Ova mi je pesma najmilija pesma najmilija kad zapevam živela srbija živela srbija!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa nista. Ali ja sam na pocetku, imam tek 20 godina, jos ni faks nisam zavrsio, jos nisam poceo ni da placam porez Srbiji...Ali me zivo zanima u cemu ti nalazis uporiste svog sarkazma? Jer imas stav kao da si mnogo pametniji od svih na forumu. Ok, mozda i jesi. Ali evo pitam te, sta je to sto si uradio, ne rekao, sto bi ikom moglo posluziti kao primjer?
pa pogresan ti je utisak u stavu al dobro jos si mlad pa je to razumljivo , inace i ja zavrsavam faks i nisam mnogo stariji od tebe al sam poceo da placam porez drzavi Srbiji :)
ps nista licno nego me zanima onako jel se vrati neko od vas kuci posle faksa ili vam je to neka vrsta bogohuljenja ?

pa pogresan ti je utisak u stavu al dobro jos si mlad pa je to razumljivo , inace i ja zavrsavam faks i nisam mnogo stariji od tebe al sam poceo da placam porez drzavi Srbiji :)
ps nista licno nego me zanima onako jel se vrati neko od vas kuci posle faksa ili vam je to neka vrsta bogohuljenja ?

Mnogo se ljudi vrati kuci, Beograd ih proguta jer nemaju kapaciteta da se uklope u veliki grad. Oni koji ostanu su svojim radom to zasluzili, a Beograd ne bi bio metropola na Balkanu kada ne bi privlacio svu naprednu omladinu.
Naravno, postoje i oni koji su u Beogradu samo zbog skolovanja, a kasnije se vrate na "rodnu grudu". Lokal patriote, sta reci. mada njih je zaista malo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back