Ovo je gvožđara u kojoj je Vučić radio za 2 funte

Imam ja bolju pricu,Vucic je jedno vreme bio direktor sportske hale Pinki u Zemunu. Tada je bio visoki funkcioner radikala i dali mu da ima visoku platu i vodi taj centar. Evo kako on resava probleme s krovom koji prokisnjava. Stavio covek kofe ispod tavanice pa ako padne dole sa visine ima da ubije nekog sportistu.

pinki_270311.jpg
Ovo si napisao 2011. godine vodim dete na treninge i danas stoje iste kante (2025.godine). Kažem detetu da kada radi vežbe nek gleda gore da ne stoji ispod kante sa vodom da ne prođe kao ovi u Novom Sadu :sad2:

Шта је глупим смешно? Сам сам радио за смештај и кору хлеба да бих се образовао ..То је доказ да комунистичка копилад никада није осетила шта је глад и како се човек мора сам изборити да би успео у животу ...Такви су све добијали на изволте и још су убеђени да ће тако заувек да буде ...

Шта је глупим смешно? Сам сам радио за смештај и кору хлеба да бих се образовао ..То је доказ да комунистичка копилад никада није осетила шта је глад и како се човек мора сам изборити да би успео у животу ...Такви су све добијали на изволте и још су убеђени да ће тако заувек да буде ...
Činjenica je da je u tom periodu umesto gvožđare bila mesara na tom mestu govor da tvoj aV po običaju laže

Činjenica je da je u tom periodu umesto gvožđare bila mesara na tom mestu govor da tvoj aV po običaju laže
Шта је било и где не знам - то питајте јавно Вучића и онда, јавно - наравно, докажите да лаже, но што се тиче било каквог рада човека не треба да буде срамота да ради било шта да би на поштен начин преживео и образовао се ... Лично сам, када сам кроз некакву размену студената, доспео на Универзитет у Падови буквално, да бих преживео, радио свашта, чак и тоалете сам чистио, у некаквом старом хотелу - за храну, која је остајала иза гостију, и смештај у смрдљивом поткровљу, где ми је преко зиме било ужасно хладно, омотавао сам новинама тело како се не бих смрзао, а преко лета паклено врело, да сам морао да одремам неколико сати на клупи у парку ... Зар је то оно чега би се неко морао да стиди?

Шта је било и где не знам - то питајте јавно Вучића и онда, јавно - наравно, докажите да лаже, но што се тиче било каквог рада човека не треба да буде срамота да ради било шта да би на поштен начин преживео и образовао се ... Лично сам, када сам кроз некакву размену студената, доспео на Универзитет у Падови буквално, да бих преживео, радио свашта, чак и тоалете сам чистио, у некаквом старом хотелу - за храну, која је остајала иза гостију, и смештај у смрдљивом поткровљу, где ми је преко зиме било ужасно хладно, омотавао сам новинама тело како се не бих смрзао, а преко лета паклено врело, да сам морао да одремам неколико сати на клупи у парку ... Зар је то оно чега би се неко морао да стиди?

Бароне Минихазеуне ... честитке

Ко Месар Крстанов

1752559000238.png

Ma Nemci su gospoda. Oni kad te okupiraju, dignu iz kreveta srpskog generala i sa pištoljem u ruci, nateraju ga da bude njihova marioneta i da im što lakše omogući da eksploatišu Srbiju.
Ovi pirgavi Anglosaksonci imaju potpuno drugačiji pristup. Tamo gde njihova čizma stupi, na mesto kapoa u logora, postavljaju najgore moguće idiote.
Zato nakon anglosaksonske okupacije najčešće ostaje pustoš i pustinja, a nakon Švabova zna da zaluta i neka infrastruktura, razvijeno društvo i osnova za neku budući razvoj.
Pola istočne i južne Evrope su oni postavili na noge. Nama i tada zapali nesretni Turci.
Baksuzi.

Ta prica o Vucicu i gvozdjari u Londonu je prica za malu decu koju ju izmislio MI6 kao pokrice za ono sto je Vucic stvarno radio u Engleskoj.
Vucica je ustvari proveo godinu dana ne u Londonu nego u luksuznom letovalistu u Brighton England gde ga je MI6 skolovao za agenta
spavaca odakle je je prvo poslat na Pale u Republiku Srpsku a zatim u Srbiju gde se infiltrirao u Radikalnu partiju. Naravno zvanicni britanski
izvestaj kaze da je "Godinu dana ucio Engleski u Brighton England".

Ovo je Hotel u gde je Vucic ima placen smestaj za vreme skolovanja u Brightonu u Engleskoj.

494388129.jpg

Poslednja izmena:
Стварно се више не сећам да сам то сам објавио...Хвала ти што си решио да ми будеш биограф и све што те занима у вези са мојом маленкошћу можеш да добијеш кад год то пожелиш ...Мислим да би било лепо да и ти објавиш Лауфер ми дојавио, као што је мој брат Шеки често то чинио ... Било би веома занимљиво ...

Back