Ovako će izgledati železnička stanica Beograd Centar

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Baš zato i ne treba da budu busevi i vozovi tamo. Samo metro. Čak i da se naplaćuje i kolima ulazak kao u Parizu.
Onda će birti pravi centar.

Sada je plač majke Božije u svakom smislu.
Ja sam u Parizu isao i kolima niko nista nije naplacivao ,e sad trenutno ne znam situaciju.
Jedino kada se ulazi sa auto puta pa imaju nekoliko putarina da se plati ali to svako placa i ne ide se odmah u Parizu nego kaci periferije.

Ja sam u Parizu isao i kolima niko nista nije naplacivao ,e sad trenutno ne znam situaciju.
Jedino kada se ulazi sa auto puta pa imaju nekoliko putarina da se plati ali to svako placa.
U pravu si London ima tu taksu za ulazak. Nije Pariz.
Evo čitam i u Milanu je tako.

U svakom slučaju ko ne živi tamo samo metro i peške. Reše se i trotoari i parking i zastoji u špicu...

Sada je stanica NBG odmah pored nove autobuske eno grade i tu ...biće to spojeno praktično. Tako da neće biti problem konekcija ni sa prokopom a naročito ne ka NS, Subotici....jer to je ta brza pruga.

Inače meni ne deluje da će to u narednih godinu dve
Ni meni. Najave i javna slikanja su jedno, a stvarnost nešto drugo. Recimo pre neki dan je spojena pruga između Stare Pazove i Novog Sada. Mislim, tako je javljeno, bila i svečanost funkcioneri i ostalo, a ja sam sledećeg dana prolazeći kroz Sremske Karlovce video gomilu mašina i radnika, a o nekakvoj spojenoj pruzi ni govora.

Ni meni. Najave i javna slikanja su jedno, a stvarnost nešto drugo. Recimo pre neki dan je spojena pruga između Stare Pazove i Novog Sada. Mislim, tako je javljeno, bila i svečanost funkcioneri i ostalo, a ja sam sledećeg dana prolazeći kroz Sremske Karlovce video gomilu mašina i radnika, a o nekakvoj spojenoj pruzi ni govora.
Aleksandar Vučić je 2015. godine, tada kao premijer, najavljivao na svečanoj promociji projekta modernizacije i izgradnje pruge Beograd-Budimpešta da je dogovoreno da pruga Beograd-Novi Sad mora biti otvorena 2018. godine.

:lol:

Sa 3 godine probijen rok na 6 a bice i 7... 70km pruge.

Evo po nekom izboru Glavni kolodvor u Zagrebu spada u najljepše u Europi. ❤️
https://m.dw.com/bs/sedam-najljepših-željezničkih-postaja-europe/g-17873315
3adc8195-69bd-46ed-a690-346468f34c04.jpg

Back