OVO JE DEČAK KOGA SU VRŠNJACI UBILI: Tinejdžeri ga KRVNIČKI TUKLI dok mu nije PUKLA JETRA

Za vreme odmora nepoznati dečaci polili su hladnom vodom jednog prvaka OŠ "Miloje Zakić" u Kuršumliji koga je pedagog, nakon incidenta, odvezao kući. I dok u školi ceo dan ne odgovaraju na telefonske pozive novinara, u Ministarstvu prosvete kažu da "preduzimaju sve mere u okviru svojih nadležnosti".

Incident se dogodio u petak, 20. septembra tokom prepodneva i zasad je nejasno kako je došlo do njega i ko je mališana polio hladnom vodom.

lg.php

Iako majka dečaka nije želela da komentariše slučaj, već je kratko potvrdila da joj je dete iz škole dovezeno "mokro do gole kože", na svom Fejsbuk profilu napisala je da joj nije jasno ko bi uradio tako nešto, ali i ko pazi decu u školi.

- Ne mogu da verujem da se ovo dešava u školama. Moje, dete prvog razreda, dovezao je pedagog kući celog mokrog, od glave do pete. Po ovoj hladnoći. Ja sam u šoku. Da li neko pazi na tu decu - napisala je Kuršumličanka na Fejsbuku.

Ovo je u Srbiji prevrsilo svaku meru .
Sto se tice konkretnog slucaja , moje saucesce porodici nastradalog decaka, a po obicaju tu su zakazali drugi organi, socijalno , organi reda itd.
U Velikoj Britaniji za pocinioce takvih slucajeva ne postoji kategorija " maloletnik" za to odgovaraju kao punoletna lica . Ne bi me cudilo da
su im roditelji neki likovi jer se o tome malo prica u medijima.
........................................................................................................................................................................................................................................
Sad nevezano za temu ali je ovo evidentno :da su nemirna , hiperaktivna i siromasna deca zrtve "normalne" dece.

Čim novine ne pišu da je zbog devojke i sl. onda je zbog droge
Narkomani su opsednuti brutalnim smrtnim ishodima.
Pucanje "slezene" i sl. morbidnosti možete čuti iz njihovih narkomanskih žvala.

Ko je diler a ko pandur je veći problem, može se ostati bez extra love...
Eto odakle nasilje: vutra sa Kosova ko zna čime prskana.

Interesantno da se ni u jednoj vesti o vršnjačkom nasilju ne pominje kosovska roba?
Zašto policija ćuti?
da nije neki madjar tukao bacvanina? nisu bosanci? :mrgreen:

Back