"Ovo je sve što treba da znate o radnoj snazi u Srbiji!"

Migranti dosli 2015.
Najveci skok standarda bio id 2015. do pocetka 2020.
Migranti skoro prestali da dolaze izmedju 2020. i 2022.
Najveci pad standarda.
Moram opet da ti odgovorim jer su moderatori zaslepljeni političkom korektnošću.
Mešaš povezanost i uzročnost. Od ekonomskog standarda je mnogo bitniji kvalitet života koji se strmopizdio dolaskom migranata. VIsok minimalac ali i visoka stopa silovanja, pa jbt grupnih silovanja u Nemačkoj nije bilo od drugog svetskog rata.
Rizik je poslati dete u školu u mestima sa visokom koncentracijom.

Moram opet da ti odgovorim jer su moderatori zaslepljeni političkom korektnošću.
Mešaš povezanost i uzročnost. Od ekonomskog standarda je mnogo bitniji kvalitet života koji se strmopizdio dolaskom migranata. VIsok minimalac ali i visoka stopa silovanja, pa jbt grupnih silovanja u Nemačkoj nije bilo od drugog svetskog rata.
Rizik je poslati dete u školu u mestima sa visokom koncentracijom.

Zivim u mestu koje je bas sarenoliko, vec 10 godina (sa kracim prekidima), i ne vidim ikakav problem niti porast kriminala.

I dalje je najveci kriminal ilegalni tjuning automobila, nocne trke na autobahnu, i poneka kafanska tuča.

Naravno, ako verujes tabloidima, skapasmo od gladi i pobise nas i posilovase sve redom 😂😂😂

Zivim u mestu koje je bas sarenoliko, vec 10 godina (sa kracim prekidima), i ne vidim ikakav problem niti porast kriminala.

I dalje je najveci kriminal ilegalni tjuning automobila, nocne trke na autobahnu, i poneka kafanska tuča.

Naravno, ako verujes tabloidima, skapasmo od gladi i pobise nas i posilovase sve redom 😂😂😂
"Youth" violence.

Znam da kao "građanin sveta" moraš da izvodiš mentalnu gimnastiku da bi po svaku cenu bio u pravu i iznad drugih, ali realnost te demantuje.

Ako ti bolje znas od mene kako je ovde gde ja zivim onda svaka ćast 😂😂😂
Ne nego znam gomilu takvih progresivnih, u svetu im cveta cveće, svi ljudi i nacije su anđeli, a onda ćute kad im ciga na semaforu umaže kola ili kad im ciganče izmuze 100 kinti da im ne bi pljunulo u kafu. Sve ih odlikuje ista stvar, ne bi priznali da nisu u pravu pa makar crkli.

tako i jeste ovde..mnogi kukaju ali im ne pada na pamet da rade...zele pare da padaju sa neba.
Pa bolje "džabe sedeti nego džabe raditi" , prvo prime osobu na probni rad 6 meseci , zatim dok uđe u štos, istrpi gomilu uvreda i šikaniranja, pa posle tri godine shvati da mu je poslodavac uplatio samo godinu dana staža ?
A ne isplati se žaliti !

Ne nego znam gomilu takvih progresivnih, u svetu im cveta cveće, svi ljudi i nacije su anđeli, a onda ćute kad im ciga na semaforu umaže kola ili kad im ciganče izmuze 100 kinti da im ne bi pljunulo u kafu. Sve ih odlikuje ista stvar, ne bi priznali da nisu u pravu pa makar crkli.

Ja ne znam šta se to desi ljudima pa postanu rasisti, očigledno neko teško detinjstvo i jako difunkcionalna porodica.
Sažaljevam slučaj.

Back