OVO NIJE PROVOKACIJA ILI NEKI POZIV NA BUNT -- OVO JE ZABAVA I UPOZORENJE

...zimske zgode i nezgode -- BUDITE OPREZNI , NIKAD SE NEZNA !..

tumblr_ly6bcdVFnr1qdlh1io1_250.gif

tumblr_luw2k8aiNV1qdlh1io1_400.gif

tumblr_lug4v4tCgI1qdlh1io1_250.gif

..kad sam bio klinac , padali su takvi snegovi od kojih nas vojska spašavala .. elem jedne godine napada takav sneg , a armija tenkovima čisti put a građanstvo do puta kroz dvorišta .. istrči tako jedan ker na glavni put i uplaši ga tenk sa raonikom a on skoči u sneg s puta .. onako u strahu poče da trči kroz onaj sneg ka jednoj poljani i tu mu nesta trag .. s proleća , kad sneg okopni nađu ga meštani mrtvog .. jadničak udavio se u njemu .. ova animacija me podseća na taj događaj iz detinjstva ...

Jaoj.Lončaru moj...baš su sjajni ovi klipovi!

Pas me je oduševio najviše (nesustrašiv je i uporan....ista ja!.:znamiguje:)
Patke su poput balerina,zaista...(umesto na Labudovom,one su na Zaledjenom jezeru :lol:).
A ovaj dečkonjin pad je da se smrzneš!:eek: (pala sam nekoliko puta tako....:sad2:)
A nikog da me pridrži....:malav:

:zcepanje:

Zahvaljujem,dragi moj...osmeh si mi večeras nasllikao na lice.:cmok2:

lejla.al.dbuni;bt191967:
Ah,ne ljutim se,ZXY...izgleda da je istina,nažalost.:twisted:

Nekoliko predstavnika tvog pola (jačeg?:lol:) mi je to već saopštilo.
(uz ožalošćeni izraz lica,na moje zaprepašćenje...:malav:....)

:rotf:
Ma meni su bre
sumnjive sve
tvog pola(slabijeg z:D) predstavnice
samo taman posla da se žalostim zbog toga
to smatram začinom života moga z:lol:

..ma i meni sad ovo liči na provokaciju i poziv na pobunu..zaista sve je danas sumnjivo..sumnjiv je čak i taj toliki oprez ... na javiše su sumnjivi ovi što se smeju ( kao oni zlo ne misle )...zato ću ja sve vas da prijavim moderatorskoj upravi -- nek ona procenjuje šta je zabava a šta pobuna ... nemam šta ja tu da mudrujem kad ovde ima dežurnih mudrica pa nek one mozgaju.. izvinite štaću ; izgleda da ste ovako prošli - mislim posle mozganja dežurnih mozgalica ( sve nas je pofaćala ) :

tumblr_lvkok7CUdH1qdlh1io1_r1_400.gif

Back