Ovo je gadno (a nekome i smesno)

• Začetnik teme Začetnik teme IX
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
IX:
Eh, dakle nisam bio tu dan, dva ali nema veze...
Za pocetak da razbijem neke teorije koje su razliciti ljudi postavili:
A) nisam homoseksualac, niti sam bisex
B) imam dovoljno godina, tacnije 24.

A sto se tice detalja, evo ti situacija: Dok sam bio sa jednom devojkom, odnosno kad smo "trebali" (cenim da u vezi nista nije trebati i morati, vec se samo desi) da odradimo "ono" jednostavno nisam mogao, ali ne u smislu da sam impotentan, nego mi je ceo cin delovao odvratno. Ok, prvi put sam se izvukao na presnu laz "blaga vrtoglavica i pad pritiska". Drugi put kada smo pokusali rekao sam joj da ne mogu to da uradim jer mi je odvratno... Kraj mozete pretpostviti...
Inace ne razumem ljude koji se okrecu za ribama uz komentar "Ovoj ne bi oprostio", "Srce, ne tuci tako ludo" (ostatak poslusajte od svog drustva)...
Sve se da resiti, pa i to... Postoji mogucnost da si u porodici dobio neke lose predstave o sexu, da je los, prljav... da je jako ruzno da sebe pipnes dole... itd. U svakom slucaju treba da porazgovaras sa nekim strucnim licem ili da jednostavno sacekas da zavolis neku devojku, da se postepeno zblizavas s njom... tad postoji mogucnost da se postepeno promeni i tvoj dozivljaj seksa... na bolje...

verovatno postoji "psihicki problem" koji ovde neces resiti ili odi direktno kod psihologa, seksologa, ili za pocetak poseti neki medicinski sajt gde mozes dobiti strucan odgovor.
U svakom slucaju da bi ti iko dao kakav takav savet moras opsirnije opisati problem i svoju licnost. svoj odnos prema zenama, verovatno sam imas neke teorije koje ti se vrzmaju po glavi ...

IX:
Ehr...
Da,verujem da ce se vecina smejati (barem muske populacije), ali nema veze... Sta da radim: Osecam odvratnost prema seksu?
hm. ne znam nijednog muskarca koji je u tvojoj situaciji pa ne umem nista korisno ni da ti kazem... mozda da porazgovaras sa nekim psihologom?
pre nego sto ste se skinuli (ili neposredno pre nego sto je trebalo da dodje do samog cina) da li si osecao privlacnost prema njoj? seksualno uzbudjenje?

Back