Outlet prodavnice

limunada

Buduća legenda
Poruka
38.715
Kupujete li cesto u takvim prodavnicama?
Da li ste zadovoljni robom i cijenama?
Kod nas postoji "Azel",poznata po jeftinim krpicama,obicno marke "esprit",mada ima i drugih.Doduse,u pocetku i nisu bas jeftine,dok ne bude snizenje.Onda budu bas bagatelne cijene.
Uglavnom se mogu naci premale ili prevelike velicine.Rijetko sta je standardnog broja 38 ili 40.
Medjutim,primijetila sam da sve sto sam tamo kupila ipak ima neku falinku.Majice se brzo izandjaju,vjerovatno zbog toga sto se vuku dugo po tim magacinima,a pantalonama uvijek nesto fali u kroju.Uvijek tu odjecu brzo "bacim" i sebi kazem da je bolje da sam kupila nesto u normalnoj prodavnici,po normalnoj cijeni.Ali posto mi je usput,uvijek zavirim i kupim nesto uglavnom sto mi i nije neophodno.🙂
Jedino sto sam zadovoljna espritovom jaknom,ali ona i nije bila jeftina i nekim sandalicama koje su zaista bile udobne.
Valjda tu treba doci kad im roba tek stigne,onda se i moze naci nesto povoljno i dobro.

Ne. Ako čovjeku nije hitno uvijek može da kupi na sniženjima. Ja sam recimo na kraju ove zime cipele koje inače koštaju oko 10 000 kupio za oko 3600.
To je dobro gdje ima snizenja.Kod nas bas i nema.Tj.samo su po nazivu snizenja,a realno najvise 10 ili 20% posto snizenje,na prethodno nerealno podignutu cijenu.
Ono sto bude 50 ili 70 % snizeno znaj da je sa nekom greskom.

postoje razne falinke, od bezazlenih kao što je pogrešna etiketa (veličina) do pravih falinki tip izbledelo od stajanja ili pogrešan kroj (zašiveni delove od različitih brojeva). Zato je najbolje dobro pregledati i probati na licu mesta.

Ne, msm da Inđija ima netipične brojeve, pa dobre patike, odelo, bilo šta, e da..i.cvaje za sunce mogu u Inđiji da se nađu duplo jeftine nego u BG.
U nekoliko prodavnica je i tamo roba dosta lošeg kvaliteta, al verujem da je tako i u redovnim šoping molovima sa njima po Bg

Meni je burazer kupio u Italiji Trussardi farmerke za 50 evra pre 2-3 godine,iste takve farmerke su bile na Ušću 100 evra,ne pada mi na pamet više da idem po tim šoping molovima da me vaćari uvoznički lobi nego tako kad se od preko nešto donese,ako su sniženja negde i kad nešto vidim da valja i da je u redu to kupujem

Back