Radašin778
Veoma poznat
- Poruka
- 13.985
Zaboravih ime firme iz Sapca,imala kamione,bagere,sve potrebno za izgradnju puteva,ma radili u fulu dok su zuti vladali.Pukli zuti,pukla firma.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zamisli recimo ja počnem da izmišljam kako mi neko radi o glavi.
Vi ste beše izazvali 5 ratova, 4 sankcije, 3 bombardovanja, 2 izbeglička kampa i 1 genocidZaboravih ime firme iz Sapca,imala kamione,bagere,sve potrebno za izgradnju puteva,ma radili u fulu dok su zuti vladali.Pukli zuti,pukla firma.
Koji to?Vi ste beše izazvali 5 ratova, 4 sankcije, 3 bombardovanja, 2 izbeglička kampa i 1 genocid
Izmeri si temperaturuSNS
Odlazeći predsednik
Jesi ti jedan od onih što nije bio rođen 1999. pa ne zna da je Vučić bio ministarIzmeri si temperaturu![]()
Da si ti meni ziv(a) i zdrav(a) ja '99 bio u vojsci u Podgorici.Jesi ti jedan od onih što nije bio rođen 1999. pa ne zna da je Vučić bio ministar
Е.Vi ste beše izazvali 5 ratova, 4 sankcije, 3 bombardovanja, 2 izbeglička kampa i 1 genocid
Znači SNS te slao u rat, i sad ti meni pišeš: "Kakav rat jesi ti pijana lol"Da si ti meni ziv(a) i zdrav(a) ja '99 bio u vojsci u Podgorici.
A što je htio reći ovaj pjesnik ПайтичNe znam šta je pesnik hteo da kaže
Aha.
Vi mislite da je vaša noćna mora završena slomom rusije i pravoslavlja.
Ali pravi užas za Smrad i Kal počinje