gost 267708
Veoma poznat
- Poruka
- 12.785
Прича је следећа, седим са другарицом и она ми каже па ви мушкарци сте глупи, ја нормално као мушкарац кажем ''ма само кад сте ви паметне'' ј б г морам да браним своје
И она мени каже ајде да ти објасним, каже вама шта год да се деси, ви ћутите, глумите јаке типове, као ви све знате, гурате главом кроз зид, не бисте никад никоме рекли шта вам се дешава и да вас посаветује, док ми жене кад нам се нешто деси организујемо ''веће'' и ту нас пет размишља, даје опције (а добро је познато да је лакше и боље са пет глава него са једном) , и онда ја сам вратим филм и провалим колико пута сам се заебао јер сам ћутао и тражио сам решења, и провалим да сам можда некоме рекао за проблем можда би га и решио, овако сам се с*ебао.. Само најсмешнија ствар је што то и дан данас понекад поновим хаха
Мсм наравно не требају мушкарци да причају о томе ко је шта обукао, и да гледамо серије, то је много геј фазон, али зашто се не држимо као један, и причамо другима шта нам се дешава, па можда неко извуче поуку, можда некоме помогнеш или он теби? (Наравно знам да нису сви ликови у овом фазону, али питање је за ове што су баш у фазону, ја сам први у том фазону, и не могу себи да објасним то, па покушавам да нађем одговор.)

Мсм наравно не требају мушкарци да причају о томе ко је шта обукао, и да гледамо серије, то је много геј фазон, али зашто се не држимо као један, и причамо другима шта нам се дешава, па можда неко извуче поуку, можда некоме помогнеш или он теби? (Наравно знам да нису сви ликови у овом фазону, али питање је за ове што су баш у фазону, ја сам први у том фазону, и не могу себи да објасним то, па покушавам да нађем одговор.)