Outcast

ecio94

Domaćin
Poruka
3.440
2aetoy1.jpg

Outcast je nadolazeca horror dramska serija,rezirana od strane Roberta Kirkmana(The Walking Dead,Fear The Walking Dead) koja je radjena po istoimenom stripu Kirkmana.Serija prati Kyle Barnes-a, mladića koji je ceo svoj život pod udarom demonske opsednutosti. Uz pomoć svestenika Anderson-a, koji i sam ima svoje demone, kreće u borbu kako bi pronašao odgovore i vratio život u normalu. Ipak, ono što Kyle otkriva moglo bi promeniti njegovu sudbinu a i sudbinu celog sveta. Patrick Fugit glumi Barnsa, čoveka u potrazi za odgovorima i za iskupljenjem kako ne bi naneo veći strah i zlo onima oko sebe.

prva epizoda mi je bila super...zbog druge razmisljam da prestanem da gledam...druga je bas bila teski smor...generalno ono pocetno odusevljenje mi je brzo splasnulo...

Pogledao treću...nisam uopšte nešto impresioniran. Pustiću prvu sezonu da odmakne pa ako budu pozitivni komentari...daću joj još jednu šansu.

Meni je serija tesko sranje,gledam je jedino jer nema bas nista da se skine,a i sve nesto ocukujem da me iznenade ,kad ono cvonjak...Sumnjam da ce doziveti sledecu sezonu...

Serija je dobila drugu sezonu i to jos pre premijere.

Najverovatnije je prodalo ime autora.

Razmisljam da li da pogledam celu prvu sezonu pre nego sto batalim.

- - - - - - - - - -

Meni je serija tesko sranje,gledam je jedino jer nema bas nista da se skine,a i sve nesto ocukujem da me iznenade ,kad ono cvonjak...Sumnjam da ce doziveti sledecu sezonu...

Ako te ne mrzi imas Stargate SG-1 na torentu, treba ti samo 77 GB za 10 sezona :lol:

Najverovatnije je prodalo ime autora.

Razmisljam da li da pogledam celu prvu sezonu pre nego sto batalim.

- - - - - - - - - -

Ako te ne mrzi imas Stargate SG-1 na torentu, treba ti samo 77 GB za 10 sezona :lol:

Davno sam ja to gledala al ne bas do kraja.Vise na preskok..

- - - - - - - - - -

Stargate je mama, a Battlestar Galactica jos bolja...

To isto nesto na preskok:lol:

Pa sad...Stargate je dečija razbibriga...galactica je bila način života :worth:....kad se setim koliko mi boomerka sajlonka bila dobra riba...uffff.moram da iskopam diskove opet da gledam

Pa sad...Stargate je dečija razbibriga...galactica je bila način života :worth:....kad se setim koliko mi boomerka sajlonka bila dobra riba...uffff.moram da iskopam diskove opet da gledam

Pogledaj verziju iz 78-e ;)

I Grejs Park jeste :heart2:

Meni je i prva bila teski smor. Drugu nisam ni pogledala.

Nemoj ni da gledas, tempo je sporiji a prica kao da se vise prelazi na sve ostale likove umesto na glavni tandem.

Pogledaj verziju iz 78-e ;)

I Grejs Park jeste :heart2:
.

Ma to je smejurija iz 78' isto dečije po meni...battlestar galactica i jeste meni najbolja SF serija jer ima dublji dramski zaplet samo smešten u sf okruženje...nenadjebiva po meni.
Evo odgledao sam danas prvu sezonu i tačno vidiš kako serija i glumci napeduju u tom smislu od prve epizode...(osim onog što igra lee adamu taj je operisan...ali baltar :worth: admiral :worth:)

Tužno što ima samo 4 sezone,a i kraj je glup do bola...

Back