OVO JE ALBANSKI PLAN za jug Srbije!

• Začetnik teme Začetnik teme mast
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

mast

Iskusan
Poruka
5.528
Procene su da se samo u poslednjih pet godina na područje južne Srbije doselilo više od 11.000 Albanca sa Kosova i Metohije. Masovna kupovina srpskih kuća i zemljišta od Srba počela je još 2010. godine.

Da li je ovo pokušaj Albanaca da „tihom okupacijom“ ponove „kosovski scenario“?

To se dešava i u Makedoniji, gde su Albanci uzeli pola Skoplja, a vidimo da se slične stvari dešavaju i u Crnoj Gori…. Oni to rade svuda gde ih ima u nekom broju i gde smatraju da treba da osvoje teritoriju.

Albanci najviše kupuju zemljište i kuće u srpskim selima koja se nalaze duž administrativne linije sa Kosovom i Metohijom, dakle oblast oko Vranja, duž granice sa Bujanovcem, ali i Toplički okrug, Prokuplje, Kuršumlija, Blace… Za imanja u tim mestima Albanci daju nekoliko puta veću cenu od realne.

Novi Pazar je, takođe, na spisku poželjnih lokacija za Albance, ali se kupci tamo uglavnom interesuju za velika seoska imanja, udaljena od grada, zbog čega se po medijima često spekuliše da je reč o pripadnicima vehabijskog pokreta. Pridošlice u okolini Pazara vrlo su zainteresovane i za kupovinu imanja u Apatinu, u Vojvodini, gde je, navodno, već kupljen veći broj salaša i drugih nekretnina.
ALBANSKI PLAN za jug Srbije!

Дајте бар нормалне наслове тема ако су новине таблоид. А што се тиче шиптара, имам информације да су већ почели да купују станове по Нишу. Вучко отвара аутопутеве да могу брже да дођу до Београда и гласају за њега.

Pa šta rade oni sa te zemlje i imanja što kupuju ?? Je li ovo propaganda ili su Albanci poput južnoafričkih Bura kojima je životni cilj da obrađuju zemlju ili siju voće. Nikad nisam bio na Kosovu moj otac jeste. Uglavnom kaže da je u srpskim selima više obrađenih površina i zemlja se presijava kaže ko da ja masna i dosta crna. Viđao je uglavnom neke bivole umazene u blato ambijent kao da je u Africi :D.

Pa, Albancima ne smeta da žive na selu, u prirodi...
Naš narod se toga stidi.

Zato ovi lagano i otkupljuju imovinu po napuštenim selima juga i... ko zna... za jedan vek, možda demografija Vranja bude totalno drugačija nego danas....
Što kaže @radeta62, naš narod kakav je, do Beograda će crni orao stići...
Ako se vi budete *******ili i dalje, nema nikakvih granica koliko će NATO konfiskovati vaše teritorije.

A kakav plan ima Beograd?

Beograd nema plan osim da se i sam omasti i uzme procenat love od siptara i muslimana

Kakve pogani gadovi vladaju nasom zemljom ovo istorija nije gledala

Sve se ovo lako moze spreciti tako sto bi se doneo zakon o kontroli porekla kapitala prilikom kupoprodaje nekretnina u trajanju od godinu dana. Tek onda bi se nekretnina knjizila na novog vlasnika ako je sve u redu.

Ali za to nema volje u Beogradu jer bi se onda neko setio da pita beogradske politicare, mafije i tajkune odakle im toliki stanovi i nekretnine a zvanicno svi rade za po 150.000 dinara platu.

Дајте бар нормалне наслове тема ако су новине таблоид. А што се тиче шиптара, имам информације да су већ почели да купују станове по Нишу. Вучко отвара аутопутеве да могу брже да дођу до Београда и гласају за њега.
Čula sam i ja za Niš. I to kupuju stanove od istih Srba kojima su dali pare za zemlju na Kosovu, pa ovi sa tim parama kupili stanove u Nišu.

Procene su da se samo u poslednjih pet godina na područje južne Srbije doselilo više od 11.000 Albanca sa Kosova i Metohije. Masovna kupovina srpskih kuća i zemljišta od Srba počela je još 2010. godine.

Da li je ovo pokušaj Albanaca da „tihom okupacijom“ ponove „kosovski scenario“?

To se dešava i u Makedoniji, gde su Albanci uzeli pola Skoplja, a vidimo da se slične stvari dešavaju i u Crnoj Gori…. Oni to rade svuda gde ih ima u nekom broju i gde smatraju da treba da osvoje teritoriju.

Albanci najviše kupuju zemljište i kuće u srpskim selima koja se nalaze duž administrativne linije sa Kosovom i Metohijom, dakle oblast oko Vranja, duž granice sa Bujanovcem, ali i Toplički okrug, Prokuplje, Kuršumlija, Blace… Za imanja u tim mestima Albanci daju nekoliko puta veću cenu od realne.

Novi Pazar je, takođe, na spisku poželjnih lokacija za Albance, ali se kupci tamo uglavnom interesuju za velika seoska imanja, udaljena od grada, zbog čega se po medijima često spekuliše da je reč o pripadnicima vehabijskog pokreta. Pridošlice u okolini Pazara vrlo su zainteresovane i za kupovinu imanja u Apatinu, u Vojvodini, gde je, navodno, već kupljen veći broj salaša i drugih nekretnina.
ALBANSKI PLAN za jug Srbije!
sto koji ****** jug? eve u juznom banatu klasika, svi se sele za slovacku,madjarsku i nemacku a smrdljivi scipetari kupuju kuce za 4-7000 evra.
znaci to je to, laku noc

ZAPITAJTE SEBE OVU STVAR

KO IMA TOLIKO NOVCA DA GA BUKVALNO BACA NA KUPOVINU NEKAKVIH IMANJA NA JUGU SRBIJE GDE NEMA NICEGA?

KRIMINALCI NARKODILERI

Znaci albanski narkodileri su se stavili u sluzbu velikoalbanskog projekta i svoj novac koji zgrcu svercom narkotika trose jednim delom na zauzimanje i kupovinu srpske teritorije.

Sve to albanci rade u dilu sa vlastima u Beogradu

Vlasti u Beogradu sve to dozvoljavaju aminuju pozdravljaju. U zamenu za odgovarajuci procenat razume se.

Uzrok sve nase propasti je Beograd i veoma losi zli ljudi koji vladaju citavom Srbijom iz ovog grada. Ti ljudi su SPREMNI NA SVE da bi uzeli novac . Prodali bi majku brata sestru zemlju sve.

ZAPITAJTE SEBE OVU STVAR

KO IMA TOLIKO NOVCA DA GA BUKVALNO BACA NA KUPOVINU NEKAKVIH IMANJA NA JUGU SRBIJE GDE NEMA NICEGA?

KRIMINALCI NARKODILERI

Znaci albanski narkodileri su se stavili u sluzbu velikoalbanskog projekta i svoj novac koji zgrcu svercom narkotika trose jednim delom na zauzimanje i kupovinu srpske teritorije.

Sve to albanci rade u dilu sa vlastima u Beogradu

Vlasti u Beogradu sve to dozvoljavaju aminuju pozdravljaju. U zamenu za odgovarajuci procenat razume se.

Uzrok sve nase propasti je Beograd i veoma losi zli ljudi koji vladaju citavom Srbijom iz ovog grada. Ti ljudi su SPREMNI NA SVE da bi uzeli novac . Prodali bi majku brata sestru zemlju sve.

Ne znam, ja nisam bila van beograda 24 godine

Stvarno mi je "svejedno da ste umrli juče," što reče izvesni Spitts Jewelz.

Albanci BEŽE sa Kosova.
RADIJACIJA ih razvaljuje.
KORUPCIJA još više.

Njihov glavni problem je VIZNA LIBERALIZACIJA sa EU.
Masovno traže naše pasoše da bi POBEGLI sa Kosova.

Nikakvog VELIKOG PLANA tu nema.
Ne znam kakav je ovo izvor ali nema veze sa ISTINOM.
Тако су на КиМ дошли. И у Бујановац, Прешево. Где год никну праве проблеме и траже независност.

Back