Ovako će izgledati Konstraktin nastup na Evroviziji?! Nema peškira i pranja ruku

Sensei

Master
Moderator
Poruka
93.261

iz poverljivog izvora (Kurir) saznajemo...

Ana Đurić Kosntrakta otputovala je pre dva dana u Torino, gde će za desetak dana predstaviti Srbiju na ovogodišnjoj Evroviziji.

Kladionice joj za sada predviđaju prolazak u finale i plasiranje na 11. poziciju.

Na Jutjub kanalu pomenutog festivala osvanuo je video sa akustičnom verzijom numere "In corpore sano", koju je Konstrakta snimila za "akustični banket" u okviru serijala "Evrovizijski haus parti". Spot je odmah pokrenuo veliki broj komentara, a završio je i u trendingu.

O spotu se ponajviše priča jer se potpuno razlikuje od svih dosadašnjih nastupa za pesmu "In corpore sano", pa su mnogi pomislili da u Italiji neće videti elemente koje su dosad činili performanse za ovu numeru. Ipak, zvaničnih potvrda u vezi s tim kako će tačno izgledati nastup nema, te publika zasad samo nagađa.

Ana Đurić Kosntrakta otputovala je pre dva dana u Torino, gde će za desetak dana predstaviti Srbiju na ovogodišnjoj Evroviziji.

Kladionice joj za sada predviđaju prolazak u finale i plasiranje na 11. poziciju.

Na Jutjub kanalu pomenutog festivala osvanuo je video sa akustičnom verzijom numere "In corpore sano", koju je Konstrakta snimila za "akustični banket" u okviru serijala "Evrovizijski haus parti". Spot je odmah pokrenuo veliki broj komentara, a završio je i u trendingu.

O spotu se ponajviše priča jer se potpuno razlikuje od svih dosadašnjih nastupa za pesmu "In corpore sano", pa su mnogi pomislili da u Italiji neće videti elemente koje su dosad činili performanse za ovu numeru. Ipak, zvaničnih potvrda u vezi s tim kako će tačno izgledati nastup nema, te publika zasad samo nagađa.
Laz, ni blizu.gledao sam je obucena kao i u Beogradu.

Pa bilo je pedera :)
Ma daleko je to od prozivanja homosa...

Kakva je ponuda, tacno bih se kao glasac samoubio glasajuci za ovu nasu....
Ali ima par pevaljki dobrih za ono....taman sam planirao da odem na maltu na 7 dana..

Ozbiljno koja je ovo zemlja domacin, pricaju engleski malo bolje od indijaca..

Ma daleko je to od prozivanja homosa...

Kakva je ponuda, tacno bih se kao glasac samoubio glasajuci za ovu nasu....
Ali ima par pevaljki dobrih za ono....taman sam planirao da odem na maltu na 7 dana..

Ozbiljno koja je ovo zemlja domacin, pricaju engleski malo bolje od indijaca..

kakva je ponuda....nista spec, osim ako ti ne gledas sta bi pohebao. realno.

kakva je ponuda....nista spec, osim ako ti ne gledas sta bi pohebao. realno.
Zabrinut sam kad gledam na tv sta bih poebao, znaci uzasnut sam izgledom i mladih i matorih..
Gledah novi film komsike tj Sandre Bulok, kockasta, gledah jos par glumica kockaste, da me ubijes ali i mihajlovicka mi je u licu kockasta, pa jos dve tri glumice..
Ali zenski stvorovi su , dok to kockasto imas malo prosireno kad je trandza....

A sad u realu sretoh devojku koju sam saletao i muvkali se , i ona mi se nesto izduzila u licu...kako bi to stari rekli , izduzio joj se nos i porastao taj nos..

Ali u realu ima ....ustvari ja i ne gledam nezivo , znaci ni net ni chat ni tv , nego kad je dosadno onda se zezas...Eno ona ukrajinka sto ju je smotao Zeljko Joksimovic izgledala vatreno , a na kraju ispade da je poluluda...bar sad je takva postala...

Slika Tajna vecera - Leonardo da Vinči

Back