november child
Elita
- Poruka
- 18.222
:wink:
to je muzika..a ne ove nashe vizije..

to je muzika..a ne ove nashe vizije..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kod administratora, posaljes im mail ili ppwild_child:. . .:Moon sta je bilo sa tvojom kandidaturom za moda?
A gde se to kandiduje:wink:
Moon Child:kod administratora, posaljes im mail ili ppwild_child:. . .:Moon sta je bilo sa tvojom kandidaturom za moda?
Preporucuje se mail jer je od pp-a slaba vajdawild_child:Moon Child:kod administratora, posaljes im mail ili ppwild_child:. . .:Moon sta je bilo sa tvojom kandidaturom za moda?
Kako slaba vajda? :?. . .:Preporucuje se mail jer je od pp-a slaba vajda
Nekoliko njih mu je slalo pp ali im nikad nije odgovoreno, zato je slaba vajda.LPhoklica:Kako slaba vajda? :?. . .:Preporucuje se mail jer je od pp-a slaba vajda
Radi, zar ne?
Ako dolaze dovoljno često na forum, PP im je prava stvar![]()
a što si ti tako siguran?. . .:A u ostalom ja sam vam moderator i sasvim fino i lepo radim svoj posao tako da stace vam drugi![]()
![]()
Zato sto sam ja najbolji eto zastoLPhoklica:a što si ti tako siguran?. . .:A u ostalom ja sam vam moderator i sasvim fino i lepo radim svoj posao tako da stace vam drugi![]()
![]()
![]()
Osim toga, ne mora ona da traži taj volonterski posao na ovom pod-forumu...
Ne, nemaš razloga za brigu :wink:. . .:Zato sto sam ja najbolji eto zastoLPhoklica:a što si ti tako siguran?. . .:A u ostalom ja sam vam moderator i sasvim fino i lepo radim svoj posao tako da stace vam drugi![]()
![]()
![]()
Osim toga, ne mora ona da traži taj volonterski posao na ovom pod-forumu...![]()
A da neces mozda ti da trazis taj volonterski posao? :shock:
Pa sto onda pitas kad znas?LPhoklica:Ne, nemaš razloga za brigu :wink:. . .:Zato sto sam ja najbolji eto zastoLPhoklica:a što si ti tako siguran?. . .:A u ostalom ja sam vam moderator i sasvim fino i lepo radim svoj posao tako da stace vam drugi![]()
![]()
![]()
Osim toga, ne mora ona da traži taj volonterski posao na ovom pod-forumu...![]()
A da neces mozda ti da trazis taj volonterski posao? :shock:
Moja dobra drugarica je urednik na tinejdžerima, znam odprilike kako to funkcioniše![]()
hoću da te nerviram. . .:Pa sto onda pitas kad znas?![]()
Ne nerviras me, samo dzaba ti sve pisao. . .LPhoklica:hoću da te nerviram. . .:Pa sto onda pitas kad znas?![]()
E pa nemoj da me ljutiš sada :wink:. . .:Ne nerviras me, samo dzaba ti sve pisao. . .
A sta ce biti ako te naljutim? A sto bi te ljutio? :?LPhoklica:E pa nemoj da me ljutiš sada :wink:. . .:Ne nerviras me, samo dzaba ti sve pisao. . .
pozz
msch81:e ovaj pod forum stvarno jeste dosadan...
winnetou:msch81:e ovaj pod forum stvarno jeste dosadan...
i znate zasto?? zato sto nema gwydiona..
E da, stvarno, sta se desava sa Oath-om??? Nisam ga vidjela na forumu 100 godina...joGooOOD:winnetou:msch81:e ovaj pod forum stvarno jeste dosadan...
i znate zasto?? zato sto nema gwydiona..
ni don't break the oath