje JUICE-a.

To moze biti i razlog takve tajnovitosti JUICE projekta u pogledu identiteta. Verovatno je menadzment predvideo ovu hajku, svestan da ce svojim projektom ugroziti mnoge, pa je odlucio da prvo stekne momentum od 80 miliona korisnika, jer posle toga, sirenje na ceo svet niko nece moci da zaustavi i verovatno ce postati jedini svetski ISP.

Prema tome, mada ja i dalje ne znam da li ce JUICE zaista startovati 1. oktobra, ali i ova hajka ide u prilog hipotezi da je u pitanju ozbiljan posao, ostajem pri svom ranije iznetom savetu svima, da se ukrcaju u taj voz dok jos ima mesta. Nista ne kosta da probaju, a mnogo ce izgubiti, ako se ispostavi da su pogresili u proceni. Da ne trazite, link je www.juiceboosted.com a trebace vam ID oc3pp.

I jedno obavestenje od JUICE-a: Sledecih 5-10 dana JUICE ce u okviru svojih priprema za puni start doradjivati svoj sajt (uvode se neki dodatni sigurnosni elementi, kao i neki funkcionalni elementi), pa ce sajt biti povremeno nedostupan. To znaci, da ako ste zainteresovani za uclanjenje, treba da probate vise puta, dok ne uspete.

Na kraju, onima koji su se prepoznali u mojoj prethodnoj poruci, se izvinjavam na grubosti. Bio sam isprovociran neargumentovanim tvrdnjama, pa sam dosta afektivno reagovao, sto mozda nije trebalo.

Pozdrav i sve najbolje,
minix

minix:
Mozes da se uclanis i od 1. okrobra koristis konekiju sa brzinom prenosa od 2MBps. To je osnova.

Nisam hteo da narusavam pravila foruma i da pricam o drugoj mogucnosti, koja je obelezena sa +++... da se ne bi shvatilo kao reklamiranje, ali ako pitas, objasnicu. To je affiliate program.

Pored one osnovne mogucnosti nudi se i mogucnost da se zaradi. To znaci da treba da obavestis sve koje znas i za svaku novu konekciju koja se ostvari preko tvog sajta (link je isti kao onaj gore, s tim da na kraju slova "oc3pp" zamenis svojim ID brojem koji ces mailom dobiti od JUICE-a), dobices 27Ł (=39€,48$). Za svakog clana koga uclane tvoji direktni clanovi, dobices 1,78Ł (5,7$).

Kasnije, od 1.10. kada krene posao, za svaki minut koji provedu aktivno na netu tvoji direktni clanovi, dobices 5 centi, (uslov je da taj bude najmanje 5 sati nedeljno na vezi), a za svaki minut net-aktivnosti cele tvoje grupe, dobices 2 centa. To je stalni prihod koji dobijas svakog meseca dozivotno.

Sve ovo svaki clan moze promptno pratiti preko licne stranice na kojoj je prikazana kompletna statistika od broja posetilaca, preko broja clanova, do trenutno ostvarene zarade. Isplata ce biti do 7. oktobra.

Cela stvar zvuci zaista neverovatno, jer ne traze nikakvo nase ucesce. Napominjem da na sajtu pise, da garantuju da nam nikada nece biti ponudjen neki ugovor ili bilo kakva obaveza placanja tog servisa.

Ako je prevara, onda ce JUICE nestati sa neta 1. okt., a cilj bi mogao biti sakupljanje email adresa, koje ce kasnije prodavati. Ako je to sve, eto im moja adresa... Ako nista drugo, svi clanovi ce do pocetka rada, dobiti 10 lekcija o najnaprednijim tehnikama promocije poslova i zarade na netu, kao i alate za to, sto ce za mnoge biti odlicna besplatna skola.

Ako se JUICE pojavi i 1. okt. onda znaci da je stvar ozbiljna, da ce svi stvarno biti isplaceni, a njihov interes bi mogao biti u naplati telefonskih impulsa. To znaci da ce nam taj servis biti stvarno ponudjen pod ovim potpuno besplatnim uslovima, ali da cemo za koriscenje morati da se povezemo preko njihove centrale.

Ako bude tako, opet nista ne gubimo; svako ce oceniti da li mu se to isplati ili ne i odluciti da li ce dalje ucestvovati, ili ce pokupiti svoju zaradu i istupiti.

Ovde imate sazeti prevod ponude sa sajta i moje razmisljanje o motivima ponudjaca. Bilo bi interesantno cuti i vasa misljenja.

Brzina 2MB/sec????? Pa znas koliko je to sporo??? Ima da platis ne parama, vec zivcima!!!

Zagor_1:
nego,prvo mi objasnite o kakvoj je brzini rec,kada jedino taj sajt nece u potpunosti da se otvori?

Zagor, trazis objasnjenje, a sve pise, samo treba procitati. Zamorno je za ostale ucesnike u diskusiji da se opet ponavljaju vec data objasnjenja. Najkrace: radi se o brzini prenosa podataka (u oba smera) od 2MBps. Sajt radi onako kako je predvidjeno za ovaj period, dok je na rekonstrukciji. Na sadasnjem sajtu ostavi adresu, a kada se nova verzija JUICE sajta pojavi, a to ce biti 12. septembra u ponoc, oni ce te onda obavestiti i zamoliti, na adresu koju si ostavio, da ides na njega i uclanis se. Neces moci da se uclanis bez ID# koji ces trabati da upises. Taj ID# je oc3pp. Zapisi ga negde, jer ne volis da citas ono sve napred napisano.

Kada se uclanis, dobices svoj ID# na poklon (sve je BESPLATNO) i onda taj poklon, poklanjaj dalje svima koje znas, naravno, preko tog tvog novog ID#. Sto vise poklona ucinis i onima koji su se uclanili preko tvog ID#, objasnis da urade to isto - vise ces para zaraditi i to u obliku jednokratnih bonusa i stalnih rezidualnih mesecnih prihoda. Isplata ukupnih bonusa iz pre-launcha je predvidjena cekom na tvoje ime, do 7. oktobra.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back