Otvorenost

?????
Depresija se ne leči lekovima kao ni jedna psihijtarijska bolest ....
Frojd i Jung su malo zakoplikovali ljudsku dušu i uopše svi drugi koji su ranije napravili psihologiju kakva je danas i sveli da je ljudka duša tako sićušna da može jedan medikament da je neguje ... ono...natrijum karbonat sulfid ..metil ..... e pa ne može ....
Izvukao si mi iz konteksta rečenicu, pa zato imaš upitnike nad glavom.
To sam navela kao jedan od primjera.

A inače lično mislim kao i ti, treba razriješiti korjen.
Smatram da trebamo sebe sami upoznati, i popravljati.

Iskreno i pošteno što to kažeš, ali to sam i ja primjetila kod sebe i brine me to. Da li tebi to smeta?
Po meni to kod mene ukazuje na sve viši lični stepen ne poznavanja sebe i unutrašnjeg nemira.
Primjetim i na forumu, a i uživo, što su ljudi stabilniji i mirniji, što bolje poznavaju sebe - lakše i uspješnije komuniciraju...

Mene to uopšte ne zabrinjava :) ja svoje mišljenje kažem npr na forumu u realnom svijetu većinom ako me pitaju lično za njihov problem onda kažem šta mislim

Isto tako na poslu ako ima problem to u meetingu sagledamo i rjesavamo

Sasvim je normalno u odredjenom godinama biti opustenija , sredjen život , deca odrasli ljudi ne dozvoljavam da mi neko remeti mir isto tako nemam namjeru da ja lično svoj život komplikujem nervirajuci se

Koliko ste zainteresovani da Čujete drugačije razmišljanje od vašeg?
Trudite li se da shvatite drukčije razmišljanje?

1. Da, zainteresovana sam da čujem drugačije mišljenje.

2. Trudim se da shvatim to drugačije mišljenje.

I dobro je što postoje ta drugačija mišljenja. Kada bismo svi uniformisano mislili isto o nečemu ili nekome, bilo bi dosadno i vladalo bi jednoumlje.

Najvaznije je da sve skupis u 3 recenice, kako ce na moje ponasanje gledati vrsnjaci moje dece, kako skupiti sto vise para, i kako sacuvati zdravlje...
Znaci jedini moral koji te interesuje deciji moral...

Dece kojoj si ti primer....da te uvek vrate na početno podešavanje...
Predubedjenja su najgori deo socijalnog odnosa ljudi, a sve je više predubedjenja koja ljudi drugima guraju pod nos....
Svi sve znaju, naročito kada stvore mišljenje koje masa širi netom, nepoznata masa sveznanja....Medjutim, strpljenje da se čuje tumačenje takvog razmišljanja se uvek isplati, jer sa istih osnova svako ima nešto svoje....

Back