Ovo je dečak (13) koji je sekirom napao komšije: Majka u kući nađena sa krvavom glavom, sin izboden trčao po pomoć

Ма, сви су криви за све, само је наш народ златан и безгрешан. Код нас вечито теку мед и млеко, ал не дају ламинати, масони, владари из сенке, стране амбасаде и невладине организације да буде рај на Земљи, па то ти је. Намерачио се свет на Србију па нам програмирају децу да убијају, сатанисти проклети, мађије и враџбине...
Još ubace strane plaćenike na forum da nam pričaju kako baš to nije istina. 😁😂

Još ubace strane plaćenike na forum da nam pričaju kako baš to nije istina. 😁😂
Нисам ја нигде рекао да нешто није или јесте истина. То што си ти изабрао да то закључиш не мораш другима да приписујеш.

Нисам ја нигде рекао да нешто није или јесте истина. То што си ти изабрао да то закључиш не мораш другима да приписујеш.
Nisam ja nista izabrao i ne pripisujem. Samo si ti pomenuo strane placenike i sam si ovde "strani placenik".
Naravno da ovi slucajevi nemaju veze sa onim sto ti navodis. Samo sam to rekao na drugačiji način. 🙂🍻

И оно неповредивост приватног поседа. Сећам се случаја мајка са бебом била сама у кући и чула провалника како обија браву улазних врата. Преплашена позвала диспечера и он јој рекао: учините све што је у вашој моћи да заштитите себе и своје дете. Узела је пушку и убила провалника. Није одговарала за убиство. Слободна жена.
Sto bi odgovarala stitila svoju imovinu i zivot porodice, jel neko zvao provalnika da upada na tudj posed.

Back