Ovo jos nista videli na Tv-u. Dno dna...

Ne vidim,sto se neko sada cudi. Pa svi rijaliti programi,pravo su djubre. Najvise krivice,sto su se pojavili ti rijaliti programi,snosi TV stanica "Pink". Ta televizija,to je najvece zlo,koje je Srbiju,moglo

da snadje.Ta stanica emituje takvu muzicku,a i ostalu prljavstinu,koja je nezapamcena. TV "PINK",osnovala je ona propalica,Mira Markovic.Ona je i dala pare (iz budzeta) da se stvori ta nesreca

nazvana "ruzicasta".Ona ne da nije "ruzicasta",nego je crna i zalosna.Sramota je za celu Srbiju,sto postoji "Pink" TV stanica.

http://www.blic.rs/zabava/vesti/saska-karan-vikala-ispred-studija-ja-sam-ana-bekuta/srgt5eg

Saška Karan vikala ispred studija: Ja sam Ana Bekuta!

ana bekuta.jpeg

Saška Karan napravila je poriličan šou i scenu pre ulaska u studio u Šimanovcima.

- Nek mi pucaju u srce, a da ja ne dignem ruke. Nisam ja neko ko se plaši. Ja sam žena iz Knina - vikala je Karan i privlačila pažnju publike.

Ona je dodala da ostali ne znaju šta se dešavalo unutra.

- Ja sam hrabra. Ja sam Ana Bekuta - vikala je Karan, pre nego što su je organizatori uvukli u studio.

evo cu da odem u centar Beograda, tj Knez Mihailovu, da se skinem go i da se kreveljim i svadjam s svakim. Da li ce da mi neko da 50.000e kao ovoj raspaloj, neobrazovanoj, zadrigloj, odvratnoj, smrdljivoj kurvetini koja se skida gola pred kamerama!!! Jeleni Golubovic 50.000e!!! na stotine hiljada ljudi nema posao, hranu, vodu i najosnovnije a Pink daje ovoj izopaceno-bolesnoj osobi 50.000e!!!

EEEE SRBIJOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!! :sad2:

Back