peti ligament
Buduća legenda
- Poruka
- 40.786
Pa znas da oni vole da znaju koliki je ko patriJota, ko je podoban, a ko ne.
Pa nije valjda da patriJote vode DB?!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa znas da oni vole da znaju koliki je ko patriJota, ko je podoban, a ko ne.
pa pogresan ti je utisak u stavu al dobro jos si mlad pa je to razumljivo , inace i ja zavrsavam faks i nisam mnogo stariji od tebe al sam poceo da placam porez drzavi SrbijiPa nista. Ali ja sam na pocetku, imam tek 20 godina, jos ni faks nisam zavrsio, jos nisam poceo ni da placam porez Srbiji...Ali me zivo zanima u cemu ti nalazis uporiste svog sarkazma? Jer imas stav kao da si mnogo pametniji od svih na forumu. Ok, mozda i jesi. Ali evo pitam te, sta je to sto si uradio, ne rekao, sto bi ikom moglo posluziti kao primjer?
pa pogresan ti je utisak u stavu al dobro jos si mlad pa je to razumljivo , inace i ja zavrsavam faks i nisam mnogo stariji od tebe al sam poceo da placam porez drzavi Srbiji
ps nista licno nego me zanima onako jel se vrati neko od vas kuci posle faksa ili vam je to neka vrsta bogohuljenja ?
si video imamo i muzicku temu ,treba joj samo promeniti ime u npr."Krstino poselo " ili tako nestokako vikend deluje na neke likove
koja je ovo tema![]()
si video imamo i muzicku temu ,treba joj samo promeniti ime u npr."Krstino poselo " ili tako nesto![]()
si video imamo i muzicku temu ,treba joj samo promeniti ime u npr."Krstino poselo " ili tako nesto![]()
al bundy nije losa Sateliti Policijo oprosti mi:![]()
kad na forumu razni frikovi dele sa nama svoje emocije, želje i stremljenja
il' koju pesmu vole, ili koji izborni sistem bi bio najbolji![]()
A vid kako Japanska deca pevaju Ringe Raja...