OVAN-SKORPIJA

• Začetnik teme Začetnik teme Lili_
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Lili_

Početnik
Poruka
3
ovan, u podznaku skorpija, znam sve i o jednim i o drugima. ono sto me zanima jeste kakva je osoba kao kombinacija ta dva znaka?
i sto je jos interesantnije, ko im je najbolja kombinacija?
mesec je u blizancima ni manje ni vise. :p

ovan, u podznaku skorpija, znam sve i o jednim i o drugima. ono sto me zanima jeste kakva je osoba kao kombinacija ta dva znaka?
i sto je jos interesantnije, ko im je najbolja kombinacija?
mesec je u blizancima ni manje ni vise. :p

Ti si prava žena za mene!
Ups, šalio sam se. Ja sam dupla vaga. Ako mene pitaš preporučio bih ti vagu. Moja žena je ovan-strelac i super funkcionišemo. Mislim da oba znaka jedino mogu samo jedno drugo da trpe. Možda bih ti još preporučio Bika (ali ne zbog te Škorpije u podznaku). Inače sam laik u ovoj oblasti, tako da ne moraš da me shvatiš ozbiljno po pitanju saveta.
Volim ženske ovnove, za njih je sve izazov i imaju dobru komunikaciju. Ispravi me ako grešim.

Uh sa vagama sam se uvek lepo slagala, mada ni jednu ne poznajem dovoljno da bih znala da li bi bilo tako i kad bi cesce provodili vreme zajedno. Najbolja drugarica mi je bik tako da nije mozda ni to losa ideja

haha Beethoven, posle jedino da kupis kokice i posmatras okrsaj

Uzgred, srecna nova godina svimz :poz:

ovan skorpija blizanci !! i vatra i voda i vazduh, ja sam odusevljen :D
mada, mora da si probirljiva, dok se sva tri znaka usaglase, ali ja isto mislim da bi tu mogla vaga, mozda vodolija ili blizanac, posto su vazdusni znakovi u harmoniji i sa vatrenim i sa vodenim, a svakako i sa drugim vazdusnim. ali to je neko moje misljenje, ne mora da se ispostavi kao istinito
srecna nova takodje :)

Back