Ovan - horoskopski znak koji se najviše ljuti

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
392.670
106527266764340d6c4e5ee998186770_640.jpg

Na osnovu mišljenja astrologa, to je Ovan. Ovnovi su po prirodi strastveni, energični i ambiciozni, ali isto tako i vrlo temperamentni.
Kada se Ovan nalazi u situaciji koja mu se ne sviđa, može lako da izgubi kontrolu i da eksplodira od besa.

Ovnovi ne podnose frustracije i često se bore protiv prepreka koje im se nalaze na putu.
Kada osete da ne mogu da ostvare svoje ciljeve ili da im nešto ne ide po planu, mogu da postanu vrlo nestrpljivi i impulsivni.

Kako se nositi s besnim Ovnom?

Često će Ovan ispoljiti svoj bes na vrlo direktan i agresivan način, pa će glasno da viče, lupaće vratima, udaraće po stolu ili čak nekontrolisano gestikulirati.
Takođe, neće se ustručavati da kaže sve što ima na umu, bez obzira na to koliko bi to moglo da bude neprijatno za druge.Ali, ne brinite, Ovnovi obično brzo zaboravljaju na svoj bijes. Nakon nekog vremena, kada se smire, shvatiće da su možda preterali u svojoj reakciji i pokušaće da poprave stvari.

Kako se nositi sa Ovnom kada je besan?

Najbolje je da mu date malo prostora i vremena da se ohladi i tek onda mu pristupiti sa razgovorom. T
akođe, važno je da ne reagujete na isti način kao što Ovan reaguje, jer će to samo dodatno da pojača njegovu ljutnju.
link

Prilicno je tacno to da umemo da budemo temperamentni i ne promisljeni kad puknemo...neki od nas pucaju odmah a neki od nas,kao ja cekaju da im se bas skupi...ali u svakom slucaju umemo da budemo jako grubi s recima i sto se neko vise svadja s nama to grublji znamo da budemo.Najbolja varijanta je ne svadjati se s nama i ne kontrirati nam nego se samo povuci kad smo ljuti i pustiti nas da se ohladimo jer moze da nam izleti nesto bas grubo.
Tacno je i da nam ljutrnja brzo izvetri...cak nam bude i zao.

Paaaa... kao neko ko ima mnogo planeta u Ovnu po rođenju.... volim da izbegnem ljutnju, da je prvo lepo izignorišem, pa je satrem i konačno zgazim kao bubašvabu.
Kao Ribe koje imaju mnogo i previše za Ribe planeta u Ovnu... mislim da mi je strašno važno da lepo nestanem tokom svađe-Da, kao, u pola reči onom ko bi se svađao, samo idem u nevidljivo, nestajem jer ako ne nestanem... bićemo u crnoj hronici sledeći dan, ali ja volim da nestanem, tako da... bez mene neka se ratuje, a bez mene nema ni sa kim!

Ja sam Devica/Rak ali lično poznajem popriličan broj muških i ženskih Ovnova i mogu da kažem da ta konstatacija da su nervozni, ljuti i živčani uopšte nije tačna. To je više neki bezvezni hajp astrologa pa su Ovnovi to prihvatili i ako ustvari nisu takvi. Svi koje znam su sasvim OK i normalni, po meni među najnormalnijim osobama, nikad ih nisam video da prave neke scene ili da se sukobljavaju sa nekim. Vredni, staloženi, raspoloženi, komunikativni, bez predrasuda, vole da se druže sa normalnim i pametnim ljudima, sklanjaju se od idiota, ne uleću u svađe, a niko ih i ne dira jer ne daju povoda za tako nešto. Kad osete da si dobar čovek, oni sami priđu prvi. Mene poštuju i cene, srdačno me pozdrave kad me sretnu. Žene me posebno gotive, sa njima imam neku neobjašnjivu konekciju, kao da sam im brat rođeni a one meni sestre. To je iz nekog mog iskustva.

Pogledajte prilog 1324938

Na osnovu mišljenja astrologa, to je Ovan. Ovnovi su po prirodi strastveni, energični i ambiciozni, ali isto tako i vrlo temperamentni.
Kada se Ovan nalazi u situaciji koja mu se ne sviđa, može lako da izgubi kontrolu i da eksplodira od besa.

Ovnovi ne podnose frustracije i često se bore protiv prepreka koje im se nalaze na putu.
Kada osete da ne mogu da ostvare svoje ciljeve ili da im nešto ne ide po planu, mogu da postanu vrlo nestrpljivi i impulsivni.

Kako se nositi s besnim Ovnom?

Često će Ovan ispoljiti svoj bes na vrlo direktan i agresivan način, pa će glasno da viče, lupaće vratima, udaraće po stolu ili čak nekontrolisano gestikulirati.
Takođe, neće se ustručavati da kaže sve što ima na umu, bez obzira na to koliko bi to moglo da bude neprijatno za druge.Ali, ne brinite, Ovnovi obično brzo zaboravljaju na svoj bijes. Nakon nekog vremena, kada se smire, shvatiće da su možda preterali u svojoj reakciji i pokušaće da poprave stvari.

Kako se nositi sa Ovnom kada je besan?

Najbolje je da mu date malo prostora i vremena da se ohladi i tek onda mu pristupiti sa razgovorom. T
akođe, važno je da ne reagujete na isti način kao što Ovan reaguje, jer će to samo dodatno da pojača njegovu ljutnju.
link
Ovo naprosto nije tačno.. :rtfm: šta me briga za druge. :dash:

Back