OVAN

Ovo sam prepisala iz casopisa a odnosi se na ovnove :
U vas ce se zaljubljivati : romanticni idealisti ali i dinamicni karijeristi. I jedni i drugi smatrat ce vasu vatrenost i snaznu motivaciju neodoljivo privlacnom
Zaljubljivat cete se u : 1.stabilne licnosti kojima ce poci za rukom smiriti vas i uliti vam sigurnost kad pretjerate i dosegnete rub haosa
2.osobe koje isijavaju smirenom senzualnoscu
Vase male tajne : 1.posedujete odlucnost da uspete pod svaku cenu
2.uzivat cete u carima zavodjenja i uraditi sve sto je u vasoj moci da to uzbudjenje nikada ne prestane
3.vesto cete izbegavati sve zamke , osim onih vlastitog srca
Necete moci odoljeti : ljubavnim trokutima i flertu sa zauzetima

Jedini znak u kome je muskarac i to samo u prvoj dekadi rodjen superioran i pozitivan u odnosu na zenu.U svim ostalim znacima zene su pozitivnije.Tuzno ali istinito.

Ja sam ponosni ovan! Al' me ubi rak u podznaku! Tachno znam kad on pochinje da radi...
Kao onaj fazon o narkomanima u zatvoru: ovaj na kokainu hoce glavom da razbije zid i izadje, a onaj na heroinu kazhe: "Neka, neka, kasnije cemo, nije nam loshe ni ovde..."
Najgore od svega je shto nemam snage da utichem na to... Moram da ga trpim... A, smeta miiii...

velika:
Ja sam ponosni ovan! Al' me ubi rak u podznaku! Tachno znam kad on pochinje da radi...
Kao onaj fazon o narkomanima u zatvoru: ovaj na kokainu hoce glavom da razbije zid i izadje, a onaj na heroinu kazhe: "Neka, neka, kasnije cemo, nije nam loshe ni ovde..."
Najgore od svega je shto nemam snage da utichem na to... Moram da ga trpim... A, smeta miiii...
Gde me nadje :shock: i ja sam to isto.Imam dve sasvim razlicite osobe u sebi tako da sve vece promene i poduhvate moram da uradim kada sam u fazi ovna jer onda grabim ko luda bez prepreka hladna ko Severni pol jer kad me uhvati rak onda sam kukavicki placimacak :-(

To postojanje dve razlicite osobe u sebi imam i ja . Ovan - Ribe. To je strasno - ponekad mislim da me neko od gore gleda i smeje mi se. Dao mi je dve razlicite licnosti koje ne znam kako da uklopim, pa se ja mucim a on se zabavlja :???:

Back