OVAN I BLIZANCI: Drugari šta mislite o ovoj kombinaciji? :) zanimaju me iskustva?

Do sada nisam imala iskustva sa muškim blizancima :D pa mi trebaju razna mišljenja :)

Evo jednog muskog blizanca i to dvostrukog.:per:

Mi blizanci smo stalno nasmejani, volimo da se salimo, imamo nasmejane oci, dobri dijalozi su nam jako bitni, nikakve dosadne price, to nas unistava.
Sa nama blizancima nikada nije dosadno.

Evo jednog muskog blizanca i to dvostrukog.:per:

Mi blizanci smo stalno nasmejani, volimo da se salimo, imamo nasmejane oci, dobri dijalozi su nam jako bitni, nikakve dosadne price, to nas unistava.
Sa nama blizancima nikada nije dosadno.
to sam vec skontala nije dosadno uopste :) cak je veoma zanimljivo sve sto pricate I nekako uvek umete da kazete pravu stvar u pravom trenutku

- - - - - - - - - -

horoskop je glupost sto se tih sparivanja tice
ja kao ovan treba da svrsavam na blizance a ne znam ni jednu
ono kako ih opisuju karakterno ne bi ih tako ni motkom-alave na sticsanje dvolicne alapace

blizančice se razlikuju dostaaaa od blizanaca

ljudi to nazivaju dvolicnoscu ali nije to dvolicnost to je samo sto ne mogu da se odluce za neke stvari tako da sad im se radi ovo a za minut nesto drugo pa se vrate na prvo pa onda vide nesto pa im se rodi ideja za nesto trece hahahaha.Sad zavisi da li to možeš da izdržiš ili ne. :) Ja znam nekoliko blizančica neke od njih su prave alapače i nikada ne bih mogla da im poverim nesto ali to ne znaci da su sve blizančice takve ne treba generalizovati stvari.Ovaj blizanac nije alapačast hahahah mozda zbog podznaka mozda zbog karaktera priča on mnogo ali ono sto mu ja poverim nikada nije otislo dalje.

Slaganje: Ovan i ostali znakovi

Ovnovi se ne mogu dogovoriti ko će biti glavni u seksu
Dobro seksualno slaganje sigurno je jedan od najvažnijih mjerila za odabir partnera i ostvarenje kvalitetnog ljubavnog odnosa. Koliko vam je seks važan u vezi i životu? Kako se menja odnos ako vas partner ne zadovoljava? Svaki horoskopski znak ima drugačije zahteve i želje u krevetu - saznajte koji vam znak najviše odgovara!
Ovan i Bik
Eksplozivan odnos, ali tko će od njih dvoje biti glavni? Oni to vole žestoko i višekratno, ali ne nužno na duge pruge. U prvoj fazi veze neće se moći zasititi jedno drugog, a potom bi mogli preći na predbacivanje, durenje pa čak i mržnju. Za njih seks nije samo izvor uživanja, nego i područje takmičenja i sredstvo dominacije.
Ovan i Ovan
Dive se jedno drugom upravo zbog razlika u temperamentu i životnom stilu. Iako su oboje vrlo puteni, ne žele seks jednako često, jednako dugo i u istim terminima. Ovan je spontaniji i nepredvidljiviji, a Biku treba plan i red. I više udobnosti, za razliku od Ovna, kome odgovaraju neuobičajena mesta i situacije.
Blizanci i Ovan
Ovan u seksu može biti malo pregrub za Blizanca, ali njihove razlike nisu nepremostive. Oboje su dinamični i prilagodljivi i ne prežu od istraživanja nepoznatih položaja, tehnika i pribora. Njihovi će intimni odnosi biti obeleženi sa mnogo komunikacije, uključujući i razmenu nežno-prostih reči. Ljubomora, osobito Ovnova, mogla bi biti problem.
Rak i Ovan
U osnovi se ne razumeju. Ovan to voli puno žešće i češće, dok Raku treba posebno nadahnuće i mnogo ohrabrenja – bar u početku veze. Usto, Ovan je u seksu nesklon osluškivanju onoga što mu partner poručuje, a Rak je prilično neodređen i nejasan pa ga nije lako razumeti bez puno koncentracije i intuicije. Riskantan spoj.
Lav i Ovan
Oni su na seksuanom planu kao stvoreni jedno za drugo. Oboje su otvoreni, energični i puni želje za osvajanjem. Iako se od samog početka ne štede, uspevaju da dugo zadrže medjusobno interesovanje. Jedan od razloga zašto im nije dosadno je obostrano izazivanje i smišljeno izazivanje ljubomore, posle čega prelaze na strastveno mirenje.
Devica i Ovan
Nemaju mnogo zajedničkog emocionalno, ali na telesnom planu mogle bi vrvati varnice. Mnogim se Devicama svidja sirova snaka kojom zrači Ovan, a ovaj je u njoj sposaoban da probudi strat o kojoj je samo maštala. Teško če, medjitim, postići dugoročan sklad. Devici je potreban uredan i spokojan život, uz retka i konrolisana uzbudjenja.
Vaga i Ovan
Ovnovima je Vaga izuzetni privlačna, a intimno im druženje pruža veliko uživanje. Isvrsno se nadopunjuju pa im to islustvo dugo ostaje u sećanju. Seks sa Vagom mora da bude rpofinjen i verlo kreativan, što oOvnocima baš i ne odgovara, ali će pod njenim uticajem prostati na romantičnu atmosferu uz svetlost sveća.
Škorpija i Ovan
Kada se ova dva znaka sretnu, ostaju zatečenu medjusobnom privlačmošću i bujicom seksualne energije. Intenzivna želja za medjusobnom intimnošću biće veliki izazov, ali će mu se prepustiti bez mnogo razmišljanja. Madjutim, Škorpija voli privatnost, a Obni je uzbudljivo da vodi ljubav na javnim i neobičnim mestima.
Strelac i Ovan
Strelca će privući Ovnova nagla i divlja strana sklona riziku i preterivanju.Medjitim, oboje su podkjednako strastveni i izdržljivi u spavaćoj sobi. Seks će biti veoma dinamičan i inovantan, a često će se dogadjati na neobičnim msetima. Zbog raznovrsnosti iskustava koje uzajanmno pružaju ovi će se partneri uvek rado vraćati jedno drugom.
Jarac i Ovan
Ovan i Jarac osećaju medjusobnu privlačnost, ali imaju različite seksualne želje i očekivanje. Jarac je u krevetu tradicionalan i ne voli da eksperimentiše, što na Ovna deluje kao hlčadan tuš. Takodje, Ovan je manje sklon planiranju i pripremu koje su ključne da bi Jarac mogao da se opusti.
Vodolija i Ovan
Ovo bi mogao da bude velo izazovan i uzbudljiv odnos. Ovan i Vodolija su zanimljiv spoj putenog i intelektualnog, pa uspevaju da se zabave i izbegnu zamku dosade. Preciznije, ako jedno od njih oseto monotoniju, preduzeće nešto spektakularno da raspiri plamen ili će da raskine vezu.
Rib i Ovan
Ako je Ovan žena, davaće ritam ovom odmosu i češće od partnera predlagaće seks. Ali ako je Ovan muško, njegova bi energija i dinamiččnost mogle biti teško podnošljive. On mora da obuzda svoj silovit nastup, jer bi njime više zastrašio nego uzbudio osećajnu Ribu.
Ona voli moćnog i postojanog, ali ne i grubog ljubavnika.

Back