Ova situacija

da pristanem da je delim sa drugim muškarcima..? nikad!
pa čemu onda sve ako joj nisam ja poseban?
i da svakome priča i ljubi ga kao i mene..uh..UH! ne mogu
ja sam staroga kova ljubavnik! i borim se za pravfe vrednosti a ona..ona je postala moderna..

ali neka, pravda, će pobediti..uh..

hemija kakva hemija? misliš da sada treba u mislima da čokoladu i serotonin neki?
pa evo popih medveđu krv neko vino stono i nije loše ali sve mi je gore.
ljudi piju da zaborave a ja se samo sve više sećam..

Hipofiza te radi, tripujes se, jer si prirodno drogiran. Sto vise puta budes ponavljao sebi to sto ovde pises za nju, to ce te duze drzati. Reprogramiraj se.

da pristanem da je delim sa drugim muškarcima..? nikad!
pa čemu onda sve ako joj nisam ja poseban?
i da svakome priča i ljubi ga kao i mene..uh..UH! ne mogu
ja sam staroga kova ljubavnik! i borim se za pravfe vrednosti a ona..ona je postala moderna..

ali neka, pravda, će pobediti..uh..

nece pravda pobediti, u takvim slucajevima, sto kaze DiVljA, reprogramiranje...
slicnu sam, prijatelju, situaciju imao nedavno....
nismo bili tako dugo zajedno, ali intenzitet svega je bio isti
sta da ti kazem, guraj dalje, ne vredi drugacije

nece pravda pobediti, u takvim slucajevima, sto kaze DiVljA, reprogramiranje...
slicnu sam, prijatelju, situaciju imao nedavno....
nismo bili tako dugo zajedno, ali intenzitet svega je bio isti
sta da ti kazem, guraj dalje, ne vredi drugacije

gde je to dalje? nema više dalje
sada se vraćam tamo odakle sam pobegao..u dosadu, hobije i neizdrživu lakoću postojanja

Kao što je Weininger rekao: “Zvezde na nebu simbolizuju ono anđeosko u čoveku. Upravo zbog toga se čovek orijentiše prema njima, a žene su indiferentne prema zvezdanom nebu, jer one nemaju osećaj za anđeosko u čoveku.”

pa prvo sam pomislila ostavi je, ne dozvoli da te iko pravi budalom i da trpiš njene gluposti... Imas jos lepih žena...Mada s druge strane, kad kazeš da ti je to ljubavnica, to znači da se i tvoja žena verovatno tako oseća, tako da ti je ovo jedna dobra lekcija o tome kako je varanje lose!

sa mojom ljubavnicom stvari ne i du dobro bojim se.
Da budem iskren u mislima, pokušaću da je zaboravim.
is there fifty ways to leave your lover.? e sada problem je

p.r.o.b.l.e.m. je taj što mi je ona bila strahovito lepa znate. Jedna od onih lepote koja ti pravi glad i od koje ti rastu zubi a ostavli i bez daha a i puni pluća da poletiš i zanemiš

I ja sada a i dalje neću moći ni u mislima da želim nekoga ko nije makar tako lep.

Da li je to taj kraj moga seksualnog života? Kako se to prevazilazi u mislima? Mislim kako sada se ikada ljubiti isto sa nekim ko je tako..prosečan? Zažmuri, šta? neću da trpim

Ili čekati čekati samo čekati, uh bojim se trebaće mi isto ovoliko godina koliko smo bili zajedno

gledao sam sve to u toliko najboljih svetskih filmovima, ali evo sada se meni dešava film taj

i na kraju se posle svega opredelio da joj sve oprosti i ostane sa njom,

još jedna potvrda.... bla bla

Back