? Elita Banovan Poruka 15.014 11.08.2005. u 03:37 - ovde se druzimo :) #302 Queen_: Ma nećemo ni mi u NOvi Sad, ipak smo se dogovorile za Niš. Nekako nam na pola puta Kliknite za proširenje... hahah kod randoma
Queen_: Ma nećemo ni mi u NOvi Sad, ipak smo se dogovorile za Niš. Nekako nam na pola puta Kliknite za proširenje... hahah kod randoma
Q Queen_ Gost 11.08.2005. u 08:48 - ovde se druzimo :) #303 Betty: ju! Pa šta sad mi ostali da radimo?! Da pijemo ispred kompa?! Kliknite za proširenje... Pa rekoh da je na pola puta, vi odozgo 150km, mi odozdo 15okm i teo nas u Nišu
Betty: ju! Pa šta sad mi ostali da radimo?! Da pijemo ispred kompa?! Kliknite za proširenje... Pa rekoh da je na pola puta, vi odozgo 150km, mi odozdo 15okm i teo nas u Nišu
mackica ns Poznat Poruka 7.784 11.08.2005. u 09:18 - ovde se druzimo :) #304 Queen_: Betty: ju! Pa šta sad mi ostali da radimo?! Da pijemo ispred kompa?! Kliknite za proširenje... Pa rekoh da je na pola puta, vi odozgo 150km, mi odozdo 15okm i teo nas u Nišu Kliknite za proširenje... Ma, da... I meni je na pola puta od NS-a do NS-a... Niš I ja ću ondak sa Betty ispred kompa da virtuelno pijem
Queen_: Betty: ju! Pa šta sad mi ostali da radimo?! Da pijemo ispred kompa?! Kliknite za proširenje... Pa rekoh da je na pola puta, vi odozgo 150km, mi odozdo 15okm i teo nas u Nišu Kliknite za proširenje... Ma, da... I meni je na pola puta od NS-a do NS-a... Niš I ja ću ondak sa Betty ispred kompa da virtuelno pijem
S SINDI Gost 11.08.2005. u 09:26 - ovde se druzimo :) #305 mackica ns: Queen_: Betty: ju! Pa šta sad mi ostali da radimo?! Da pijemo ispred kompa?! Kliknite za proširenje... Pa rekoh da je na pola puta, vi odozgo 150km, mi odozdo 15okm i teo nas u Nišu Kliknite za proširenje... Ma, da... I meni je na pola puta od NS-a do NS-a... Niš I ja ću ondak sa Betty ispred kompa da virtuelno pijem Kliknite za proširenje... na pola puta izmedju ns i parovaradina je most..ispod mosta...ladja...neces ispred kompa..ne, ne..samo zaleci te zuljeve :wink:
mackica ns: Queen_: Betty: ju! Pa šta sad mi ostali da radimo?! Da pijemo ispred kompa?! Kliknite za proširenje... Pa rekoh da je na pola puta, vi odozgo 150km, mi odozdo 15okm i teo nas u Nišu Kliknite za proširenje... Ma, da... I meni je na pola puta od NS-a do NS-a... Niš I ja ću ondak sa Betty ispred kompa da virtuelno pijem Kliknite za proširenje... na pola puta izmedju ns i parovaradina je most..ispod mosta...ladja...neces ispred kompa..ne, ne..samo zaleci te zuljeve :wink:
mackica ns Poznat Poruka 7.784 11.08.2005. u 09:45 - ovde se druzimo :) #306 SINDI: na pola puta izmedju ns i parovaradina je most..ispod mosta...ladja...neces ispred kompa..ne, ne..samo zaleci te zuljeve :wink: Kliknite za proširenje... Ne, ne ... Na pola puta između Caribica i Timesa je Sport-caffe... I SAAALSAAA 8) :wink: Nije frka za žulj, nešto drugo ću da obujem 8)
SINDI: na pola puta izmedju ns i parovaradina je most..ispod mosta...ladja...neces ispred kompa..ne, ne..samo zaleci te zuljeve :wink: Kliknite za proširenje... Ne, ne ... Na pola puta između Caribica i Timesa je Sport-caffe... I SAAALSAAA 8) :wink: Nije frka za žulj, nešto drugo ću da obujem 8)
S SINDI Gost 11.08.2005. u 09:52 - ovde se druzimo :) #307 mackica ns: SINDI: na pola puta izmedju ns i parovaradina je most..ispod mosta...ladja...neces ispred kompa..ne, ne..samo zaleci te zuljeve :wink: Kliknite za proširenje... Ne, ne ... Na pola puta između Caribica i Timesa je Sport-caffe... I SAAALSAAA 8) :wink: Nije frka za žulj, nešto drugo ću da obujem 8) Kliknite za proširenje... vazi... :wink:
mackica ns: SINDI: na pola puta izmedju ns i parovaradina je most..ispod mosta...ladja...neces ispred kompa..ne, ne..samo zaleci te zuljeve :wink: Kliknite za proširenje... Ne, ne ... Na pola puta između Caribica i Timesa je Sport-caffe... I SAAALSAAA 8) :wink: Nije frka za žulj, nešto drugo ću da obujem 8) Kliknite za proširenje... vazi... :wink:
Q Queen_ Gost 11.08.2005. u 11:04 - ovde se druzimo :) #308 mackica ns: Queen_: Betty: ju! Pa šta sad mi ostali da radimo?! Da pijemo ispred kompa?! Kliknite za proširenje... Pa rekoh da je na pola puta, vi odozgo 150km, mi odozdo 15okm i teo nas u Nišu Kliknite za proširenje... Ma, da... I meni je na pola puta od NS-a do NS-a... Niš I ja ću ondak sa Betty ispred kompa da virtuelno pijem Kliknite za proširenje... ma prati malo pažljivije, to samo zavaravamo Beti trag
mackica ns: Queen_: Betty: ju! Pa šta sad mi ostali da radimo?! Da pijemo ispred kompa?! Kliknite za proširenje... Pa rekoh da je na pola puta, vi odozgo 150km, mi odozdo 15okm i teo nas u Nišu Kliknite za proširenje... Ma, da... I meni je na pola puta od NS-a do NS-a... Niš I ja ću ondak sa Betty ispred kompa da virtuelno pijem Kliknite za proširenje... ma prati malo pažljivije, to samo zavaravamo Beti trag
mackica ns Poznat Poruka 7.784 11.08.2005. u 11:21 - ovde se druzimo :) #309 Queen_: ma prati malo pažljivije, to samo zavaravamo Beti trag Kliknite za proširenje... mackica ns: I ja ću ondak sa Betty ispred kompa da virtuelno pijem Kliknite za proširenje...
Queen_: ma prati malo pažljivije, to samo zavaravamo Beti trag Kliknite za proširenje... mackica ns: I ja ću ondak sa Betty ispred kompa da virtuelno pijem Kliknite za proširenje...