Otvoreno pismo premijera Vlade RSK Vojislavu Kostunici

PLESsitnihDEMONA:
Naravno...poshto je SPS potpuno jedna OK proevropska stranka koja ,eto...daje podrsku manjinskoj vladi. Bas simpaticno.
Vuk je pomahnitao,a SPS je DIVAN! Baki i Vucelic (lopov,bilmez i buzdovan) i ekipa! Sve moj do mojega!

I na njih sam mislio kad sam rekao da je steta sto se vlada morala forimirati sa koje kakvim, ali zaboravio sam da ih pomenem...ali ipak oni ne sacinjavaju vladu, vec joj samo daju podrsku...jbg, ne valja ali moralo se, inace bi posle onih usledili novi izbori i tako u u krug ko zna koliko, jednom recju rasulo u drzavi.

E,pa bice rasulo i bez toga. Mislim vec jeste.
Pa i sledeci izgori8 kada budu bili nista tu posebno nece da se promeni sto se tice sastava parlamenta. Samo je Bogi oduzeo 10% od DSS birackog tela... i od razocaranih SPSovaca...i opet ce morati vladu da prave DS i DSS i to sa Bogijem...i neko ce iznenadi kao i obicno...i to je to. Sve opet iz pocetka.
Nemamo altrenativu...to je JAKO opasno!
Ja barem nemam alternativu. Osim ako se ne ozenim sa nekom shvabicom ili shpanjolkom...pa da dobije drzavljanstvo...:lol:

PLESsitnihDEMONA:
E,pa bice rasulo i bez toga. Mislim vec jeste.
Pa i sledeci izgori8 kada budu bili nista tu posebno nece da se promeni sto se tice sastava parlamenta. Samo je Bogi oduzeo 10% od DSS birackog tela... i od razocaranih SPSovaca...i opet ce morati vladu da prave DS i DSS i to sa Bogijem...i neko ce iznenadi kao i obicno...i to je to. Sve opet iz pocetka.
Nemamo altrenativu...to je JAKO opasno!
Ja barem nemam alternativu. Osim ako se ne ozenim sa nekom shvabicom ili shpanjolkom...pa da dobije drzavljanstvo...:lol:

Jbg to je tacno, ali mislim da bi vece rasulo u drzavi bilo da se nije formirala vlada onomad
Sta ces, kad nam nema druge nego da biramo one koji su po nama najmanje losi od ponudjenih. :roll:

A kad se pomene drzavljanstvo, uvek se setim:

"- Da li biste za 5.000 evra oženili kinesku državljanku?

- Brate, za te pare oženio bih Kineza!"

:D

Pa ja cu da ti sredim i za Kineskinju i za Kineza...kako hoces? :lol:
Imam jake veze u Kini. Tako da samo reci,ako se reshis. :lol:
Menjanje drzavljanstva je moja davna ideja...javila se negde jos krajem osnovne i pocetkom srednje skole.Ali nije to sad bitno...uglavnom znam i aj da se nista ne bi resilo da su onomad opet raspisani izbori...sastva bi bio isti...manje vise 1-2% gore dole.
Uleteli smo u Vrzino kolo!

Бл:
Ти СИ ЗБУЊЕН, 93% СРБА ИЗ РСК ЈЕ У ПРОГОНСТВУ КАО И ВЛАДА = ВЛАДА РСК ИМА НАРОД.

ma vi ste me zbunili, sad ono shto hotju da kazem kazem kako ne treba...

Krajine vishe nema, i Krajishnicima su sana "pod" vladom drzave u kojoj se trenutno nalaze...

@KRAJINA FOREVER
U cemu je svrha postojanja vlade, ako se vratilo 7% prognanih...
Zbog koga oni onda da postoje?
Zbog onih u Srbiji? Pa ti vec imaju Koshtunicu i kompaniju

absonic:
ma vi ste me zbunili, sad ono shto hotju da kazem kazem kako ne treba...

Krajine vishe nema, i Krajishnicima su sana "pod" vladom drzave u kojoj se trenutno nalaze...

@KRAJINA FOREVER
U cemu je svrha postojanja vlade, ako se vratilo 7% prognanih...
Zbog koga oni onda da postoje?
Zbog onih u Srbiji? Pa ti vec imaju Koshtunicu i kompaniju
Па твојом логиком, неби ни било СОЛУНСКОГ ПРОБОЈА, Срби избегли из Србије, ај сада нема Србије, остаћемо у Грчкој.

Zanimljivo:

Za­greb zo­ve na po­vra­tak
Bor­jan PO­PO­VIĆ, 1. decembar 2005

Od stal­nog do­pi­sni­ka
Vla­da Hr­vat­ske i Mi­si­ja OEBS u Hr­vat­skoj za­po­če­li su dru­gu fa­zu jav­ne kam­pa­nje za po­vra­tak i re­in­te­gra­ci­ju iz­be­gli­ca i ra­se­lje­nih pod slo­ga­nom "Hr­vat­ska je dom svih nje­nih gra­đa­na".
- Cilj kam­pa­nje je do­sta­vlja­nje sa­dr­žaj­nih in­for­ma­ci­ja iz­be­gli­ca­ma ko­je ži­ve iz­van Hr­vat­ske, na te­me­lju ko­jih će mo­ći da do­ne­su ra­zum­nu od­lu­ku o po­vrat­ku i pri­do­ne­su stva­ra­nju at­mos­fe­re ko­ja bi olak­ša­la odr­živ po­vra­tak u du­hu iz­grad­nje to­le­ran­ci­je dru­štva ute­me­lje­nog na evrop­skim vred­no­sti­ma - is­ta­kla je mi­ni­star­ka spolj­nih po­slo­va i evrop­skih in­te­gra­ci­ja Hr­vat­ske Ko­lin­da Gra­bar - Ki­ta­ro­vić.
Ona je na­ve­la da se Vla­da Hr­vat­ske "ja­sno opre­de­li­la i do­sled­no pro­vo­di pro­gram po­vrat­ka iz­be­gli­ca i do­vr­šet­ka pro­ce­sa ob­no­ve", i pod­se­ti­la da je Sa­ra­jev­skom de­kla­ra­ci­jom od ja­nu­a­ra ove go­di­ne, či­je su pot­pi­sni­ce Hr­vat­ska, BiH i SCG, pred­vi­đe­no re­ša­va­nje pi­ta­nja iz­be­gli­ca i ra­se­lje­nih oso­ba do kra­ja 2006.
Hr­vat­ski mi­ni­star mo­ra, tu­ri­zma, sa­o­bra­ća­ja i raz­vo­ja Bo­ži­dar Kal­me­ta re­kao je da je za­da­tak dr­ža­ve da se svi­ma omo­gu­će odr­ži­vi uslo­vi po­vrat­ka. Do kra­ja ove go­di­ne, pre­ma nje­go­vim re­či­ma, ob­no­vi­će se oko 8.600 obje­ka­ta, a ob­no­va pre­o­sta­lih oko 4.000 za­vr­ši­će se to­kom 2006. go­di­ne. Do sa­da je ob­no­vlje­no 137.337 ku­ća i sta­no­va, ka­zao je Kal­me­ta, na šta je utro­še­no oko 15 mi­li­jar­di ku­na (oko 150 mi­li­jar­di di­na­ra).
Za zbri­nja­va­nje biv­ših no­si­la­ca sta­nar­skih pra­va pod­ne­to je 4.100 zah­te­va. Kal­me­ta je re­kao da biv­ši no­si­o­ci tih pra­va mo­gu da osi­gu­ra­ju svo­je stam­be­no zbri­nja­va­nje ku­po­vi­nom sta­na po uslo­vi­ma i kri­te­ri­ji­ma pod­sti­caj­ne sta­no­grad­nje, ili iz­najm­lji­va­njem sta­na.
Me­đu­tim, pred­stav­ni­ci ma­njin­ske za­jed­ni­ce u Hr­vat­skoj ne po­la­žu mno­go na­de u ovaj pro­je­kat. Po­u­če­ni ra­ni­jim is­ku­stvom i pre­đa­šnjim slič­nim obe­ća­nji­ma Vla­de RH, dok se "ne pre­đe sa re­či na de­la", ka­žu, ne­ma ozbilj­ni­jeg na­pret­ka po ovom pi­ta­nju. Pre sve­ga, neo­dr­ži­vi eko­nom­ski uslo­vi ži­vo­ta, od­no­sno, ve­li­ke po­te­ško­će pri na­la­že­nju za­po­sle­nja, da se sa­da za­ne­ma­ri fi­zič­ki strah i pro­vo­ka­ci­je ko­ji­ma su sve če­šće iz­lo­že­ni srp­ski po­vrat­ni­ci u Hr­vat­sku, glav­ni su raz­lo­zi ko­ji ko­če ma­sov­ni­ji po­vra­tak.

KAM­PA­NjA I U SCG
KAM­PA­NjA će tra­ja­ti 15 da­na, a ka­ko je ob­ja­snio šef mi­si­je OEBS-a u RH Jor­ge Fu­en­tes, za po­tre­be ove ak­ci­je sni­mlje­ne su dve te­le­vi­zij­ske i jed­na ra­dij­ska re­kla­ma. U Hr­vat­skoj će se po­sta­vi­ti 250 ve­li­kih pa­noa, na­pra­vlje­ni su pla­ka­ti i veb stra­ni­ca njnjnj.po­vra­tak.hr. Ova kam­pa­nja od­vi­ja­će se i u ne­kim gra­do­vi­ma BiH a naj­ve­ro­vat­ni­je i u SCG.
http://www.novosti.co.yu/code/navigate.php?Id=4&status=jedna&vest=82504&datum=2005-12-02

Back