Отвори тему је*еш назив..

gost 267708

Veoma poznat
Poruka
12.785
Прича је следећа, седим са другарицом и она ми каже па ви мушкарци сте глупи, ја нормално као мушкарац кажем ''ма само кад сте ви паметне'' ј б г морам да браним своје :D И она мени каже ајде да ти објасним, каже вама шта год да се деси, ви ћутите, глумите јаке типове, као ви све знате, гурате главом кроз зид, не бисте никад никоме рекли шта вам се дешава и да вас посаветује, док ми жене кад нам се нешто деси организујемо ''веће'' и ту нас пет размишља, даје опције (а добро је познато да је лакше и боље са пет глава него са једном) , и онда ја сам вратим филм и провалим колико пута сам се заебао јер сам ћутао и тражио сам решења, и провалим да сам можда некоме рекао за проблем можда би га и решио, овако сам се с*ебао.. Само најсмешнија ствар је што то и дан данас понекад поновим хаха :)

Мсм наравно не требају мушкарци да причају о томе ко је шта обукао, и да гледамо серије, то је много геј фазон, али зашто се не држимо као један, и причамо другима шта нам се дешава, па можда неко извуче поуку, можда некоме помогнеш или он теби? (Наравно знам да нису сви ликови у овом фазону, али питање је за ове што су баш у фазону, ја сам први у том фазону, и не могу себи да објасним то, па покушавам да нађем одговор.)

Ne nalazim da je u opštem slučaju istina da muškarci drže to u sebi, slušam stalno mnogo priča drugara koji prolaze kroz sranja, tražili savet ili samo nekoga kome će ispričati to, nebitno.. Ne mislim ništa loše o nekom ko želi da se izjada, volim da sam tu da pomognem ako mogu..
Ja lično izbegavam to, imao sam jednu osobu kojoj sam mogao reći sve što me muči a ona više nije tu.. Bottle it up and swallow it down :lol:

Ovo što rekoh mislim na te priče o emocijama i to, mislim da si na to mislio.. Ovo "držimo se kao jedan" mi odskače iz te priče, zvuči kao da pičaš o nečemu drugom, naravno da smo uvek tu jedan za drugog ako je nekome potrebna ikakva pomoć

Па баш о томе причам, и ако имаш неког да кажеш неке ствари, то је евентуално један ортак који зна нешто, али ни њему наравно не говориш све, да ме питаш зашто-појма немам хаха.. :)

bas nije tacno ima i zena koje drze za sebe stvari. mozda tako radim ne uvek ali enkad da. a mozda i tipovi pricaju jedni s drugima a ne bash sve i ne bukvalno ali se razumeju, valjda

isto mislim da neke granice s razlogom postoje i kad ih eksperimenta radi predjes mozes i da se zeznes. znaci ako imas nekog da igrate piljke nije mozda dobro da s njim pricas o "ozbiljnim temama". mozda mozes da probash al moze da bude i glupo i da se sve pokvari :I

uostalom i to sto one kao "pricaju" to je vrlo vrlo retko "seks i grad" (ah opet o tome) gde su one super ortakinje i nijedna drugoj ne upada na teritoriju, uvek su super uvidjavne, drze se zajedno itd. uzivo one ipak se vise keze i kalkulisu a glavne tajne drze za sebe i eventualno mamu ili babu. mozda idu zajedno da kupuju ali i to dok nisu konkurentkinje

dakle nije to bas tako kao sto kaze stereotip

Прича је следећа, седим са другарицом и она ми каже па ви мушкарци сте глупи, ја нормално као мушкарац кажем ''ма само кад сте ви паметне'' ј б г морам да браним своје :D И она мени каже ајде да ти објасним, каже вама шта год да се деси, ви ћутите, глумите јаке типове, као ви све знате, гурате главом кроз зид, не бисте никад никоме рекли шта вам се дешава и да вас посаветује, док ми жене кад нам се нешто деси организујемо ''веће'' и ту нас пет размишља, даје опције (а добро је познато да је лакше и боље са пет глава него са једном) , и онда ја сам вратим филм и провалим колико пута сам се заебао јер сам ћутао и тражио сам решења, и провалим да сам можда некоме рекао за проблем можда би га и решио, овако сам се с*ебао.. Само најсмешнија ствар је што то и дан данас понекад поновим хаха :)

Мсм наравно не требају мушкарци да причају о томе ко је шта обукао, и да гледамо серије, то је много геј фазон, али зашто се не држимо као један, и причамо другима шта нам се дешава, па можда неко извуче поуку, можда некоме помогнеш или он теби? (Наравно знам да нису сви ликови у овом фазону, али питање је за ове што су баш у фазону, ја сам први у том фазону, и не могу себи да објасним то, па покушавам да нађем одговор.)

Reci joj zato sto od zena nema vajde kad su ozbiljni problemi u pitanju..cak nas i u takvim situacijama procenjuju

Добро има и тога, са неким другаром причаш озбиљне ствари, реално кога боли ку*ац ко је кога оставио и ко је са ким био.. Мсм будимо реални хахахаха :D Реално и не треба да причамо, ми смо једноставни, зашто би се компликовали без потребе? ;)

Evo ga jos jedan metroseksualac.Idite dojavola svi

Па *** има нас разних . Рецимо ја имам једног ортака ( од скоро смо и кумови ) и нас двојица стално причамо кад је некоме од нас тешко и помажемо се колко можемо . Мени је то ок и мислим да је глупо кад неко прочита стварно ок тему и почне да си метро да си хомо тема је супер и мислим да је сваком човеку потребан неко ко ће да га саслуша посаветује и сл. било да је исто ил супрутног пола!

ma gore je pričati
mislim možda se ispucaš
ali posle te olajavaju i odmah stavraju drugu sliku o tebi
uostalom, nisu baš svi, možda ni većina, muškaraca u tom fazonu

Фора је у томе да знаш пре ким можеш да се испуцаш и да знаш да те тај неће олајавати е тек онда имаш правог друга , бар ја тако мсм -.-".

Back