Ovaj virus

giravaru

Primećen član
Poruka
634
.....neke informacije o ovom virusu!!!!!u
Kakav je , koliko traje......ovo nema smisla......ima temperaturu, misila gotovo kad eto sinoc opet!!! Promukla, brlo, nos....ne znam sta da radim..isla kod lekara prvi put kao to je virus.....sve je to lepo...ja cu bre ljudi ostati bes posla!!!!!!
Bas je naporan i nervira mnogo............

.....neke informacije o ovom virusu!!!!!u
Kakav je , koliko traje......ovo nema smisla......ima temperaturu, misila gotovo kad eto sinoc opet!!! Promukla, brlo, nos....ne znam sta da radim..isla kod lekara prvi put kao to je virus.....sve je to lepo...ja cu bre ljudi ostati bes posla!!!!!!
Bas je naporan i nervira mnogo............

Kombinacija nekoliko prethodnih, traje mnogo duže, temperatura takođe duže ne može da se normalizuje.

Meni je bilo ovako. U nedelju uvece sam osebila temperaturu...bila je tu negde oko 38.......Uspela sam da je skinem cajevima, brufenom i febricetom. Onda u ponedeljak, i utorak nista.....da bi u sredu uvece opet skocila na 37,5....ujutri i nemam kako padne vece eto nje opet. Sutra idem kod lekara.....jer mi svasta pada na pamet......inace sam skroz zapussena...nos...grlo......neki kasalj.....i ta odtvratna toplota glave i lica.......ne znam sta je ali me dovodi do ludila i jako plasi!!!!!!! Inace i jesam bila u okruzenju gde su svi bili bolesni....i dete i mus i sestra i radnici sa kojima radim!!!!

Back