То се мени десило када сам са женом у ИДЕИ куповао новогодишњу јелку.На табли стоји цена 2000 динара,кад ми на касу,каже касирка 4000.Објаснимо ми њој да на рафу стоји цена од 2000,међутим почне она како она нема везе са тиме она само куца исл...Кажемо ми,позовите нам менаџера,управника,шефа смене,шта ли већ имате.Долази једна девојка која почне да нам објашњава како то није цена за ту јелку,те ево погледајте бар код...бла бла бла...Кажем ја њој да ја као купац нисам дужан да упоређујем бар кодове већ гледам цену која пише на рафу или полици...И ту она почне да се жали како су за то криви радници који неће да раде,те знате нама пошаљу неку студентарију која није заинтересована ни за шта,ништа неће да ураде шта им се каже итд.итд...Ок искулирамо ми пошто ту девојку познајемо,па реко ајд да јој не правимо проблем.Кад после пар дана улазимо ми поново,кад оно иста ситуација,и даље стоји стара цена...Направимо се ми блесави,ставимо јелку у колица,кад на каси опет исто...Зовите менаџера ! Поново долази иста девојка и креће да објашњава како је она рекла да се то промени али то није урађено,како је све пало на њена леђа,како ће она да полуди...Саслушамо ми њено излагање,међутим сад инсистирамо да јелку купимо по цени која стоји на табли јер је ово већ безобразлук.Каже она,па знате не можемо да Вам продамо по тој цени.Кажем није проблем позовите ми некога ко је по хијерархији изнад Вас.Па знате нема никога,па не може ово,па не може оно...Међутим толико смо били упорни да је на крају из свог џепа извадила разлику од две хиљаде и доплатила.И ми одосмо са јелком.А што је највећи апсурд одмах по улазку у радњу са десне стране стоји велики натпис да ако цена на каси не одговара оној на рафу нудимо Вам тај производ упола цене.
- - - - - - - - - -