OVO JE RUSKI MINISTAR KOJI JE UMRO POD MISTERIOZNIM OKOLNOSTIMA Putin ga jutros smenio, onda je nađeno njegovo telo: Jedan čovek mu je DOŠAO GLAVE?!

• Začetnik teme Začetnik teme Sizif
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Sizif

Strani posmatrač
Moderator
Poruka
63.226
Istraga o okolnostima smrti je u toku, a slučaj izaziva veliku pažnju javnosti

Bivši guverner Kurske oblasti svedočio je protiv Starovojta, što je dovelo do smene.

Ruski predsednik Vladimir Putin jutros je smenio ministra saobraćaja Romana Starovojta, a on je popodne pronađen mrtav. Ruski državni mediji tvrde da je bivši ministar oduzeo sebi život, a u pitanju je čovek kog Putin krivi za blokade aerodroma zbog ukrajinskih napada dronovima

Zešk je biti ministar u Rusiji.

S jedne strane smrtonosni ukrajinski dronovi, sa druge strane stalna opasnost od okliznuća na koru od banane, problemi gravitacije, trovanja olovom.

Izvor: Blic

https://www.blic.rs/vesti/svet/ovo-...-je-umro-pod-misterioznim-okolnostima/6cxkr3w

1751906601173.jpeg

E шта би Вучић и Шешељ дали да имају ту моћ. Само Русија је бар регионална сила, са елементима светске силе, а Вучић има државу типа Доктор Конго, а умислио да је Владмир Трамп Си.

Znaci FSB se vise cak i ne trudi da nesto kobajagi prodje kao slucajnost?
Da, baš su se izbezobrazili. Pošto su pobili sve značajnije opozicionare pokazuju da oni mogu sve, a njima niko ne može ništa.
No, to je problem Rusa, a naš je što bi neki ovde hteli da nas strpaju u zajednicu s tom tako bolesnom državom.

Ruski državni mediji tvrde da je bivši ministar oduzeo sebi život,
a kada se japanac samoubije to vam je normalno, kao druga kultura i slicno?

jel se nas boskic povukao, jes da se nije samoubio, ali opet - vama je to cudno, da ljudi imaju savest.

jel si kriv? jesi! skloni se onda, a ako si mnogo kriv konopce kao juda izdajnik, ali vama u srbiji izdaja dobar dan, svi ste se pretvorili u aljeka siftara koji kaze PA STA? uzeo vam je duse, sad samo egzorcizam pomaze, tvrdimo mi iz amerike, i sizife, moja replika se odnosi na sve koji ti se javise, a ne samo na tebe, nista licno, mofao sam sve ove da tagujem

Отац Саша Петровић: Студенти, рушење Вучића није само политика, то је егзорцизам

Poslednja izmena:

Back