Ovo je Sonja iz Londona koja tvrdi da je Dačićeva ĆERKA: Poslala mu SLIKE i tražila alimentaciju? (FOTO)

Alter_Ego_

Stara legenda
Poruka
90.950

Ovo je Sonja iz Londona koja tvrdi da je Dačićeva ĆERKA: Poslala mu SLIKE i tražila alimentaciju? (FOTO)​

Ona tvrdi da ima i brata čiji je otac upravo Dačić​

Društvo

• 13:53 • 21.04.2021.
Podeli:
0
ivica-dacic-foto-Vlada-Sporcic02-scaled.jpg
Foto: Vlada Sporcic

Kao bomba pukla je vest da šef parlamenta Srbije Ivica Dačić u Londonu “ima” nepriznatu ćerku Sonju.
I samog Dačića zatekla je sadržina pisma koje je elektronskom poštom stiglo na adresu Skupštine Srbije a u kojem izvesna Sonja iz Londona tvrdi da je nepriznata ćerka Ivice Dačića iz braka s njenom majkom od koje se nikada nije ni razveo.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Štaviše, ona tvrdi da ima i brata čiji je otac upravo Dačić kom traži priznanje da je njegova ćerka i alimentaciju uz poruku da će se boriti da do toga dođe.
Možda vas zanima
BESNA je! Evo šta tačno piše u pismu Sonje iz Londona koja tvrdi da joj je Ivica Dačić OTAC

BESNA je! Evo šta tačno piše u pismu Sonje iz Londona…

Nije plaćao ALIMENTACIJE za ćerku: Kaja za Objektiv otkriva da li će TUŽITI bivšeg supruga

Nije plaćao ALIMENTACIJE za ćerku: Kaja za Objektiv…

Primetila čudno ponašanje majke, a kad je došla kući…

“Dačiću, priznaj me, ja sam tvoja ĆERKA!” Šok u…

Šef Skupštine Srbije Ivica Dačić lako je mogao da padne u nesvest kada mu je stigao mejl od “ćerke Sonje”.
On jutros u jutarnjem programu nije krio koliko ga je zateklo pismo koje je dobio iz Londona.

Sonja iz Londona tvrdi da je dvadesetogodišnjakinja, a jutros je u tv programu uživo primećeno da ne deluje tako mlado nego bliže Dačićevim godinama, pa se postavlja pitanje kako bi Ivica uopšte mogao da joj bude tata.

PREPORUKA ZA VAS​

https://objektiv.rs/vest/608683/ovo...tm_source=blic.rs&utm_medium=exchange_sidebar

Је л' ово неко удара на коалиционе партнере?

“Dačiću, priznaj me, ja sam tvoja ĆERKA!” Šok u studiju: Prikazano PISMO posle kog ništa neće biti isto​

Dačić je tim povodom izjavio da je pismo nepoznate osobe stiglo u njegov kabinet​

Politika

• 09:57 • 21.04.2021.
Podeli:
2
ivica-dacic-foto-Vlada-Sporcic-1-scaled.jpg
Foto: Vlada Sporcic

Gost u jutarnjem programu televizije Hepi Ivica Dačić, ostao je šokiran i zatečen kada mu je stiglo pismo iz Londona.
Naime, navodno dvadesetogodišnja devojka iz Londona poslala je pismo u kome tvrdi da su ona i njen brat Dačićeva nepriznata deca.

Od predsednika Skupštine zahteva da ih prizna kao svoju decu i za njih plaća alimentaciju!
Možda vas zanima
BESNA je! Evo šta tačno piše u pismu Sonje iz Londona koja tvrdi da joj je Ivica Dačić OTAC

BESNA je! Evo šta tačno piše u pismu Sonje iz Londona…

Ovo je Sonja iz Londona koja tvrdi da je Dačićeva ĆERKA: Poslala mu SLIKE i tražila alimentaciju? (FOTO)

Ovo je Sonja iz Londona koja tvrdi da je Dačićeva…

Nije plaćao ALIMENTACIJE za ćerku: Kaja za Objektiv…

Primetila čudno ponašanje majke, a kad je došla kući…

Dačić je tim povodom izjavio da je pismo nepoznate osobe stiglo u njegov kabinet i da mu je žao šta su sve pojedini ljudi u stanju da učine ne bi li na sebe skrenuli pažnju javnosti.

BESNA je! Evo šta tačno piše u pismu Sonje iz Londona koja tvrdi da joj je Ivica Dačić OTAC​

Dačić u jutarnjem programu nije krio koliko ga je zateklo pismo koje je dobio iz Londona​

Društvo

• 14:15 • 21.04.2021.
Podeli:
0
Sednica-vlade-Ivica-Dacic-2.jpg
Foto: Objektiv.rs/Stefan Kojić

Na mejl adresu Skupštine Srbije stigla je poruka od izvesne Sonje iz Londona koja tvrdi da joj je Ivica Dačić otac. Ona u pismu traži da Dačić prizna nju i njenog brata kao svoju decu, ali i da im plaća alimentaciju.
Ivica Dačić u jutarnjem programu nije krio koliko ga je zateklo pismo koje je dobio iz Londona, devojke koja tvrdi da je baš on otac njoj i njenom bratu, te da ih je dobio u prvom braku s njihovom majkom od koje se, kako tvrdi devojka, nikada nije ni razveo!

– Poštovani gospodine Dačiću, Ja sam Sonja, Vaša ćerka iz prvog braka. Molim Vas da priznate da je moj brat i ja su vaša deca ili ću vas suditi za grief koji ste naneli meni i mom bratu lagajući sve ove godine. Mene nije ne zanima s kom ste Vi sada i šta radite, ali ste odgovorni da gledate za mene i mog brata i ja ću tražiti da nam plaćate alimentaciju, takođe odštetu mojoj majci koja je plakala 20 godina jer ste je Vi ostavili i niste se još razveli.

мислим да је мало старија од њега да би му била кћерка .

Ја како сам разумео, ово је ћерка његове прве жене. Дакле, он је био ожењен, а она у то време није имала децу, тако да не видим зашто би ова што се јавља била нека маторка дачићевих и твојих година.

дај не лупетај , баш си ниско пао ако се бавиш овим несрећницима који желе мало медиске пажње.

Ја се не бавим том несрећницом, већ се бавим Ивицом Дачићем, председником Народне скупштине, и мој почетни коментар је о томе да неко удара на коалиционе партнере (е сад..да ли у контексту да СНС удара да Дачића и Палму, или неко из опозиције хоће да руши СНС заобилазним путем, то не знам, али да је коалиција СНС-ЈС у року од пар дана доживела ударце, то је јасно, а сигурно је разлог неки политички. Треба доћи (не ти) до мотива за ударце на коалиционе партнере.

Pokusavaju ovom zajebancijom da skrenu paznju od afere ‚‚Palma i Jagodina‚‚,do sada x puta vidjena i oprobana sema...

Врло могуће, али ја сам тему поставио на ПДФ Политика, а душмани ми пребацили на "Шоубизнис и естраду".

мислим да је мало старија од њега да би му била кћерка .
Nista me ne cudi,ljudi koji se profesionalno bave politikom,spremni su na sve,pa i da ne priznaju rodjenu decu.Inace,po fotkama,cerka je pljunuti
Dacic.Nadam se da ce kao castan covek,svoju decu priznati i nadoknaditi im alimentaciju,retroaktivno......

Ја се не бавим том несрећницом, већ се бавим Ивицом Дачићем, председником Народне скупштине, и мој почетни коментар је о томе да неко удара на коалиционе партнере (е сад..да ли у контексту да СНС удара да Дачића и Палму, или неко из опозиције хоће да руши СНС заобилазним путем, то не знам, али да је коалиција СНС-ЈС у року од пар дана доживела ударце, то је јасно, а сигурно је разлог неки политички. Треба доћи (не ти) до мотива за ударце на коалиционе партнере.o nema
Ova afera nema nikakve veze sa politikom.Ne treba mesati babe i zabe.U pitanju je jedna zaista delikatna stvar,koju treba tretirati,sa svim duznim
postovanjem,jer u pitanju je ocinstvo,a nema svetije stvari od ljubavi oceva prema svojoj deci.To da li je G.Dacic priznao svoju decu,ili ne,potpuno
je irlevantno,jer veze izmedju muskarca - oca,i svoje rodjene dece,ne poznaje pravne zackoljice i neozbiljne komentare...

Тешка будала , видела сам слике и чисто се питам да ли је ово уопште женско а кћерка му може бити у неком другом животу .
Ima oci na oca (Dacica) kako ne vidis.Valjda njena majka zna sa kim je imala sex.

Је л' ово неко удара на коалиционе партнере?

Sem sto je lako uceniti Dacica i Palmu...jer imaju toliko kaljuge na sebi...

Jos jedan razlog je prisutan....

Hoce Vucic da pokupi glasacko telo SPS-a pred sledece izbore koji ce morati bar malo biti regularni...a svestan je da njegova realna vrednost u iole regularnim izborima je vrlo vrlo mala...

I kao sto je u saradnji sa Šešeljem eutanizirao SRS....tako sad hoce i SPS....a naravno i Jagodinsku podruznicu JS...
Posto mu treba svaki glas...sem pola groblja i sl.

Mala bara puno krokodila...

....

BESNA je! Evo šta tačno piše u pismu Sonje iz Londona koja tvrdi da joj je Ivica Dačić OTAC​

Dačić u jutarnjem programu nije krio koliko ga je zateklo pismo koje je dobio iz Londona​

Društvo

• 14:15 • 21.04.2021.
Podeli:
0
Sednica-vlade-Ivica-Dacic-2.jpg
Foto: Objektiv.rs/Stefan Kojić

Na mejl adresu Skupštine Srbije stigla je poruka od izvesne Sonje iz Londona koja tvrdi da joj je Ivica Dačić otac. Ona u pismu traži da Dačić prizna nju i njenog brata kao svoju decu, ali i da im plaća alimentaciju.
Ivica Dačić u jutarnjem programu nije krio koliko ga je zateklo pismo koje je dobio iz Londona, devojke koja tvrdi da je baš on otac njoj i njenom bratu, te da ih je dobio u prvom braku s njihovom majkom od koje se, kako tvrdi devojka, nikada nije ni razveo!

– Poštovani gospodine Dačiću, Ja sam Sonja, Vaša ćerka iz prvog braka. Molim Vas da priznate da je moj brat i ja su vaša deca ili ću vas suditi za grief koji ste naneli meni i mom bratu lagajući sve ove godine. Mene nije ne zanima s kom ste Vi sada i šta radite, ali ste odgovorni da gledate za mene i mog brata i ja ću tražiti da nam plaćate alimentaciju, takođe odštetu mojoj majci koja je plakala 20 godina jer ste je Vi ostavili i niste se još razveli.

Eto sta bude kad se posecuju Palmine orgije i zurke...

....

Eto sta bude kad se posecuju Palmine orgije i zurke...

....
Uvek sam smatrao,da Dacicevo druzenje i prisni odn
Sem sto je lako uceniti Dacica i Palmu...jer imaju toliko kaljuge na sebi...

Jos jedan razlog je prisutan....

Hoce Vucic da pokupi glasacko telo SPS-a pred sledece izbore koji ce morati bar malo biti regularni...a svestan je da njegova realna vrednost u iole regularnim izborima je vrlo vrlo mala...

I kao sto je u saradnji sa Šešeljem eutanizirao SRS....tako sad hoce i SPS....a naravno i Jagodinsku podruznicu JS...
Posto mu treba svaki glas...sem pola groblja i sl.

Mala bara puno krokodila...

....

Back