Otvoreno pismo pekari Brankovic u Nisu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poruka
4.292
Juce posle duzeg vremena kupio sam cetvrtinu bureka u Vasu burekdzinicu u Durlanu i gorko se pokajao. Naime, nakon sat dva posto sam doruckovao vas burek poceo sam da osecam neku gorcinu u ustima, stalno mi je isla pljuvacka, sa leve i desne strane jezika mi je stalno izlazila neka gorcina i teralo me da stalno pljujem. To stanje traje cak i dok ovo pisem. Napominjem da sam doruckovao samo Vas burek bez jogurta i bilo cega drugog. Kasnije sam jeo druga jela medjutim nakon jela ranije pomenuti simptomi od Vaseg bureka mi se i dalje javljaju.

Neznam sta od hemikalija i aditiva stavljate u burek ali to nije lepo da na taj nacin trujete potrosace. Ja sam do sada kupovao burek verujuci da se bar u njega ne stavlja hemija jer idem logikom da nema potrebe obzirom da se burek odma proda i nema vremena da se pokvari ali ocigledno jutrosnji Vas burek mi je otvorio oci.

Ja Vas burek, a i niciji vise necu kupovati, kao i bilo koji drugi pekarski proizvod ali samo da znate da trovanje Vasih kupaca nimalo nije lepo od Vas. Ljudi plate Vas proizvod a za uzvrat vi njima date otrov. Najverovatnije ta hemija koju koristite nije zabranjena nasim zakonom (jer odavno zakon ne stiti zdravlje ljudi vec profit i profitere) ali valjda nije samo zakon tu da spreci trovanje, valjda bi trebalo da imate i Vi nekog morala.

Poslednja izmena:
Ne gresi dusu verovatno su im podvalili sir.Imao sam istu situaciju u Batajnici i kad sam se vrato do pekare i trazio da se vidim sa vlasnikom covek se ubrzo pojavio saslusao me licno uzeo i probao je burek iz svih tepsija i predamnom je sve bacio u smece.Onda me je ubacio u svoj auto i odvezao me je do doma zdravlja gde su me pregledali i konstatovali da je sve normalno i d aje sir verovatno sa nekom hemijom tretiran a zatim smo otisli do mlekare gde je uvek uzimao sir i tamo je napravio lom.Pobacao im je sve kante po hali hvatao je za gusu nekog tehnologa.Odvezao me je kuci i sutra me je zvao da me pita da li sam u redu.Pride sam dobio ceo mesec besplatno pecivo i sve sto zelim da kupim kod njega u pekari.I dan danas tamo idem da kupim burek i pecivo.Covek sad sir kupuje samo od seljaka i to onih koje poznaje nema vise sira od velikih proizvodjaca kaze po cenu da mu zatvore pekaru nece vise nista kupovati od tih velikih firmi i mlekara koje ga proizvode industrijski.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back