Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 105.977
Nije problem u Srbiji da se izgradi , kod nas je problem sto nema odrzavanja ... neumemo da cuvamo , nekako smo bahati i bezobrazni ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ti mozes zato sto tamo zivis ,zna se sta je Centar i to ne moze nikada da se izmeni.Meni nije, ja mogu komotno peške do nove autobuske
Dok jednom ne smrkne drugom ne svane...tako to ide.
Ja cesto parkiram kola kod Pancevca i po Bgu kombinovano idem kako mi odgovara peske ili prevozom , veruj mi da peske mi je draze kada imam vremena.Meni nije, ja mogu komotno peške do nove autobuske
Dok jednom ne smrkne drugom ne svane...tako to ide.
Nekada smo mi pravili po svetu svasta i puteve i mostove …a sada nam Kinezi prave mostove i ostalo.Nije problem u Srbiji da se izgradi , kod nas je problem sto nema odrzavanja ... neumemo da cuvamo , nekako smo bahati i bezobrazni ...
To najvise volim u Bg pesaka da idem ,ali treba vremena moze puno da se predje rekord mi je bio oko 25 kmJa cesto parkiram kola kod Pancevca i po Bgu kombinovano idem kako mi odgovara peske ili prevozom , veruj mi da peske mi je draze kada imam vremena.
PA oni su ucili od nas i dolazi ovde da gledaju 70ih i 80ih kako se radi ...Nekada smo mi pravili po svetu svasta i puteve i mostove …a sada nam Kinezi prave mostove i ostalo.
Baš zato i ne treba da budu busevi i vozovi tamo. Samo metro. Čak i da se naplaćuje i kolima ulazak kao u Parizu.Pa ti mozes zato sto tamo zivis ,zna se sta je Centar i to ne moze nikada da se izmeni.
Ja sam u Parizu isao i kolima niko nista nije naplacivao ,e sad trenutno ne znam situaciju.Baš zato i ne treba da budu busevi i vozovi tamo. Samo metro. Čak i da se naplaćuje i kolima ulazak kao u Parizu.
Onda će birti pravi centar.
Sada je plač majke Božije u svakom smislu.
U pravu si London ima tu taksu za ulazak. Nije Pariz.Ja sam u Parizu isao i kolima niko nista nije naplacivao ,e sad trenutno ne znam situaciju.
Jedino kada se ulazi sa auto puta pa imaju nekoliko putarina da se plati ali to svako placa.
A ono je smejurija....kažem u normalnim zemljama sa iole normalnom vlašću.Samo da dobro procene gde ce biti prva linija metro-a![]()
A tu bi bas imao liniju da ga spici do prve stanice na NBG 80-100kmh da ne oseti .. ali bi taxisti ostali uskraceniOni ljudi aerodrom nisu ni predvideli da se poveže u prve tri faze....![]()
mozga bez...A tu bi bas imao liniju da ga spici do prve stanice na NBG 80-100kmh da ne oseti .. ali bi taxisti ostali uskraceni![]()
Шта ће ти цртица испред падежног наставка. Напиши МЕТРОА јбт.Samo da dobro procene gde ce biti prva linija metro-a![]()
Dobro sorry nemoj da se ljutisШта ће ти цртица испред падежног наставка. Напиши МЕТРОА јбт.
Ni meni. Najave i javna slikanja su jedno, a stvarnost nešto drugo. Recimo pre neki dan je spojena pruga između Stare Pazove i Novog Sada. Mislim, tako je javljeno, bila i svečanost funkcioneri i ostalo, a ja sam sledećeg dana prolazeći kroz Sremske Karlovce video gomilu mašina i radnika, a o nekakvoj spojenoj pruzi ni govora.Sada je stanica NBG odmah pored nove autobuske eno grade i tu ...biće to spojeno praktično. Tako da neće biti problem konekcija ni sa prokopom a naročito ne ka NS, Subotici....jer to je ta brza pruga.
Inače meni ne deluje da će to u narednih godinu dve
Aleksandar Vučić je 2015. godine, tada kao premijer, najavljivao na svečanoj promociji projekta modernizacije i izgradnje pruge Beograd-Budimpešta da je dogovoreno da pruga Beograd-Novi Sad mora biti otvorena 2018. godine.Ni meni. Najave i javna slikanja su jedno, a stvarnost nešto drugo. Recimo pre neki dan je spojena pruga između Stare Pazove i Novog Sada. Mislim, tako je javljeno, bila i svečanost funkcioneri i ostalo, a ja sam sledećeg dana prolazeći kroz Sremske Karlovce video gomilu mašina i radnika, a o nekakvoj spojenoj pruzi ni govora.