Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Nista cudno mada mislim da Ameri uopste nisu glupi. To je poseban drustveni sistem. Tamo se zna ko radi a ko razmislja. Do perfekcije razvijen kapitalziam.
A Hrvatski.. pa stoka.. oni su najgluplji.. prvo su rasturili YU sad rasturaju i sopstvenu drzavu. Jedan syucidni i prilicno glup i nepismen narod koji sve to radi jer ne moze nikako da se izbori sa sopstvenim kompleksima nize vrednosti.
Krajnje je neukusno nevaspitano i bezobrazno,nazivati jedan narod,sa kojim smo zajedno cinili bivsu Jugoslaviju, pogrdnim imenima.Nije civilizovano,sam sebe hvaliti
a druge narode kuditi.To,koliko smo mi Srbi pametni...to je diskutabilno i ostavimo da drugi o nama daju misljenje.Sto se tice raspada Jugoslavije,Istorija i svetsko javno
mnjenje,neoborivo tvrdi,da je za to kriv Slobodan Milosevic.Svako ima pravo,da po tom,kao i po svakom drugom,ima svoje licno misljenje,ali bi bilo oportuno,da
ga zadrzi za sebe.!