Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ok, nisam lezbejka. Ali da li sam BI?
Ne mogu da se zacopam u zenu, kao sto mogu u muskarca. Medjutim zensko telo me pali mnogo vise nego musko. Muskarci me pale vise psihicki.
![]()
Dakle? Sta sam ja?![]()
Ne, ne prebacuj lopticu...
Smatram da si ti ta koja trazi paznju. Nishta lichno.
pa kad se sve sabere...sasava fotografkinja tj. umjetnica, zeljna paznje...punokrvna?![]()
Zmajeva,
ti si legenda foruma...eto sto
pa kad se sve sabere...sasava fotografkinja tj. umjetnica...punokrvna?![]()
Ma nemoj. Prvi put si mi se obratio i rekao da sam ruzna. Posle si se izvinjavao. Drugi put si mi konfrotirao, izvozala sam te, nisi ni Scarface gledao i sad kao ja trazim paznju...u pola dva ujutru...![]()
Znaci, nisam bi?![]()
Ko zna sto li je Dita Von Teese ?![]()
Ok, nisam lezbejka. Ali da li sam BI?
Ne mogu da se zacopam u zenu, kao sto mogu u muskarca. Medjutim zensko telo me pali mnogo vise nego musko. Muskarci me pale vise psihicki.
![]()
Dakle? Sta sam ja?![]()
Jesi. Welcome to the club![]()
ma, svakako...e, ne bi ti to skapirao...sorry...
zene...ne funkcioniraju na isti nacin kao muskarci...jos ako su u pitanju
senzibilne zene...![]()
Ne bih skapirao? HeheVecina ljudi jeste bi. Bez navodnika. E sada, da se pojasnim. Nije to sve crno - belo, niti biseksualnost podrazumeva jednak ( istovetan, kako god ) odnos prema oba pola. Na primer, meni mushko telo nikada nece biti ni blizu privlachno kao zensko, niti cu ikada moci da se zaljubim u mushkarca na nachin na koji se zaljubljujem u zene. Ipak, nisam apsolutno indiferentan. Da li sam ja bi?
Ovako se stiche popularnost preko noci.
![]()