Ovo je moja cerka

Petar_Pan:
A kad ja to nisam mislio da su pametne dobre? Naravno da se gleda i dobra guza i lepe oci, ali ipak u sveobuhvatnom utisku o nekom preferira necija dobra psiha...
E sad ako ima i "oci" i "mozak"... e ondaK bi ja hteo da imam njenu vrlo intimnu... sliku u mojoj vrlo intimnoj galeriji... :lol:

Ti si onda ok.......jer sam primjetila da danas muskarcima wise odgowaraju lijepe barbike glupace na kwadrat tako da im budu trofeji a u isto wrijeme mogu i manipulirati njima.
Pametna i dobra riba je pozeljna ali u manjini.....

Shiwa:
A zamisli da mu je kcerka gabor zadnji i da ti je on pokusawa uwaliti po cijenu posla.......ma idi,ima swakwih sefowa budala..........mene je zadnji sef za kojeg sa nesto radila zwao na kafu....kad sam ga pitala da li ide cijela grupa koja je radila na projektu rekao je ne-samo on i ja...........rekla sam mu da mi ne pada na pamet......a on na to.....pa zna on da je malo cudno ali po njegowom ko ne riskira ne profitira.......a ja mu na to da podrzawam odnos sefa i zaposlenika i nista wise....pa makar dobila otkaz....i to swe kroz smijeh.....i na kraju mi nije dao otkaz...... :p :p .......ali mene mrzi da wise radim za njega,swa sreca sto nas je 5 studenata u ekipi
Ma nije ona gabor sigurno... vidi se otprilike na slici... ja bi reko ovako izdaleka da je jako dobra...
Nego tu se javljaju druga pitanja u mom mozgu... A sta ako je lezbejka? A sta ako je neka lazljiva i varljiva? A sta ako je ona materijalistkinja? A sta ako je losa u sexu... jedna od onih konzervativnih, nemastovitih... kod kojih ti posle 3 puta udje monotonija u sex? Sve to treba proveriti. :lol:
Btw meni na srecu ovaj ne moze bitnije uticati na moj posao... cak sta vise sad je u nekoj fazi da mi se ulizuje... :shock: A mom matorom je za NG pozeleo da resi sina u ovoj godini... :roll: Kakav lik... :lol:

Petar_Pan:
Ma nije ona gabor sigurno... vidi se otprilike na slici... ja bi reko ovako izdaleka da je jako dobra...
Nego tu se javljaju druga pitanja u mom mozgu... A sta ako je lezbejka? A sta ako je neka lazljiva i varljiva? A sta ako je ona materijalistkinja? A sta ako je losa u sexu... jedna od onih konzervativnih, nemastovitih... kod kojih ti posle 3 puta udje monotonija u sex? Sve to treba proveriti. :lol:
Btw meni na srecu ovaj ne moze bitnije uticati na moj posao... cak sta vise sad je u nekoj fazi da mi se ulizuje... :shock: A mom matorom je za NG pozeleo da resi sina u ovoj godini... :roll: Kakav lik... :lol:

Isuse koliko tebe stwari sora po glawi.....pa najbolje bi bilo da je upoznas osobno i fino procijenis kakwa je.......rijesit ces se swih dilema oko nje koje te muce......ko zna.....mozda je ona twoja buduca zena ziwota a mozda pobjegnes od nje glawom bez obzira......e pa fino da ne propustis priliku opet odi pa se upoznaj s njom.....

Petar_Pan:
I tako ti jedan sef od bratske nam firme sa kojom non stop poslujemo dodje mi na poslu i kaze: Ovo je moja cerka... simpaticna mala... Posle u prici je naravno fali... zavrsila taj i taj faks... i sve na fazon - ona je dobra devojka... jos bi trebala nekim povodom da dodje... pa da joj ja nesto pokazem tamo i objasnim... poslovno... :roll:

Isto tako pricam sa likom i gledam neka kola da kupim... i kaze on ima i jedna sto nisu tu... al ce mi poslati slike na mail...
I prva slikica - boom... Njegova cerka... kola su ocigledno bila koriscena za voznju neke mlade na svadbi... a bombastik plavusica u farkama i pink majici stoji pored i nesto ceprka oko buketa na haubi... i ko ce jos da gleda kola pored nje...

I sve je to tako ocigledno nabacivanje svojih cerki... od strane njihovih matoraca...
Da li se to Srbija vraca u srednji vek kad su matorci sredjivali stvar? Kakva im je ovo fora sada?

Je li Pero,a sto se ti zalis?Nabacuju ti devojke a ti se jadnicak bunis ccccc... :lol: :lol: :lol:
Ozbiljno,posto se momci stalno zale na sponzoruse eto ti prilike da im se revansiras(sponzorusama).A i korisno je za napredovanje na u poslu ;) A ako dodje do raskida?Onda zavedes cerku sefa konkurentske firme :twisted:

meda_bica:
Je li Pero,a sto se ti zalis?Nabacuju ti devojke a ti se jadnicak bunis ccccc... :lol: :lol: :lol:
Ozbiljno,posto se momci stalno zale na sponzoruse eto ti prilike da im se revansiras(sponzorusama).A i korisno je za napredovanje na u poslu ;) A ako dodje do raskida?Onda zavedes cerku sefa konkurentske firme :twisted:
Nisam shvatio da ce neko temu shvatiti kao zaljenje... A ako ja tebi licim na jadnicka... onda stvarno treba naocare da kupis...
Takodje sam rakao da mi taj lik nista ne moze uticati na moj posao... nisi citala sve... Niti ni razumela temu uopste... :?

Petar_Pan:

Pa otprilike se to pitas za svaku dijevojku koju upoznajes...ili ne? :shock:

mAximA:
Pa otprilike se to pitas za svaku dijevojku koju upoznajes...ili ne? :shock:
Ma ne bre to je bila zezancija...
Vise se pitam hoce li meni biti prijatno u njenom drustvu, hoce li postojati neka hemija i razumevanje medju nama, hocu li imati poverenja u nju i ona u mene... Takva pitanja... uglavnom spiritualne prirode... a ostala pitanja... ona gore pomenuta ce sva biti na svom mestu ako ova budu ispravno odgovorena...

zelenooka:
Joj, ne mogu da verujem da se tako nešto radi...Baš nezgodno (za tebe), možda bi nešto i uradio, ali šta posle? :-D
Možda ove tate misle da je bolje da upoznaju svoje devojčice sa pristojnim momkom nego da se one same upoznaju ko zna gde sa ko zna kim.:-D
Vidiš, u stvari, uopšte im nije loša ideja...;-)

U PRAVU SI " OKICE"

Petar_Pan:
Ma ne bre to je bila zezancija...
Vise se pitam hoce li meni biti prijatno u njenom drustvu, hoce li postojati neka hemija i razumevanje medju nama, hocu li imati poverenja u nju i ona u mene... Takva pitanja... uglavnom spiritualne prirode... a ostala pitanja... ona gore pomenuta ce sva biti na svom mestu ako ova budu ispravno odgovorena...

Pa jeste...ima smisla :roll: A sto ako sve to pase pa onda skontas da je lezbejka :confused:

mAximA:
Pa jeste...ima smisla :roll: A sto ako sve to pase pa onda skontas da je lezbejka :confused:
Hehe... lez je svakako veliki minus... Uglavnom koje su lez imaju neke zesce poremecaje u mozgu pa stoga uglavnom i nisu za nista ozbiljno, tako da se preterano i ne zamaram misljenju o njima...
No svejedno ako ikad i udjem u takvu situaciju onda cu razmisliti o tome... za sad mi to deluje imaginarno...
A sto pitas? Jel ti znas neke lezbejke?

Petar_Pan:
Hehe... lez je svakako veliki minus... Uglavnom koje su lez imaju neke zesce poremecaje u mozgu pa stoga uglavnom i nisu za nista ozbiljno, tako da se preterano i ne zamaram misljenju o njima...
No svejedno ako ikad i udjem u takvu situaciju onda cu razmisliti o tome... za sad mi to deluje imaginarno...
A sto pitas? Jel ti znas neke lezbejke?

Ne, ne poznajem, slucajno mi palo na pamet!
Znam djevojku koja je prosila pedera, to je bilo komicno!

Back