Overena zdravstvena

The Graeat Gatsby

Veoma poznat
Banovan
Poruka
13.394
Interesuje me sta sve mogu dobiti overenom zdravstvenom knjizicom, mislim da ne stoji zadzabe overena.
Da li mogu i koje operacije podlezu tome, e da, jednu bitnu cinjenicu nisam spomenuo a to je da sam nezaposlen.
Tako da ne platim operaciju, recimo nos, korekciju/devijaciju. Oci, skidanje dioptrije laserom i sl. Ni ne znam sta sve ima?

Interesuje me sta sve mogu dobiti overenom zdravstvenom knjizicom, mislim da ne stoji zadzabe overena.
Da li mogu i koje operacije podlezu tome, e da, jednu bitnu cinjenicu nisam spomenuo a to je da sam nezaposlen.
Tako da ne platim operaciju, recimo nos, korekciju/devijaciju. Oci, skidanje dioptrije laserom i sl. Ni ne znam sta sve ima?
nezaposlen moz overiti knj da budes ispod minimuma i iznad ako si ispod imas besplatno osigura je cak i za zubara besplatno..e sad imas i fore da te zavedu ispid mice itd u sv sl kako se ti vosdis po toj tvojoj knjizici?

Da, da , sve možeš , možeš i sise da staviš i pol da promeniš, i salo da ti isisaju i naprave te ribetinom, sve ti to pokriva overena zdravstvena knjižica i nema razlike da li si je overio kao zaposlen ili nezaposlen , to je isto.

ako postoji realna indikacija za lecenje, onda mozes da dobijes tu operaciju kao i svako drugi sa overenom knjizicom. znaci, ako lekar utvrdi da imas devijaciju septuma u toj meri da ti ona otezava disanje toliko da je operacija neophodna, onda normalno mozes da budes operisan. ako, pak, zelis operaciju iz estetskih razloga, onda ces tesko doci do iste.

ako postoji realna indikacija za lecenje, onda mozes da dobijes tu operaciju kao i svako drugi sa overenom knjizicom. znaci, ako lekar utvrdi da imas devijaciju septuma u toj meri da ti ona otezava disanje toliko da je operacija neophodna, onda normalno mozes da budes operisan. ako, pak, zelis operaciju iz estetskih razloga, onda ces tesko doci do iste.

osim ako toliko ne odglumi da je psihicki istraumiran svojim nosem da oce da se ubije i da je plastic a operacija jedino resenje:lol:

Otidji u neki dom zdravlja pa u pravnu sluzbu ili tako nesto. tamo trazi sluzbeni glasnik u kome se tacno navodi sta od zdravstvenih usluga pokriva zdravstveno osiguranje u kompletu, sta delimicno a sta nikako.

Ma da se ne lazemo, tesko ce doci do bilo kakve operacije. Pogotovo u manjim mestima. Sve dok ne mune nekom kintu u dzep. A sestrama preline i 100gr kafa, podrazumeva se.

Back