otvori se sezame :)

lady dada

Zainteresovan član
Poruka
135
Posle koliko vremena se potpuno otvarate partneru? Koliko je potrebno da osetite da možete sve svoje fetiše, čežnje, seksualne ambicije i želje da mu otkrijete?
I šta mislite zašto su ljudi stalno u nekim stegama i stalno povlače kočnice i namiču glupave barijere?
Za života uvidela sam de se ljudi čak i stide svoje seksualnosti, načina na koji bi sve to izneli i pokazali čak i u polutami, onako stidljivo za sebe i svog partnera.
Šta je to što blokira ljude da se opuste bar u emotivno seksualnom pražnjenu?

Izgleda da to nije ni malo jednostavno. A to je tako velika greska. Naravno moram da dodam da se sve ovo odnosi na veze koje imaju potencijal i jacinu za nesto vredno, dobro i kvalitetno, kao i na osobe koje nemaju psihickih bolesti tj. na zdrave ljude.

nije otvaranje davanje svoje ribice na dlanu niti pokazivanje da volis da malo vise pusis...otvaranje je kad ogolis dusu i kad iskreno zavolis partnera i dopustis mu da on voli tebe....to se tesko postize i doseze....ebo sex, to je samo vrlo fina manuelna radnja.....

nije otvaranje davanje svoje ribice na dlanu niti pokazivanje da volis da malo vse pusis...otvaranje ej kad ogolis dusu i kad iskreno zavolis partnera i dopustis mu da on voli tebe....to se tesko postize i doseze....ebo sex, to je samo vrlo fina manuelna radnja.....

Slazem se potpuno, da bi došla u fazu seksualnog otvaranja i potpune predanosti, mora da postoji istinski osećaj pripadnosti, uzajamnosti, iskrenosti.. jednom rečju ljubavi

Slazem se potpuno, da bi došla u fazu seksualnog otvaranja i potpune predanosti, mora da postoji istinski osećaj pripadnosti, uzajamnosti, iskrenosti.. jednom rečju ljubavi

Samo mislim da si precenila sex..sto vise razmisljas o njemu teze se upustas..evo jel ti ovde veci problem reci nesto o sebi ili napisati koje poze volis.;).to je ono sto vecina ne priznaje da smo i dalje zatucano drustvo kome je sex taboo tema

Poslednja izmena:
Posle koliko vremena se potpuno otvarate partneru? Koliko je potrebno da osetite da možete sve svoje fetiše, čežnje, seksualne ambicije i želje da mu otkrijete?
I šta mislite zašto su ljudi stalno u nekim stegama i stalno povlače kočnice i namiču glupave barijere?
Za života uvidela sam de se ljudi čak i stide svoje seksualnosti, načina na koji bi sve to izneli i pokazali čak i u polutami, onako stidljivo za sebe i svog partnera.

Moral...:ok: Jednom recju.To je moje misljenje.Posle nekog vremena,se otvorim i upoznam je sa svojim fetisima i fantazijama.A sada poverenje je potrebno zasluziti..ono se ne stice automatski..

Posto sam dugo u braku moj partner zna sve moje zelje,fantazije i ocekivanja.Sa njim sam potpuno iskrena sto se sexa tice.Sa ranijim partnerima ipak nije bilo toliko prisnosti da bih im sve rekla jer nije bilo dovoljno vremena da ih potpuno upoznam.
Ovaj deo o emotivnosti odvajam od sexa iako si ih stavila zajedno tako da tu ipak neke stvari sacuvam za sebe.Mislim da nikada necu reci bas sve sto mislim.
Barijere se namicu zavisno od vaspitanja,moralnih gledista i samopouzdanja.

Posto sam dugo u braku moj partner zna sve moje zelje,fantazije i ocekivanja.Sa njim sam potpuno iskrena sto se sexa tice.Sa ranijim partnerima ipak nije bilo toliko prisnosti da bih im sve rekla jer nije bilo dovoljno vremena da ih potpuno upoznam.
Ovaj deo o emotivnosti odvajam od sexa iako si ih stavila zajedno tako da tu ipak neke stvari sacuvam za sebe.Mislim da nikada necu reci bas sve sto mislim.
Barijere se namicu zavisno od vaspitanja,moralnih gledista i samopouzdanja.

Luno, tacno si sve lepo objasnila. Ipak, ja emotivnost otvoreno iskazujem prema partneru. Nemam barijera, jer mislim da je to gubljenje vremena.

Plaše se da ne budu povređeni, dajem ti srce na dlanu i posle šta ko zna:mrgreen:..
treba prvo da se stekne neko uzajamno poverenje i jaka emotivna povezanost..
sve je to normalno, instant varijante su brze, ali i pliće.

pa nemam problem sa svojom seksualnoscu niti da je sprovedem u praksi.
ja sam vise zatvorena onako, na drugi nacin, sto je cesto smetalo drugoj strani. ne bas zatvorena ali zaista deo sebe ne umem da podelim sa drugom stranom.

Samo mislim da si precenila sex..sto vise razmisljas o njemu teze se upustas..evo jel ti ovde veci problem reci nesto o sebi ili napisati koje poze volis.;).to je ono sto vecina ne priznaje da smo i dalje zatucano drustvo kome je sex taboo tema

Mislim da se nismo razumeli. Nisam ja precenila seks. Ja sam vrlo otvorena i direktna kada su takve stvari u pitanju, opet kažem sa partnerom kojeg volim i koji mi odgovara i znači.
Ne zasluži svako ko naiđe ovakvu vrstu otvaranja.
Ali se slažem da je i dalje društvo jako zatucano i da je seks još uvek taboo.

pa nemam problem sa svojom seksualnoscu niti da je sprovedem u praksi.
ja sam vise zatvorena onako, na drugi nacin, sto je cesto smetalo drugoj strani. ne bas zatvorena ali zaista deo sebe ne umem da podelim sa drugom stranom.

Deo sebe onaj najintimniji u smislu emotivnosti i treba čuvati za sebe. To i daje neki lični pečat svake osobe.
Ali reč je o seksualnom otvaranju, pod uslovom da je splet okolnost jako dobar.. Dobar partner, dobra veza, ljubav cveta i sl.
Ok je to što sprovodiš u praksi, ali znači li to da se svakom partneru prepustiš, sve svoje fantazije i maštarije odradiš taman to bila i kres kombinacija?:eek:
Ljudi baš teško predaju i otvaraju jedni drugima skroz do same srži. I zaista preveliki udeo tu ima društvo. A to je greška..

Deo sebe onaj najintimniji u smislu emotivnosti i treba čuvati za sebe. To i daje neki lični pečat svake osobe.
Ali reč je o seksualnom otvaranju, pod uslovom da je splet okolnost jako dobar.. Dobar partner, dobra veza, ljubav cveta i sl.
Ok je to što sprovodiš u praksi, ali znači li to da se svakom partneru prepustiš, sve svoje fantazije i maštarije odradiš taman to bila i kres kombinacija?:eek:
Ljudi baš teško predaju i otvaraju jedni drugima skroz do same srži. I zaista preveliki udeo tu ima društvo. A to je greška..

dobar seks ne zavisi od toga da li "ljubav cveta" ili je "samo" kres varijanta.
sa nekim ne mozes u potpunosti da podelis svoju seksualnost iako postoji ljubav. jednostavno nemas povoljno tlo za to. i obrnuto.

Vi ste zblja sve sjebane kad toliko kalkulirate i racunate poput dva digitrona koji idu ulicom i pevaju "racunajte na nas":hahaha:

Sta imas cekati vreme, odmah se otvoris ako je neko u redu.:)

Mislim da se nismo razumeli. Nisam ja precenila seks. Ja sam vrlo otvorena i direktna kada su takve stvari u pitanju, opet kažem sa partnerom kojeg volim i koji mi odgovara i znači.
Ne zasluži svako ko naiđe ovakvu vrstu otvaranja.
Ali se slažem da je i dalje društvo jako zatucano i da je seks još uvek taboo.

Ne znam upozno sam razne ljude van ovih prostora i najmanje im je problem pricati o zadovoljstvima..najlakse se u sam cin sexa upustaju..a i bez obzira da li se s odredjenom osobom upuste nije im problem s njom o tome pricati..ne postoji stid tog tipa..veca im frka pricati o obrazovanju i nekom zivotnom radnom iskustvu veruj:lol:

Back