Danik
Autor Lošeg Života
- Poruka
- 15.959
samo tetki da odneseš lek?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
samo tetki da odneseš lek?
ajde neka, dobro...
ali, dala si mi dobru ideju jer ni ja ne mogu da se setim svih bisera koje sam ovde postavljao....
jesi li videla onu temu gde je nadrilekar zakucao trudnici ekser u glavu da joj garantuje muško dete?
Bozesacuvaj...A u delovima Nove Gvineje muškarci učestvuju u simboličnom obliku menstruacije, gde se poseban instrument ubacuje u mokraćnu cev da bi se iscedila „loša krv“.
nisam videla...ja više volim devojčice tako neka ga zakuca sebi...u glavujesi li videla onu temu gde je nadrilekar zakucao trudnici ekser u glavu da joj garantuje muško dete?
https://forum.krstarica.com/threads/trudnici-zakucao-ekser-u-glavu-da-bi-garantovao-decaka.953089/
Pravicu se da nisam dos`o...
Lukas, daj te pilule za smirenje...![]()
vo ime oca..............Pripadnici plemena Huičol u Meksiku gledaju na porođaj kao na vreme velikog bola i zadovoljstva koje moraju da dele i muškarci i žene u vreme porođaja.
Otac je stavljen iznad žene a testisi su mu vezani za konopac, čija dva kraja ostaju u rukama majke. Ona može da povuče konopac tokom svojih kontrakcija kako bi podelila svoj bol sa ocem.
Kada se beba rodi, otac i majka, pošto su podelili ogroman bol, sada osećaju radost dobrodošlice svojoj bebi.
Pogledajte prilog 1210471
Pametno.Pripadnici plemena Huičol u Meksiku gledaju na porođaj kao na vreme velikog bola i zadovoljstva koje moraju da dele i muškarci i žene u vreme porođaja.
Otac je stavljen iznad žene a testisi su mu vezani za konopac, čija dva kraja ostaju u rukama majke. Ona može da povuče konopac tokom svojih kontrakcija kako bi podelila svoj bol sa ocem.
Kada se beba rodi, otac i majka, pošto su podelili ogroman bol, sada osećaju radost dobrodošlice svojoj bebi.
zbrku sam napravio a za zbirku ću da vidimnisam videla...ja više volim devojčice tako neka ga zakuca sebi...u glavu
ako ne objaviš zbirku ništa nisi uradio...![]()
Ne taguj me kad objaviš ...ne želim da znamzbrku sam napravio a za zbirku ću da vidim![]()
sve kontraNe taguj me kad objaviš ...ne želim da znam
![]()