Fejsbuk je manje-vise glupost, i ne kapiram sta je zavisno kod njega. Jedina valjda je to sto mozes videti informacije sa sajtova koje pratis, mada ima i drugih i boljih metoda. Sta me briga ko je sa kime raskinuo, izbacio tuznu pesmu, bio na moru i sl. Jos jedna korist od njega je komunikacija sa ljudima, jer vecina ima Facebook, i tako sam stupio u kontakt sa nekim ljudima koje nisam cuo od detinjstva, mada sto se velike vecine ljudi na Faceu tice, zelim samo da nestanem i da ne gledam stvari koje izbacuju, tako da hvala bogu na filterima i sl.
Sta je zavisno, odigram igricu, izbacim pesmu vidim 3 lajka, neko mi lajkuje sliku, ja njemu, wow...super.... Doduse, izbaci nekada neko nesto pametno sto vredi procitati, ali ne verujem da su ljudi zbog toga na Face-u.
Mogu bez Face-a, ali ne i bez neta kao nepresusni izvor informacija i zabave (muzika, dokumentarac, film, neka serija).
Jos jedna stvar koja nervira, mobilni telefoni + Face. Katastrofa, mada i sam mobilni non-stop sms, zivkanje i sl, preterivanje.