antitiranin
Aktivan član
- Poruka
- 1.933
Sto zna radikal,sto su dvije funte.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koначно да неко демаскира ове преваранте. Добро ти је ово2 funte na sat ili 2 funte na dan. Razlika u tekstu i prici premijera.
vucic je barem radio. dan,dva,mesec dana
Ovo si napisao 2011. godine vodim dete na treninge i danas stoje iste kante (2025.godine). Kažem detetu da kada radi vežbe nek gleda gore da ne stoji ispod kante sa vodom da ne prođe kao ovi u Novom SaduImam ja bolju pricu,Vucic je jedno vreme bio direktor sportske hale Pinki u Zemunu. Tada je bio visoki funkcioner radikala i dali mu da ima visoku platu i vodi taj centar. Evo kako on resava probleme s krovom koji prokisnjava. Stavio covek kofe ispod tavanice pa ako padne dole sa visine ima da ubije nekog sportistu.
![]()
Sad je predsednik.И такав лик је нама премијер...
Шта је глупим смешно? Сам сам радио за смештај и кору хлеба да бих се образовао ..То је доказ да комунистичка копилад никада није осетила шта је глад и како се човек мора сам изборити да би успео у животу ...Такви су све добијали на изволте и још су убеђени да ће тако заувек да буде ...
Činjenica je da je u tom periodu umesto gvožđare bila mesara na tom mestu govor da tvoj aV po običaju lažeШта је глупим смешно? Сам сам радио за смештај и кору хлеба да бих се образовао ..То је доказ да комунистичка копилад никада није осетила шта је глад и како се човек мора сам изборити да би успео у животу ...Такви су све добијали на изволте и још су убеђени да ће тако заувек да буде ...
Шта је било и где не знам - то питајте јавно Вучића и онда, јавно - наравно, докажите да лаже, но што се тиче било каквог рада човека не треба да буде срамота да ради било шта да би на поштен начин преживео и образовао се ... Лично сам, када сам кроз некакву размену студената, доспео на Универзитет у Падови буквално, да бих преживео, радио свашта, чак и тоалете сам чистио, у некаквом старом хотелу - за храну, која је остајала иза гостију, и смештај у смрдљивом поткровљу, где ми је преко зиме било ужасно хладно, омотавао сам новинама тело како се не бих смрзао, а преко лета паклено врело, да сам морао да одремам неколико сати на клупи у парку ... Зар је то оно чега би се неко морао да стиди?Činjenica je da je u tom periodu umesto gvožđare bila mesara na tom mestu govor da tvoj aV po običaju laže
Шта је било и где не знам - то питајте јавно Вучића и онда, јавно - наравно, докажите да лаже, но што се тиче било каквог рада човека не треба да буде срамота да ради било шта да би на поштен начин преживео и образовао се ... Лично сам, када сам кроз некакву размену студената, доспео на Универзитет у Падови буквално, да бих преживео, радио свашта, чак и тоалете сам чистио, у некаквом старом хотелу - за храну, која је остајала иза гостију, и смештај у смрдљивом поткровљу, где ми је преко зиме било ужасно хладно, омотавао сам новинама тело како се не бих смрзао, а преко лета паклено врело, да сам морао да одремам неколико сати на клупи у парку ... Зар је то оно чега би се неко морао да стиди?
Шта је глупим смешно? Сам сам радио за смештај и кору хлеба да бих се образовао ..То је доказ да комунистичка копилад никада није осетила шта је глад и како се човек мора сам изборити да би успео у животу ...Такви су све добијали на изволте и још су убеђени да ће тако заувек да буде ...
Шта је то, јер такав налог нисам отворио ?
Стварно се више не сећам да сам то сам објавио...Хвала ти што си решио да ми будеш биограф и све што те занима у вези са мојом маленкошћу можеш да добијеш кад год то пожелиш ...Мислим да би било лепо да и ти објавиш Лауфер ми дојавио, као што је мој брат Шеки често то чинио ... Било би веома занимљиво ...
Ta prica o Vucicu i gvozdjari u Londonu je prica za malu decu