Ovim ženama je zabranjeno da budu lepe

Sensei

Master
Moderator
Poruka
91.666
Apatani su narod koji izaziva radoznalost, zapravo ovo pleme koje živi u malom selu u dolini Ziro u Indiji, pored toga što ima jednu animističku i šamansku religiju zvanu Donii-Polo, koja uključuje poštovanje boga Donii ( Sunce) i Polo (Mesec), usvojili su čudan i drevni ritual kojim su žene činili manje privlačnim.

Nakon prvog menstrualnog ciklusa, devojčice su podvrgnute „Tani“, drevnom ritualu tokom kojeg su, pored tetoviranja lica, nakon perforacije ubačeni veliki čepovi u bočne strane nosa.

1727330074005.png

Treba znati da su u davna vremena žene ovog plemena smatrane za najlepše u kraju pa su često bile kidnapovane od strane suparničkih sela i plemena. Tako je vođa Apatana, da bi obeshrabrio suparnička plemena, odlučio da žene umanje svoju lepotu tako što će ubaciti čepove u nos.

Apatani su narod koji izaziva radoznalost, zapravo ovo pleme koje živi u malom selu u dolini Ziro u Indiji, pored toga što ima jednu animističku i šamansku religiju zvanu Donii-Polo, koja uključuje poštovanje boga Donii ( Sunce) i Polo (Mesec), usvojili su čudan i drevni ritual kojim su žene činili manje privlačnim.

Nakon prvog menstrualnog ciklusa, devojčice su podvrgnute „Tani“, drevnom ritualu tokom kojeg su, pored tetoviranja lica, nakon perforacije ubačeni veliki čepovi u bočne strane nosa.

Pogledajte prilog 1616120
Malo da je nasminkaju i ista Jovana Jeremic.

Da , slazem se sa procenom one strankinje od pre 2 godine koja je rekla da je usla u prevoz u BG i da su ljudi uzasno ruzni...sto je i moje misljenje....
Jednostavno se promenila genetika ljudi koji zive u BG, dosli sa podrucja ruznih ljudi..

Nije da nema lepih, mada mora da priznam kad sam se vratio iz hercegovine sa letovanja, Beogradjanke su mi izgledale ruzne....jer , hercegovke su mi bile mlade, sve jedre, oblikovane sad na pasnjacima ili pasnjaci plus kafici , koza cista ...
To koza cista je bas lepa stvar u odnosu na Beogradjanke...
A nije da su ruzne bile....samo sam plus stavio hercegovkama...
A kasnije su postajale sve ruznije i ruznije, kao da dolaze iz nekih selendri sa juga...da se nezdravo hrane, losa koza, lose crte lica, kvrgavi nosevi , lose usi , sve izuvijane i nepravilne, vratovi savijeni na napred, e sad neko voli ono kad joj je struk izvijen ka napred , a dupe ostaje pozadi , kao da je nataknuta na kolac....to im je kao seksi poziv da je poseksaju...kad tako hoda...

Nesto mi se cini da se ova religija prosirila po Srbiji...

Ali iz ugla muskaraca , drugih, oni kazu da su im sada Srbijanke privlacne, ove sto meni izgledaju kao lose sklopljena lutka iz izloga, verica rakocevic klonovi..

Ona Ruska Jakic je vec poseban fenomen....to je drugo pleme...
meni se povraca kad vidim ove nase .............
images.jpg

Back