Ovan sa podznakom Skorpija

Peregri

Primećen član
Poruka
593
Dragi forumasi :),
Da li je neko od vas rodjen sa ovakvom kombinacijom u horoskopu?
Da li poznajete nekoga ko jeste?
Kako se osecate u svojoj kozi / da li vam prija doticna osoba?
Rado bih procaskala o tome, ukoliko ima zainteresovanih :ceka:

Nemam nista sa Blizancima osim Marsa u njima.

Elem, zaista sam u soku.
Citala sam da kombinacija moze da da osobu koja plasi, i da se zapravo i radi o osobi koja je opasna.
Nikako ne zelim da to bude utisak koji odajem, ali je cinjenica da mi u poslednje vreme ljudi sve vise govore o nekakvim specificnostima povodom karaktera, pogleda...
Ima i nekih pozitivnih strana, ali kako sve vise istrazujem...Moze da bude bas tesko za balansiranje, cini mi se :huh:

To ti i kazem, pricao sam sa par devojaka te kombinacije ili jacim Marsom Plutonom. Imaju problem sa drugim polom koji ih se plase pa se povlace ili se zaljube u te devojke. Problem generalno je da se tesko harmonizuju sa ljudima. Jednoj sam objasnio bas preko njenog pogleda zbog cega je to tako, a inace i po prirodi ima zagarantovane sukobe sa muskima jer nosi Venera kvadrat Mars, podzak Skorpija.

Mars u Blizancima kod zena zena daje sarm, graciju i posebnost. Odskacete od drugih a vecina vas je vitka.

Kamael, svaka cast, ali zaista!

I ja sam medju njima koje imaju problem sa suprotnim polom. Jedan iskusniji covek nedavno mi je rekao da je problem verovatno taj sto se plase. Od tada sve vise uvidjam da je tako, iako sam odbijala opciju.
Pri tome, naravno da nema razloga.

U opis vezan za Marsa i Blizance se apsolutno uklapam! Akcenat na sarm-harizmu, na to sam mislila kada sam rekla da postoje pozitivne strane.

Znaci, spoj karaktera, energije, i fizickih odlika stvara problem, jos kada dodam Veneru u Biku, tj. da muskarac mora da ima neku odredjenu lepotu u sebi...

Pomisljala sam da batalim neke svoje stavove, prigusim energiju, napravim neki kompromis... Ali to onda necu biti ja.

Ma, ne, corsokak...................:eek: :mrgreen:

Zaboravila sam da dodam, posto sam se skoncentrisala na musko-zenske odnose :mrgreen:, postoji generalno taj problemcic sa uklapanjem medju ljude/harmonizovanjem. Zavisi i od raspolozenja za trud.

Cisto da potvrdim iz iskustva da je i taj deo potpuno tacan.

Ako im daju bar malo povoda onda im ovi salju poruke, zovu... mekaniji se blago receno zaljube.

Sto nije lose samo po sebi, vec pristup muskaraca nije kako treba. Kada trebaju reci prave reci... zacute i progutaju knedlu. To sve zbog skorpionske energije koja zraci iz zene pa ih vozi.

Da, Bik moze da prodje. Opstepoznato, to je najaci spoj (Bik-Skorpija) pa i sa Ovnovima moze da se uklopi ako je njegovo Sunce u zadnjoj dekadi znaka ili ako je ona podznak vec pomenuta Skorpija.

Sto pominjes Bikove, slazes se sa njima?

Aha, hvala, nisam znala za ovu dekadu!

Protumacila sam da bi mi se Bik uklopio zbog natalne karte. Zatim sam i upoznala jednog i mogu da kazem da me davno neko tako privukao. Mozda nikad :mrgreen: Interesantno.
Onda sam pocela da obracam paznju na njih, ali drugih muskih Bikova u mojoj okolini NEMA :rida:

Tu je i onaj stereotip da su oni najbolji muzevi u citavom zodijaku :)

Kako za koju. Karakteristika Bikova je vernost. Prvo gde ce se naci vernost a da su muskarci u pitanju to je ovaj znak. Ispravka uvek postoji.

Drugih Bikova u tvom zivotu nema iz prostog razloga jer Saturn seta tvojim podznakom i donosi cekicanje na onog pravog. Vec kakav je Saturn, uvek donosi sa zakasnjenjem. A i oni (Bikovi) su isto u disbalansu sa Skorpionkama, jer taj Saturn pravi opoziciju njihovom znaku.

Trenutno, tog Saturna lakse podnose i pocinju da se pokrecu i stupaju u akciju Bikovi sa Suncem u prvoj dekadi znaka. Onii sa Suncem na sredini ili na kraju morace jos malo da sacekaju.

Ja nemam tako malo godina :mrgreen:

Salim se, znam da ne moze nista na silu, a posebno na silu protiv zivota i onog sto je odredjeno.
Samo, volim da se nadam da to nece tako dugo trajati, zavisim od optimizma -u svemu, to me drzi!

Hvala najlepse na nesebicnom kuckanju!
( Da nije bilo Vas, mislila bih da stvarno niko nece da se druzi sa mnom! :mrgreen: )

To ti i kazem, pricao sam sa par devojaka te kombinacije ili jacim Marsom Plutonom. Imaju problem sa drugim polom koji ih se plase pa se povlace ili se zaljube u te devojke. Problem generalno je da se tesko harmonizuju sa ljudima. Jednoj sam objasnio bas preko njenog pogleda zbog cega je to tako, a inace i po prirodi ima zagarantovane sukobe sa muskima jer nosi Venera kvadrat Mars, podzak Skorpija.

Mars u Blizancima kod zena zena daje sarm, graciju i posebnost. Odskacete od drugih a vecina vas je vitka.

I ja imam Pluton u skorpiji u 1.kuci,i Venera kvadrat Mars i Mars u blizancima....Nikada necu imati srece u ljubavi:besna:

Back