outdoor u Novom Sadu...

uuu sada Dano 100e... : )) mnogo je na ovu krizu...

Nismo za swing (mozda neki FFM... zainteresovane devojke nek se jave ;))...ozbiljno... bas nas interesuje egzibicionisanje napolju...al' ne da prepadamo penzionere sto setaju pse po parku iza filozofskog... nego nesto tipa kamenjar... da se zna zasto su ti ljudi tu...
brate nemoj na Kamenjar tamo su sve sami perverzanjaci,narkomani ili oni koji se isto yebasvaju pa im vi necete biti zanimljivi , bolje na Djavi lepsi je ambijent ,a i ne idu penzosi gore posto im je strmo da se pentraju onolko:D ili nedeljom na Najlonu sa jos dve tri maloletne cigancice , to bi bio hit

brate nemoj na Kamenjar tamo su sve sami perverzanjaci,narkomani ili oni koji se isto yebasvaju pa im vi necete biti zanimljivi , bolje na Djavi lepsi je ambijent ,a i ne idu penzosi gore posto im je strmo da se pentraju onolko:D ili nedeljom na Najlonu sa jos dve tri maloletne cigancice , to bi bio hit

Ybt, ja u NS-u godinu i po, pa ne znam za taj kamenjar. A di je to? :D

Koliko sam cuo od likova iz tih krugova poslovni ljudi se uveliko spremaju da investiraju na podrucju Klise, vidi se i da se gradi, nice poslovni prostor, sredjuje se infrastruktura i sve..., ali niko ne prica da ce tamo biti outdoor akcije...

Back