Oukitel?

Nasao sam online par modela, dosta dobro izgledaju, lepe specifikacije. Video sam U15 Pro online za 118.99$, ali ne znam sada bas koliko se isplati uzeti ga. Da je neka poznata marka pa i ajde, nego ovako... Sta vi mislite? Slobodno nadjite na google-u snimke njega, cisto da vidite kako izgleda :D
Kinezi su se dosta poboljsali sto se tice telefona, tako da je mozda i ovaj super?

Slazem se :D Jos sada rade na unapredjenju modela K10000 u K10000S, koji ce imati 10000mAh ali ce biti laksi od K10000. Makar ljudi nece vise morati da vise pored punjaca :D
Iskreno odusevljen sam nekim od modela pa bih voleo da ih podelim sa vama i da vidim da li iko ima ikakvih iskustva sa njima (veliki sam fan kineskih telefona :D )

Pa dobro, pogledaj, imaju kinezi i neke dobre, licno Huawei je dosta dobru seriju sada izbacio, ali daj kes sada za to :D
Cudno mi je sto Oukitel izbacuje na po mesec dana nove telefone, malo se zamislis onda sta li rade, izmisljaju li toplu vodu, ali sto se specifikacija tice, sve su bolji i bolji, samo da se vidi da li je to sve zapravo tako kako kazu :D Sad sam video da su izbacili U 15S, 8 jezgara, 4gb memorije ram. Cena je oko 139$, ili sam tako barem video na netu. Ne znam sta da mislim, recimo da im nije minus to sto su kinezi??

Moram da dodam, s obzirom na moju smotanost, i treba mi izdrzljliv telefon :D Nokie vise nema ali zapazite ovo-video gde pokusavaju da iseku Oukitel U15 PRO i jos 4 telefona samurajskim macevima :D

Koristim već godinu dana, nude ekstremno dobre specifikacije za male pare. Telefon sam izlupao milion puta, ali i dalje radi, apsolutno neuništiv. Preporuke od mene.

Back